Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@01:40:55 GMT

سیاست های کثیف آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۷۱۹۴

مدت زمان زیادی است که آمریکا تحریم هایی را علیه ایران اعمال کرده که دارو از جمله این تحریم ها به شمار می رود. با وجود معافیت‌های ویژه برای اقلام دارویی، تحریم‌ها مانع از آن شد که دارو‌های حیاتی به کشور برسد.

اخبار اقتصادی- بخش عمده ای از دارو‌های اساسی مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌ شود، اما برخی از داروها مانند داروی بیماران پروانه ای به واردات وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که آمریکایی‌ها اعلام کردند تمام راه‌ها برای ارسال اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی و ملزومات مورد نیاز باز است، اما متأسفانه این فقط یک شعار است. آنها ادعا می‌کنند اقلام دارویی جزو تحریم نیست، ولی عملاً راه را بسته‌اند و کانال سوئیس را هم که باز کردند منابعش محدود است. 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ادعا‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی را فریب دانست و اظهار کرد:  یک کانال مالی باز کردند که اقداماتی انجام می‌شود؛ ولی محدود است و حتی اجازه نمی‌دهند منابعی که از جا‌های مختلف داریم به کانالی که با سر و صدا باز کردند، وارد کنیم. سه هفته است با یکی از این کشور‌ها که منابع مالی در آنجاست در حال گفت و گو هستیم، ولی آن‌ها تأکید دارند که آمریکایی‌ها مانع این کار هستند و اجازه نمی‌دهند منابع خود ما که در آن کشور است وارد این کانال شود تا در این شرایط از آن استفاده کرده و اقلام مورد نیاز خود را بخریم.

بسیاری از بیماران به دلیل تحریم دارو و نبود آن حتی در بازار‌های سیاه، جان خود را از دست دادند. نمونه آن آوا دختری ۵ ساله بود که بر اثر ابتلا به بیماری پروانه ای جان خود را از دست داد که تنها دلیل آن عدم ورود دارو به کشور است. 

یکی از وارد کنندگان دارو  تصریح کرد: طی دو سال گذشته، در ایران کمبود دارو وجود داشته و قیمت‌ها بالا رفته است.

به گفته او به خصوص یافتن دارو‌های بیهوشی و دارو‌های سرطان و بیماری قند دشوار است. 

علی رغم محدودیت‌ها و قوانینی که در کشور وضع شده این روز‌ها در داخل کشور اتفاقات متفاوتی در حال رخ دادن است.

برای پیگیری موضوع قاچاق و واردات اغذیه به فروشگاه های شهر مراجعه کرده است. در این بین تعدادی مواد غیر ضروری که در داخل کشور توان تولید آن وجود دارد، یافت شد. محصولات غیر ضروری که ورودشان به کشور خیلی وقت است ممنوع شده است.

تحریم‌های ایالات متحده تاثیرات زیادی بر روی نفت و دیگر صنایع مهم ایران  گذاشت، اما مواد غذایی، فیلم ها، موسیقی و پوشاک به طور گسترده در کشور در دسترس هستند. طبق گزارشی که سال ۲۰۱۶ منتشر شده کوکا کولا ۲۸ درصد و پپسی ۲۰ درصد سهم بازار کشور را در اختیار دارند. سس کچاپ هاینز، سس فلفل تاباسکو و سیگار مارلبرو از دیگر محصولاتی است که در کشور طرفداران زیادی دارد.

زمانی که سری به مغازه‌های اطرافمان می‌زنیم خیلی از کالاهای خارجی به راحتی در دسترس است و استفاده از آنها نیاز به گشت و گذار زیادی ندارد. جالب است که حتی این دسته از کالا‌ها به راحتی در معرض دید هستند و ممنوعیتی در ورود آن‌ها نمی‌بینیم، کالا‌هایی که باعث خروج ارز زیادی از کشور می‌شوند.

نه تنها در مغازه ها، بلکه در فروشگاه‌های معتبر شهر هم این دسته از کالا‌ها با وجود اینکه قابلیت تولید داخل دارند، به راحتی با قیمت‌های مختلفی به فروش می‌رسند. جالب‌تر این است که در فروشگاه‌های اینترنتی هم این محصولات با قیمت نجومی خرید و فروش می شوند.

 

حال برای دانستن جوانب مختلف این موضوع به سراغ مسئولین سازمان صمت استان تهران رفتیم:

فتح الهی مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی وزارت صمت  گفت: واردات هر گونه موادی از آمریکا به کشور ممنوع است و اجازه ورود هیچ گونه مواد غذایی و مواد غیر ضروری داده نمی شود.

او بیان کرد: اساسا واردات محصولات و کالاهایی که مصرفی محسوب می شوند ممنوع است. هزار و ۵۳۰ قلم تعرفه ممنوعیت ورود دارند و اقلامی که در بازار هستند قاچاق محسوب می شوند. کالاهایی که منشا آمریکایی دارند به جز دارو، قاچاق هستند یا ممکن است این دسته از اقلام سلامت محور باشند که از وزارت بهداشت مجوز گرفته باشند.

این مقام مسئول تشریح کرد: به صورت کلی اقلام مصرفی مانند خوراکی که در داخل توان تولید آن وجود دارد ممنوع است.

حال با این رویه و شرایط انتظار می رود که مسئولان به این قضیه ورود کنند تا از ورود این گونه کالاهای قاچاق جلوگیری به عمل آید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تحریم تجهیزات پزشکی نفت واردات تجهیزات پزشکی سیاست های آمریکا واردات سیگار سیاست های اقتصادی تحریم دارویی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد،‌ درحالیکه همزمان با سفر موفقیت آمیز «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان، آمریکا در ادامه سنگ اندازی‌های خود را تقویت مناسبات دو کشور همسایه، دولت اسلام آباد را از خطر تحریم احتمالی آگاه ساخت، بسیاری از کارشناسان، اندیشمندان و کاربران شبکه‌های اجتماعی این کشور این رویکرد را محکوم کردند.
«علامه عارف واحدی» دبیرکل شورای علمای شیعه پاکستان در پیامی اعلام کرد: تهدیدات دولت اسلام آباد از سوی آمریکا همزمان با امضای تفاهم‌نامه‌های تجاری میان ایران و پاکستان را به شدت محکوم می‌کنیم.
وی افزود: مردم پاکستان از دولت خود توقع دارند قاطعانه در مقابل این رویکرد آمریکا ایستاده و منافع ملی پاکستان را در اولویت قرار دهند.
«ملیحه لودهی» نماینده سابق پاکستان در سازمان ملل نیز در واکنش به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره روابط ایران و پاکستان گفت: این موضوع که روابط خوب ایران و پاکستان مطابق با منافع آمریکا نیست، هیچ اهمیتی ندارد.
وی با تاکید بر اهمیت سفر موفق رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان افزود: روابط دولت اسلام آباد با کشور‌های همسایه باید مطابق با منافع ملی باشد.
همچنین بسیاری دیگر از کاربران شبکه‌های اجتماعی در پاکستان در پست‌هایی این رویکرد تکراری آمریکا مبنی بر سنگ اندازی در روابط ایران و پاکستان را محکوم کرده و خواستار موضع قاطع دولتمردان اسلام آباد شدند.
گفتنی است پس از امضای ۸ سند همکاری میان ایران و پاکستان در بخش‌های مختلف از جمله حوزه تجاری در جریان سفر آقای رئیسی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی پیرامون این تفاهم‌نامه‌ها گفت: کشور‌های علاقه‌مند به توسعه روابط تجاری با ایران باید خطر تحریم‌های اقتصادی را نیز در نظر بگیرند.

 

دیگر خبرها

  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • امیرعبداللهیان: آمریکا در سرکوب حامیان فلسطین در این کشور رفتار متناقض به آزادی بیان دارد
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • انگلیس، روسیه را به دور زدن تحریم‌های غرب متهم کرد