Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، با شیوع بیماری کرونا در کشور مسئولیت تولید کنندگان مواد غذایی برای حفظ سلامت مردم بیشتر شده است؛ با توجه به اینکه امکان رعایت مسائل بداشتی در صنایع غذایی بیشتر از واحد های خرد و صنفی است  تقاضا برای مصرف این محصولات افزایش یافته و مسئولیت این واحد ها نیز افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تاریخ 21 اسفند سال 98 یعنی حدود سه هفته بعد از  اعلام رسمی ورود کرونا به ایران، محمد حسین عزیزی مدیر کل فرآوردهای غذایی و آشامیدنی با ارسال نامه ای به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی سراسر کشور با موضوع موضوع:بخشنامه - اقدامات ضروری در واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس را اعلام کرد.

متن این نامه به شرح زیر است.

با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس (COVID19) در کشور و به منظور پیشگیری حداکثری از شیوع این ویروس در کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی، انبارهای نگهداری و زنجیره توزیع و پخش موارد ذیل جهت رعایت و ابلاغ به واحدهای ذیربط ابلاغ می گردد.

بدیهی است که نظارت بر اجرای الزامات بر عهده مدیر عامل و مسئول فنی می باشد.

رعایت نکات بهداشتی در تامین مواد اولیه 

1- مواد اولیه خام نظیر فراورده های خام دامی و دریایی از واحدهای صنعتی و کشتارگاه های دارای مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح (سازمان دامپزشکی و سایر نهادهای مرتبط) تهیه شده و کنترل و نظارت کافی در زمان خرید و در طی حمل و نقل تا درب کارخانه تحت نظارت مسئول فنی انجام شود.

2- مواد اولیه خام کشاورزی حتمی الامکان از واحدهای صنعتی و یا کارگاهی دارای مجوزهای قانونی و یا از مراکز عرضه معتبر از سوی وزارت جهاد کشاورزی که تحت پایش و کنترلهای لازم می باشد تامین شودو تحت نظارت و کنترل های دقیق مسئول فنی حمل و نگهداری شوند.

رعایت نکات بهداشتی در حمل و نقل و توزیع

1- کلیه وسایل و ابراز مورد استفاده در حمل و نقل مواد اولیه و محصول نهایی بویژه تانکرها و وسایل نقلیه با مواد ضدعفونی کننده مناسب، گندزدایی شده و سپس بارگیری صورت گیرد.

2- سکوهای بارگیری و تخلیه، پالت ها و لیفتراک ها قبل از جابجایی با مواد مناسب ضدعفونی شوند.

3- کارکنان و دست اندرکاران حمل و نقل باید مجهز به ماسک و دستکش بوده و تحت معاینات لازم قبل از ورود به محل کار قرار گیرند.

4- در توزیع محصولات در سطح عرضه ضمن تاکید به رعات پوشش بهداشتی توسط پرسنل بخش ضدعفونی خودروهای بخش محصولات، به منظور پیشگیری از تماس مستقیم افراد، از سبدهای قابل شستشو و یا کارتن به عنوان بسته بندی ثانویه و با شرینگ نمودن محصولات استفاده شده و از قرار دادن بسته و یا سبد در کف خیابان و معابر خودداری شود.

رعایت نکات بهداشتی عمومی و فردی در محل تولید و بسته بندی

1- غربالگری کارکنان در بدو ورود به محل کارخانه انجام شودو از ورود افراد مشکوک به علائم حاد تنفسی (بیماری کرونا ویروس) به محل کارخانه ممانعت به عمل آید.

2- رعایت مقررات بهداشت فردی برای کلیه کارکنان بویژه کارکنان مرتبط با سالن های تولید، بسته بندی و انبارش مواد اولیه و محصول باید به طور جدی و سختگیرانه الزام شده و مورد پایش قرار گیرد.

3- اجرای سختگیرانه مقررات نظافت و گندزدایی سطوح در کلیه اماکن و فضاهای مرتبط با تولید و انبارش با هدف کاهش احتمال مخاطرات مرتبط با بیماری الزامی بوده و باید در فواصل مناسب مورد پایش قرار گیرد.

4- واحد تولیدی و شرکت های بخش باید مواد شوینده و ضدعفونی کننده و ملزومات بهداشتی فردی از قبیل ماسک ، دستکش و ... را به تعداد کافی تامین نماید.

رعایت نکات عمومی برای کلیه واحدهای تولیدی، نگهداری و توزیع

1- آموزش کارکنان در زمینه کرونا ویرویس، علائم و نحوه پیشگیری از ابتلا در دستور کار قرار گرفته و سوابق آن جهت ارائه به باررسین وزارت بهداشت نگهداری شود.

2- در صورت وجود موارد مشکوک به ابتلا در اعضای خانواده کارکنان، مستخدم برابر دستورالعمل قرنطینه اجازه حضور در محل کارخانه را (تا سپری شدن مدت زمان قرنطینه) نخواهد داشت.

