Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، در شرایطی که بسیاری از مردم فرانسه به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا در قرنطینه هستند و سخت روزگار می‌گذرانند، دو نویسنده زن از خوشی‌های روزهای قرنطینه روایت می‌کنند تا نمک بر زخم مردم عادی بپاشند. آنچه لیلا سلیمانی و ماری داریوسک از زیبایی‌های قرنطینه نوشته‌اند، با زندگی این روزهای بیشتر مردم فرانسه همخوانی ندارد و همین آنها را خشمگین کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی که نویسنده‌ای تحسین‌شده و برنده جایزه معتبر گنکور با رمان «لالایی» است، در روزنامه لوموند نوشت: از ۱۳ مارس همراه فرزندانم به ویلایمان بیرون پاریس آمدیم. به آنها گفتم این تجربه شبیه «زیبای خفته» است. شب را نتوانستم بخوابم و از پنجره اتاقم به منظره بالا آمدن خورشید از پشت تپه‌ها نگاه کردم. سبزه‌های یخ‌زده و درختان لیمو که از شاخه‌هایشان نخستین شکوفه‌ها سر باز می‌کند.

داریوسک هم تجربه خود را از دوران قرنطینه در زمانه کرونا در لوپوئن چنین نوشت: پس از رسیدن به ویلا، پلاک پاریس خودرو را پنهان کردم و خودروی قدیمی را بیرون آوردم. احساس کردم خوب نیست ما را با شماره پلاک ۷۵ (مربوط به پاریس) ببینند. برای تماشای دریا بیرون رفتیم. سنگین، قوی و بی‌تفاوت آنجا بود و در ساحل پرنده پر نمی‌زد. در ذهنم سیاره‌ای را تصور کردم که در آن نشانی از انسان نیست.

در دورانی مه مردم فرانسه شهروندان پاریسی را به فرار از شهر و پراکندن کروناویروس متهم می‌کنند و پلیس به شدت با قانون‌شکنان قرنطینه برخورد می‌کند، روایت دو نویسنده برجسته اصلا به دل مردم و دیگر نویسندگان ننشست. نیکولا کوئنل در توییتر نوشت: ای مردم فقیر، همه چیز در آپارتمان‌های ۱۵ متری با سه نفر ساکن روبه‌راه است؟ برای گذراندن زمان در دوران اسارت خانگی می‌توانید روایت یک نویسنده را از ویلای کنار دریا بخوانید.

دایان دوکره، دیگر نویسنده فرانسوی دنیای سلیمانی را با داستان‌های برادران گریم مقایسه کرد و نوشت: آنچه او در روزهای قرنطینه تجربه می‌کند، به دنیای بسیاری از مردم فرانسه بی‌ارتباط است. انگار اصلا در بخش‌هایی از این کشور انقلابی رخ نداده و همچنان ملکه ماری آنتوانت حکم می‌راند. اشاره دوکره به ماری آنتوانت از آن رو شباهت تاریخی دارد که گفته می‌شود آخرین ملکه فرانسه هیچ تصویری از شیوه زندگی و رنج مردم کشورش نداشت و به خوشگذرانی شهره بود.

کاربران شبکه‌های اجتماعی و هواداران سلیمانی و داریوسک هم به این بهانه جامعه روشنفکری فرانسه را هدف حمله‌های خود قرار دادند و نوشتند: در حالی که مردم به روزهای بسیار سخت پس از قرنطینه یا حتی مردن در تنهایی فکر می‌کنند، نوشتن از منظره دل‌انگیز طلوع آفتاب و حس خوب قدم زدن کنار ساحل دریا نشان می‌دهد آنها درکی از زندگی مردم ندارند.

کد خبر 498827 برچسب‌ها كروناويروس ادبیات فرانسه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس ادبیات فرانسه مردم فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اولین گروه از نیرو‌های رزمی فرانسه در اوکراین

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آن‌ها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت «ای‌پی‌ای» به نقل از «ایژیا تایمز» گزارش داد سربازان فرانسوی از هنگ ۳ پیاده‌نظام فرانسه که یکی از عناصر اصلی لژیون خارجی فرانسه (Légion étrangère) است، گرفته شده‌اند.

تعداد نیروهای اولین گروه از سربازان فرانسوی حدود ۱۰۰ نفر است. این تنها اولین مرحله از حدود ۱۵۰۰ سرباز لژیون خارجی فرانسوی است که قرار است به اوکراین برسند.

این نیروها مستقیما در یک منطقه جنگی فعال مستقر شده‌اند و قصد دارند به اوکراینی‌ها در حوزه مقاومت در برابر پیشروی‌های روسیه در دونباس کمک کنند. ۱۰۰ نفر اول متخصص توپخانه و مراقبت هستند.

پیشتر امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه‌ای بار دیگر از احتمال اعزام نیروهای غربی، به‌ویژه نیروهای فرانسوی به اوکراین سخن گفته و ۲ شرط برای آن تعیین کرده بود.

او در گفت‌وگو با «اکونومیست» عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم، اما امروز اینطور نیست.

او یادآور شد که پاریس قبلا پرسنل نظامی را برای «مبارزه با تروریسم» به کشورهای دیگر، به‌ویژه به منطقه ساحل آفریقا فرستاده بود.

در همین حال روزنامه سوئیسی «بلیک» پیشتر به نقل از نظامیان ارتش اوکراین گزارش داد، دونباس تا ماه اکتبر به طور کامل سقوط خواهد کرد. چندین فرمانده که در جبهه شرقی می‌جنگند به این نشریه گفتند که «اوکراین در جنگ شکست خواهد خورد.»

پس از تصرف پایگاه مستحکم اوکراینی‌ها در آودیوکا در ماه فوریه، یگان‌های روسی دستاوردهای ثابتی در میدان نبرد داشته‌اند. سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه به‌تازگی گفت آن‌ها اکنون کاملا کنترل وضعیت میدان نبرد را در دست دارند و به طور پیوسته نیروهای اوکراینی را عقب می‌رانند.

طی روزهای گذشته نیروهای روسی شهر «بوگدانوفکا» واقع در نزدیکی شهر استراتژیک «چاسوف یار» در شمال دونتسک را هم تحت کنترل خود درآوردند. چاسوف یار در زمینی مرتفع قرار دارد و گرفتن آن به واحدهای روسی نقطه برتری قدرتمندی برای حمله به دیگر شهرهای کلیدی تحت کنترل اوکراینی‌ها می‌دهد.

مقامات و تحلیلگران اوکراینی می‌گویند، ارتش روسیه در نهایت بهره‌مندی از ضعف تسلیحاتی اوکراین است و «عجله دارد» که پیش از رسیدن تسلیحات بیشتر غرب به دست کی‌یف، مناطق راهبردی مهمی از خاک اوکراین را تصرف کنند که می‌تواند راه‌گشای آنان برای تصرف منطقه گسترده‌تر دونباس باشد.

«مایکل کلارک» یک استاد مهمان در دانشکده مطالعات جنگ دانشگاه «کینگز کالج» لندن در این باره گفت: «باخموت اهمیت استراتژیکی واقعی نداشت اما چاسیو یار از چنین اهمیتی برخوردار است.»

این دهکده که در منطقه مرتفعی قرار دارد، «مسیری طبیعی رو به شمال» دارد که نیروهای روس را قادر می‌سازد به شهر کراماتورسک حمله کنند یا با پیشروی بیشتری به سمت غرب، عملیات خود را تا دنیپرو حملات گسترش بدهند.

کلارک می‌گوید، «این منطقه همچنین خط دفاعی طبیعی در قبال کوستیانتینیوکا در جنوب غربی آن و یکی از بزرگ‌ترین شهرهای دونباس است.»

او افزود: «اگر واقعا کار روس‌ها شتاب بگیرد، آن‌ها به دنبال گسترش فتوحات خود به مناطقی خواهند بود که شامل چاسیو یار، کوستیانتینیوکا، پوکروفسک و بعد کراکاتورسک و اسلاویانسک خواهد بود. این باعث می‌شود دونباس به دست آن‌ها بیافتد.»

دیگر خبرها

  • عکس| ستاره محروم فرانسه بازیگر شد!
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • استقرار اولین گروه از نیرو‌های رزمی فرانسه در اوکراین
  • استقرار اولین گروه از نیروهای رزمی فرانسه در اوکراین
  • اولین گروه از نیروهای رزمی فرانسه در اوکراین مستقر شدند
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد
  • فرانسه پیشتر سربازان خود را به اوکراین فرستاده است
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • بیرون کردن دانشجویان فرانسوی توسط پلیس پاریس
  • حمایت متفاوت دانشجویان فرانسوی از غزه | ببینید