Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تارنمای المعلومه عراق، در بیانیه کتائب حزب الله عراق آمده است: فرآیند سیاسی در عراق با پیچیدگی‌های زیادی روبروست که نتیجه عبور عمدی رییس جمهوری از قانون اساسی و اقدام وی در چشم پوشی از حق اکثریت در نامزد کردن نخست وزیر عراق است.

کتائب حزب الله افزوده است: این موضوع موجب بحرانی شدن اوضاع سیاسی کشور شده، آن هم در شرایطی که مردم عزیز ما با خطر شیوع کرونا روبرو هستند که این امر نیاز به تسریع در تشکیل دولت قابل قبولی دارد که بتواند کشور را در این شرایط دشوار مدیریت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این بیانیه آمده است: مقاومت اسلامی کتائب حزب الله با وجود اینکه شریک فرآیند سیاسی عراق نیست، اما با سابقه ریشه دار جهادی خود و نقش کارآمدی که در مقابله با تهدیدها علیه عراق دارد نماینده طیف وسیعی از مردم عراق است.

این بیانیه می افزاید: ما پس از استعفای عادل عبدالمهدی مجموعه ای از مشخصات و استاندارهای لازم برای نامزد نخست وزیری را ارائه دادیم؛ بنابراین ما اجازه نخواهیم داد شخصیتی نخست وزیر شود که با این ویژگی‌ها همخوانی ندارد و موضع آشکار و قاطع در برابر تلاش‌ها برای تحمیل دولتی خواهیم داشت که گرایش‌هایی مشکوک دارد و مردم از آن مطمئن نیستند و تهدیدی برای مسائل و آرمان های بزرگ مردم عراق محسوب می‌شود.

کتائب حزب الله افزوده است: در خصوص موضوع قرار گرفتن کنترل سلاح مقاومت در دست دولت عراق باید گفت که بستگی به میزان جدیت دولت برای اخراج نظامیان خارجی از عراق دارد و همچنین اینکه یقین پیدا کنیم که هیچ تهدید مستقیمی از سوی داعش یا دیگر گروه‌های تروریستی علیه امنیت ما وجود ندارد و اینکه ملت به مواضع و گرایش‌های دولت اطمینان خاطر پیدا کنند که در این صورت ساز و کار مناسب برای قرار گرفتن سلاح کتائب در کنترل دولت ایجاد خواهد شد و توافقی حاصل می‌شود مبنی بر اینکه از این سلاح جز در موارد ضروری استفاده نشود.

«برهم صالح» ۲۷ اسفندماه گذشته در آخرین روز مهلت قانونی معرفی نخست وزیر دولت انتقالی عراق در حکمی «عدنان الزرفی» را مکلف به تشکیل کابینه کرد. 
انتخاب الزرفی از سوی رییس جمهوری بدون در نظر گرفتن سهم قانونی فراکسیون اکثریت شیعه پارلمان از همان روز نخست تاکنون موجب مخالفت شدید گروه های شیعی داخل و بیرون مجلس عراق شده است. 
گفته شده که برخی نمایندگان شیعه مجلس پس از شکست کمیته هفت نفره مرکب از رهبران شیعی در انتخاب نامزد نخست‌ وزیری، عدنان الزرفی را برای عهده داری این سمت به رییس جمهوری معرفی کردند. 
موج مخالفت ها با الزرفی همچنان ادامه دارد و در همین حال گروه های سیاسی کرد و اهل سنت نیز اعلام کرده اند از حق قانونی بیت شیعه در انتخاب گزینه نخست وزیری حمایت می کنند و مادام که به توافق نرسند، الزرفی را تایید نخواهند کرد. 
از سوی دیگر الزرفی بدون توجه به مخالفت های بیت شیعه در حال رایزنی برای انتخاب اعضای کابینه است. 
الزرفی از زمان معرفی (بیست و هفتم اسفند) یک ماه مهلت دارد اعضای دولت خود را برای کسب رای اعتماد به مجلس معرفی کند. 
کارشناسان معتقدند که با وجود مخالفت های بیت شیعه و برخی گروه های سیاسی درون مجلس شانس وی برای تشکیل دولت و کسب رای اعتماد از پارلمان اندک است.

برچسب‌ها قانون اساسی کتائب حزب الله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قانون اساسی کتائب حزب الله قانون اساسی کتائب حزب الله کتائب حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۵۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله رئیسی پاکستان را به مقصد سریلانکا ترک کرد

رئیس جمهور پس از سفر رسمی ۲ روزه به سه شهر اسلام‌آباد، لاهور و کراچی پاکستان، به منظور سفر رسمی و همچنین حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه اومااویا، دقایقی قبل این کشور را به مقصد سریلانکا ترک کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که به دعوت رسمی رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان به این کشور سفر کرده بود، در روز نخست سفر علاوه بر دیدار دوجانبه با نخست وزیر، نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه را نیز به اتفاق وی برگزار کرده و پس از حضور در مراسم امضای ۸ سند همکاری، در نشستی مطبوعاتی نتایج رایزنی‌های خود را تشریح کردند.
روسای مجالس ملی و سنا و فرمانده کل ارتش پاکستان نیز با دکتر رئیسی ملاقات کردند.

همچنین روسای جمهور دو کشور نیز با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند و دیدار با جمعی از نخبگان، فعالان اقتصادی و علمای مذهبی پاکستان پایان‌بخش برنامه‌های روز نخست سفر دکتر رئیسی بود.

در روز دوم سفر نیز دکتر رئیسی به شهرهای لاهور و کراچی به عنوان پایتخت‌های فرهنگی و اقتصادی پاکستان سفر کرد. حضور در مجموعه قلعه شاهی و ادای احترام به اقبال لاهوری، حضور در دانشگاه جی‌سی‌یو لاهور و سخنرانی برای جمعی از فرهیختگان و دانشجویان این شهر و حضور در ضیافت نخبگان ایالت پنجاب دیگر برنامه دکتر رئیسی بود.

در ادامه رئیس جمهور عازم کراچی شد و در بدو ورود سروزیر و استاندار ایالت سند به دیدار وی آمدند. حضور در مزار محمدعلی جناح و ادای احترام به قائد اعظم پاکستانی‌ها، حضور در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه کراچی و دریافت دکترای افتخاری و دیدار و گفتگو با جمعی از تجار و فرهیختگان مذهبی و فرهنگی ایالت سند نیز برنامه‌های سفر دکتر رئیسی به شهر کراچی بود.

کد خبر 747394

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • پاکستان: سفر آیت‌الله رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • آیت‌الله رئیسی پاکستان را به مقصد سریلانکا ترک کرد
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • اهداف سه‌گانه اردوغان از سفر به عراق چه بود؟
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟
  • حماس پیشنهاد عجیب کشورهای عربی را قاطعانه رد کرد