3- در صورت بکارگیری کارکنان فصلی و یا روزمرد دریافت کارت بهداشت معتبر قبل از شروع به کار مورد تاکید مجدد قرار  می گیرد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بیماری کرونا رعایت نکات مواد اولیه حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذای شرکتی، عاملی برای افزایش تعلق خاطر کارکنان به سازمان

چه چیزهایی موجب تعلق خاطر کارکنان به سازمان می‌شود؟ غذای شرکتی یکی از راه‌هایی است که می‌تواند این احساس تعلق خاطر را در کارکنان ایجاد کند. هر چه این احساس قوی‌تر باشد، کارکنان را بیشتر تشویق می‌کند تا در انجام وظایف خود کوشا باشند و با شرکت ارتباط بهتر برقرار کنند. بنابراین، اختصاص دادن زمانی برای سرو ناهار یا شام شرکتی یکی از محرک‌های اصلی برای بهبود مشارکت کارکنان و ایجاد حس تعلق است.

اهمیت غذای شرکتی در تعلق خاطر کارکنان سازمان

از آنجایکه کارمندان بیشتر وقت خود را در محل کار می‌گذرانند، باید حس کنند که بخشی از این سیستم هستند. این حس در اثر ویژگی‌ها و وظایف مشترک در یک تیم بوجود می‌آید و فرد را با نیروی بیشتری به کل سازمان متصل می‌کند. حس تعلق خاطر به عنوان یک محرک درونی بر کاهش سطح استرس و افزایش بهره وری، احساس شادی و سلامت روحی و جسمی کارکنان تأثیر می‌گذارد. اما چگونه می‌توان این حس تعلق را در سازمان خود پرورش داد؟ سرو غذای پرسنلی در شرکت این احساس را در کارکنان چند برابر می‌کند.

سال‌هاست اهمیت تعلق خاطر کارکنان به یک مجموعه بزرگ‌تر توسط محققان ثابت شده است. ایجاد حس تعلق خاطر با برگزاری دورهمی‌های تیمی و سفارش غذای شرکتی و پرسنلی چشم‌اندازی مشترک برای رسیدن به یک هدف را ایجاد می‌کند. مدیران با ترتیب دادن برنامه غذایی منظم، کارکنان را تشویق به برقراری ارتباط می‌کنند و به آن‌ها احساس مهم بودن و تعلق خاطر می‌دهند. از طرفی غذا خوردن کنار همکاران یک کار لذت بخش است و سنگ بنای ایجاد روابط دوستانه خواهد بود. پرورش حس تعلق خاطر به محل کار به معنای ایجاد پیوندهای قوی در یک تیم است و ارزش آن را دارد که برای جذب همه افراد سازمان وقت بگذاریم و واقعاً این حس را ایجاد کنیم.

چگونه غذای شرکتی حس تعلق خاطر ایجاد می‌کند؟

ناهار شرکتی کارکنان را دور هم جمع می‌کند تا از موفقیت تیمی خود لذت ببرند و حس کنند که به فرهنگ کاری سازمان متصل هستند. برگزاری رویدادها و فعالیت‌های گروهی، جشن‌ها و مناسبت‌های خاص همراه با پذیرایی و سرو غذا راهی عالی برای اطمینان از موفقیت کلی سازمان و تشویق به برقراری ارتباط و مشارکت در بین کارکنان است. اگر کارکنان سازمان احساس مشارکت و انگیزه نداشته باشند و خود را بخشی واقعی از تیم ندارند، استعداد کاری خود را از دست خواهید داد.

سفارش غذای ‌شرکتی برای افزایش روحیه کارکنان معجزه می‌کند و باعث می‌شود کارکنان احساس ارزشمندی کنند. این برنامه رفاهی نشان می‌دهد که به سلامت کارکنان اهمیت می‌دهید و حس اجتماعی آن‌ها تشویق می‌کنید. در واقع، غذا خوردن در محل کار نه تنها بد نیست بلکه ایجاد محیط بازتر و پرشورتر و تعامل اجتماعی را افزایش می‌دهد.

برای افزایش مشارکت کارکنان، نظرخواهی در مورد نوع غذاها و برنامه غذایی روزانه سازمان را در دستور کار خود قرار دهید تا حس تعلق خاطر را نیز افزایش دهید. برای سفارش انواع غذاهایی ایرانی یا فرنگی، نوع ساندویچ‌ها، سالادها، سوپ‌ها و نوشیدنی‌ها نظر کارکنان را بدانید. حتی می‌توانید در مورد کیفیت غذاها و گنجاندن غذاهای رژیمی به برنامه غذایی با کارکنان خود صحبت کنید تا از این طریق با سلایق آن‌ها بیشتر آشنا شوید. تمام این کارها در نهایت تعلق خاطر و حس اجتماعی را کارکنان را تقویت می‌کند.

برای کارکنان غذا خوردن بعد از یک روز کاری سخت در مکانی مشترک مانند یک سالن غذاخوری بزرگ تجربه عالی خواهد بود. در محیط‌های پرمشغله کاری امروزی، ایجاد فضاهایی برای سرو غذا مورد توجه است. بنابراین، حتما محلی را برای سرو غذا اختصاص دهید. فضاهای نوآورانه، امکانات سرو غذا در محیط اداری و دسترسی راحت به وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌های مغذی را در طول روز برای کارکنان فراهم می‌کنند.

کترینگ‌های باتجربه با ارائه برترین منوهای غذایی به سازمان‌ها کمک می‌کنند تا در میان مشغله روزانه فضایی برای گفتگو فراهم کنند. با سفارش غذای پرسنلی از بهترین کترینگ‌ها یک فضای صمیمانه هم برای پرورش خلاقیت و هم کار عمیق فراهم می‌کنید. سفارش وعده‌های غذایی مغذی مطابق با اولویت‌ها و محدودیت‌های غذایی، فضایی را برای کارمندان فراهم می‌کند تا با یکدیگر روابط مثبتی برقرار کنند و حس اجتماعی بودن را در محیط کار بیشتر تقویت کنند.

زمانی که غذای مورد نیاز کارکنان خود را از شرکت‌های تهیه غذا سفارش می‌دهید این پیام را به آن‌ها می‌دهید که نگران غذای خود نباشید. در واقع، شما از طریق کترینگ‌ها همه کارها از جمله خرید مواد اولیه، آماده‌سازی، برنامه‌ریزی، پخت و پز و بسته بندی را انجام داده‌اید. با دسترسی راحت به وعده‌های غذایی مغذی، کارمندان در زمان صرفه جویی می‌کنند، در غیر این صورت، باید زمان زیادی را صرف تهیه غذا یا جستجوی غذا در اینترنت کنند. صرفه‌جویی در وقت و انرژی کارکنان، به آن‌ها اجازه می‌دهد زمان و انرژی بیشتری برای انجام کارهای روزمره خود و کارهای شرکت داشته باشند؛ این منجر به افزایش رضایت شغلی و احساس رفاه بیشتر می‌شود. ناریجه، یک از بهترین و با کیفیت ترین کترینگ ها در زمینه سفارش غذای سازمانی است که در راستای ایجاد آرامش و تعلق خاطر کارمندانتان به شما کمک می کند.

از طرفی غذای پرسنلی به معنی اهمیت سلامتی کارکنان برای سازمان و مدیران آن است. دسترسی به گزینه‌های غذایی سالم و خوشمزه در محل کار، روحیه کارکنان را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد. هنگامی که کارمندان گزینه‌های غذایی مناسب و سالمی در دسترس داشته باشند، به احتمال زیاد احساس ارزشمندی و مراقبت از سوی کارفرمایان خود می‌کنند. این به نوبه خود باعث ایجاد یک محیط کاری مثبت و افزایش رضایت کلی شغلی و حس تعلق خاطر می‌شود.

سوالات متداول

1.حس تعلق خاطر کارکنان به سازمان چیست؟

حس تعلق خاطر به محل کار به این معنی است که کارمند خود را جزئی از تیم یا سازمان می‌داند و پیشرفت خود را در پیشرفت سازمان می‌بیند.

2. چرا تهیه غذای سازمانی منجر به تعلف خاطر کارکنان به سازمان می‌شود؟

سفارش غذای سازمانی توسط مدیران به کارکنان این پیام را می‌دهد که سلامتی شما برای سازمان اهمیت زیادی دارد و تمام تیم سازمانی مانند یک خانواده در کنار یکدیگر هستند.

3. کترینگ‌ها چه نقشی در حس تعلق کارکنان به سازمان دارند؟

کترینگ‌ها با فراهم کردن غذای شرکتی و سرو آن در شرکت می‌توانند عوامل استرس زا در رابطه با تهیه غذای روزانه را در کارکنان کاهش دهند که بر سلامت روان و رضایت شغلی و حس تعلق خاطر آن‌ها تأثیر مثبت می‌گذارد.

4. چگونه کارکنان می‌توانند در زمینه سفارش غذای شرکتی مشارکت کنند؟

مدیران می‌توانند در مورد سفارش انواع غذاها، کیفیت غذاها و نوشیدنی‌ها، غذاهای رژیمی و خاص و سلامت و مغذی بودن غذاها در جلسات کاری نظر کارمندان را جویا شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899165

دیگر خبرها

  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • کشف ۸۰۰ گرم هروئین از مخفیگاه خرده‌فروشان مواد مخدر
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • غذای شرکتی، عاملی برای افزایش تعلق خاطر کارکنان به سازمان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود