Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@19:41:48 GMT

نحوه اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۴۹۵۷

نحوه اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند ابلاغ شد

خبرگزاری فارس جمشید انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی در بخشنامه‌ای به کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری» نحوه اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: با توجه به تداوم اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و آغاز مرحله فاصله گذاری هوشمند از تاریخ ۱۳۹۹/۱/۲۳ و در اجرای بند (۱۴) از مصوبات چهاردهمین جلسه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا که به شرح زیر به تایید ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران رسیده است:

«بند ۱۴- کلیه دستگاه‌های اجرایی موظفند ضمن رعایت پروتکل بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص کارکنان، محیط اداری و ارباب رجوع و تجمعات اداری، کلیه خدمات عمومی و ضروری دستگاه را از تاریخ ۱۳۹۹/۱/۲۳ با حضور دو سوم کارکنان ارائه و تا یک سوم کارکنان را از طریق دورکاری یا اعطای مرخصی به صورت نوبت بندی از حضور در محل کار معاف نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت کار روزانه کارکنان دستگاه‌های اجرایی در تهران و استان‌ها از ساعت ۷ تا ۱۴ خواهد بود. ترتیبات اجرایی این مصوبه از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ خواهد شد.»

موارد زیر جهت اقدام لازم ابلاغ می‌گردد:

۱- کلیه دستگاه‌های اجرایی موظفند در انجام فعالیت‌های خود پروتکل‌های بهداشتی در خصوص کارکنان، محیط اداری، ارباب رجوع و تجمعات اداری را رعایت نمایند. در همین رابطه، راهنمای گام دوم مبارزه با کووید -۱۹ در زمینه «الزامات سلامت محیط و کار در محیط اداری» موضوع نامه شماره ۱۰۰/۱۲۷ مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۸ وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ می‌گردد، لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی ضمن توجیه کلیه کارکنان و مسئولان ذیربط در خصوص مفاد آن، نسبت به اجرای دقیق آن اهتمام نمایند.

بازرسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اجرای این پروتکل در واحد‌های اداری سراسر کشور نظارت خواهند کرد و هر گونه سئوال و ابهام دستگاه‌های اجرایی در خصوص الزامات و نحوه اجرای آن از طریق معاونت بهداشت آن وزارتخانه و یا سامانه http://markazsalamat.behdasht.gov.ir قابل پاسخگویی خواهد بود.

۲- دستگاه‌های اجرایی موظفند ضمن برنامه ریزی برای ارائه کلیه خدمات عمومی حوزه مسولیت خود با حضور دوسوم کارکنان، ترتیبی اتخاذ نمایند که در ارائه خدمات به مردم و ارباب رجوع، به ویژه «خدمات ضروری» وقفه‌ای ایجاد نشود، منظور از خدمات ضروری آن دسته از خدماتی هستند که در زندگی روزمره و معیشت شهروندان تاثیر گذار بوده و عدم ارائه مستمر آن‌ها موجب بروز مشکلات جدی و به خطر افتادن امنیت، سلامت، امنیت غذایی، وقفه در روند تولید و توزیع و ارائه خدمات به عموم مردم و مخاطرات اجتماعی و امنیتی برای جامعه می‌شود.

۳- ضمن تاکید مجدد بر اجرای دقیق مفاد بخشنامه شماره ۷۲۴۵۵۵ مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۱۲ این سازمان، کلیه مدیران و مسولان دستگاه‌های اجرایی ترتیبی اتخاذ نمایند که:

۳/۱- تا یک سوم کارکنان دستگاه وظایف خود را به صورت دورکاری انجام دهند.

۳/۲- در صورت عدم امکان انجام وظایف تا یک سوم کارکنان از طریق دورکاری و با توجه به ضرورت کاهش حضور کارکنان در محیط اداری برای تحقق اهداف فاصله گذاری اجتماعی، نسبت به اعطای مرخصی برای بقیه کارکنان تا سقف یک سوم به صورت نوبت بندی اقدام کنند. مرخصی موضوع این بند جزء مرخصی استحقاقی کارکنان منظور نخواهد شد

۴- در تعیین کارکنان برای دور کاری و یا روز‌های کاهش حضور در ادارات بانوان دارای فرزند خردسال و کارکنانی که در گروه‌های آسیب پذیر (موضوع بند (۲) بخش غربال گری، مراقبت و بازتوانی راهنمای پیوست) قرار می‌گیرند، در اولویت خواهند بود.

۵- ساعت کار روزانه کارکنان دستگاه‌های اجرایی در تهران و استان‌ها به میزان (۷) ساعت در روز و از ساعت ۷ تا ۱۴ خواهد بود و هرگونه تغییر در ساعت فعالیت و نسبت حضور کارکنان برای ارائه خدمات صرفا با تصویب ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا تعیین و ابلاغ خواهد شد.

۶- این بخشنامه از تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۳ همزمان با آغاز مرحله فاصله گذاری هوشمند لازم الاجرا بوده و با اجرای آن ترتیبات مقرر در بخشنامه شماره ۱۳۳۵ مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۰۵ این سازمان لغو می‌گردد.

منبع: فردا

کلیدواژه: طرح فاصله گذاری هوشمند سازمان اداری و استخدامی کارمندان دستگاه های اجرایی سوم کارکنان محیط اداری یک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد

آفتاب‌‌نیوز :

این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک (کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستور‌ها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند، زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربرد‌های فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ (LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آن‌ها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آن‌ها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما (Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستور‌های یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آن‌ها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک (neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • آیین‌نامه اجرایی قانون «نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس» ابلاغ شد
  • دکوراسیون اداری با تم مدرن؛ ایجاد فضاهای متفاوت برای همکاران شما
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • هر آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • (تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند