Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر پرویز قزلباش شامگاه  دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد افزود: تحلیل‌های کنونی سطح شهر نیز بیانگر آن است که در روزهای اخیر رفتار عموم مردم برای قطع زنجیره بیماری نسبت به گذشته بسیار تغییر یافته است.

وی یادآور شد: خوشبختانه شاخص‌های مختلف از روند کاهشی شمار مبتلایان به کووید ۱۹ با شیب ملایم در این استان حکایت دارد، همانطوری که این وضعیت در زمان افزایش شمار مبتلایان در کشور نیز در زنجان صدق می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با نگاهی به موارد بستری روزانه مبتلایان به بیماری کرونا در بیمارستان های این استان می توان دریافت که شمار مبتلایان از روزانه ۴۵ مورد هم اکنون به زیر ۳۰ مورد رسیده است. 

این مسؤول ادامه داد: موارد ابتلا به کرونا در استان با نوساناتی روند ثابتی دارد و زمان دریافت نتیجه آزمایش ها به ویژه تست سرپایی هم که در استان آغاز شده از ۴۸ ساعت تا ۷۲ ساعت متغیر است.

قزلباش افزود: در مجموع وضعیت کنونی مبتلایان به کرونا در این استان به طور خفیفی کاهش یافته که این وضعیت نتیجه ۲ هفته تعطیلات نوروزی و عدم حضور مردم در اجتماعات است، در صورتی که همین روند ادامه یابد علاوه بر روند کاهشی می توان به کنترل این بیماری در استان امیدوار بود.

وی اظهار داشت: متاسفانه حضور اقشار مختلف مردم در مناطق عمومی شهر افزایش یافته که تداوم چنین وضعیت بطور  قطع وضعیت نگران کننده ای را طی هفته های آینده ترسیم خواهد کر.

این مسؤول ادامه داد: طبق برنامه اعلام شده کارمندان تا بیست سوم ماه جاری به صورت یک سوم در محل کار خود حضور می یابند که پس از این تاریخ دو سوم و کارمندان در اداره ها حاضر و یک سوم دور کاری و یا از مرخصی استفاده خواهند کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: در ارتباط با فعالیت مشاغل تصمیم جدید و یا تغییری در روند آغاز به کار مشاغل مختلف در ستاد ملی مقابله با کرونا رخ نداده و مقرر شده است از ۲۳ فروردین جاری برخی تغییرات اعمال شود.

وی اضافه کرد: فعالیت برخی صنوف به طور کاملا محسوس در سطح شهر زنجان علاوه بر افزایش ترددها به نوعی گسستگی در رعایت فاصله اجتماعی منجر خواهد شد که بروز چنین وضعیتی شمار مبتلایان را افزایش خواهد داد.

به گفته قزلباش، بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با  کرونا برخی مشاغل دسته بندی شده و کم ریسک به اضافه مشاغل ضروری با پروتکل هایی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

قزلباش خاطرنشان کرد: به رغم اینکه فرآیند موجود باید تا پایان فروردین سال جاری برقرار باشد، اما تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنا بوده و همگان موظف به اجرای مصوبات هستند که در این راستا اظهار نظرها و پیشنهادهای مطرح شده نیز اعلام خواهد شد.

به گفته رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۶۰ هزار و ۵۰۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۳۶ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به سه هزارو ۷۳۹ نفر رسید.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بهداشت و سلامت کرونا بهداشت و سلامت شمار مبتلایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • دوراهی سخت دولت سیزدهم در بازار ارز
  • افزایش شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 356 نفر
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • ماه در وضعیت اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه / شمار شهدای رسانه به ۱۴۱ نفر افزایش یافت
  • بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران