Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته کشوری کرونا، در خصوص عدم ابتلای معتادان و کودکان به کرونا ویروس و مسائل مبتلا به این بیماری، توضیحاتی ارائه داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود مردانی، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، گفت: بهترین راه مقابله با کرونا پیشگیری با رعایت بهداشت عمومی و فردی و شستن مرتب دست‌ها است. زیرا، امکانات و تجهیزات پزشکی هر چقدر هم باشد نمی‌تواند تکافوی جمعیت کثیری از مبتلایان را بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: کودکان هم کرونا می‌گیرند، اما بیشتر فرم سبک آن را می‌گیرند، اما طبق تجربه‌ها افراد مسن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای به علت ضعیف‌تر بودن سیستم ایمنی مرگ و میرشان بیشتر است و علائم بیماری در آن‌ها شدیدتر است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه زدن ماسک همچنان برای عموم مردم ضرورت ندارد، افزود: زدن الکل به ماسک و سر و صورت و گرفتن سشوار به ماسک و بینی و دهان کار‌های غیر علمی است و هیچ تأثیری هم روی کرونا ندارد.

این متخصص عفونی شستن مرتب دست‌ها و دوری از تجمعات را بسیار مهم بر شمرد و گفت: باید ۲۰ ثانیه دست را با صابون شست و بعد زیر آب گرفت و نباید بیش از حد آب مصرف کرد.

وی با تکذیب این موضوع که معتادان مبتلا نمی‌شوند، گفت: معتادان و سیگاری‌ها و اهل دود همه به کرونا مبتلا می‌شوند و این حرفی غیر علمی است و این گونه شایعات را سوداگران مرگ شایعه می‌کنند بر عکس معتادان به علت ضعف ریه و سیستم ایمنی که دارند، زودتر و شدیدتر مبتلا می‌شوند.

مردانی اظهار داشت: مردم برای درمان‌های غیر ضروری به هیچ وجه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه نکنند، اما آن‌هایی که نیاز به درمان فوری دارند باید مراجعه کنند. نمی‌شود زنی که وقت زایمانش رسیده یا کسی که زخم معده دارد یا آپاندیسش ترکیده و یا سکته کرده به بیمارستان مراجعه نکند.

این متخصص عفونی با بیان اینکه هنوز دارویی برای کرونا ساخته نشده است، گفت: دارو‌هایی که چینی‌ها استفاده کردند و ما هم استفاده کردیم همه دارو‌های ضد ویروس و ضد ایدز است و تا حدودی برخی از آن‌ها تأثیر داشته اند، ولی این دارو‌ها در بیمارستان و برای آن‌هایی که در آی سی یو هستند استفاده می‌شود و قابل تجویز برای دیگران نیست.

مردانی گفت: کسی که کرونا بگیرد تا موقعی که ویروس جهش ژنتیک پیدا نکرده دیگر به کرونا مبتلا نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس کویید 19 بیماری عفونی شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۷۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش سلامت دهان و دندان

 

 رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این پویش همزمان با  سراسر کشور از فردا ۱۷ اردیبهشت تا ۱۹ ارددیبهشت به مدت سه روز با شعار " دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم" برگزار می‌شود.

دکتر میر شفیعی آموزش بهداشت دهان دندان، معاینه، شناسایی و غربالگری مشکلات دندان بین دانش‌آموزان را از اهداف اجرای این پویش عنوان کرد و افزود: در این پویش دانشجویان دندانپزشک در مدارس حضور پیدا خواهند کرد و خدمات آموزش سلامت دهان و دندان و خدمات فلوراید تراپی را برای دانش آموزان ابتدایی ارائه می‌دهند.

او گفت: پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مراقبین سلامت و بهورزان هداشت دهان و دندان و اهمیت آن با سلامت بدن را به مردم اموزش خواهند داد.

میرشفیعی با توجه به اینکه سلامت دهان و دهان با سبلامت بدن از جمله بیماری فشار خون، دیابت و بارداری در ارتباط است، افزود: افرادی که بهداشت دهان ضعیفی دارند دارای بیماری فشار خوهند بود و افرادی که دیابت دارند اگر بیماری آنها کنترل شود، بر روی بیماری‌های دهان و دندان تاثیر بسزایی دارد.

رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توثصیه کرد: نسبت به رعایت بهداشت دهان و دندان اهمیت دهند تا بیماری‌هایی که مرتبط با سلامت دهان و دندان است، کمتر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