Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در اتوبوس‌های درون شهری از سوی ستاد پیشگیری و مراقبت کرونا اعلام شد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گام دوم مبارزه با ویروس کرونا در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در اتوبوس‌های درون شهری اعلام شد.

بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اتوبوس‌های درون شهری شامل موارد زیر است: 

از حداکثر ظرفیت وسایل حمل و نقل اتوبوس‌های درون شهری و خدمات‌رسانی با ۵۰ درصد ظرفیت اسمی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
نحوه قرار گرفتن مسافران در هر ردیف باید به گونه‌ای باشد که مسافران حداقل یک متر از هم فاصله داشته باشند. در صورت امکان محل استقرار راننده از سایر مسافران جدا شود. استفاده از تجهیزات حفاظت فردی همچون دستکش، ماسک و دسترسی به مواد ضدعفونی کننده توسط راننده‌ها الزامی است. می‌بایست از ورود دستفروشان و متکدیان به داخل اتوبوس جهت دستفروشی و تکدی‌گری جلوگیری شود. برای تماس با دستگیره‌های اتوبوس از دستمال کاغذی استفاده شود.

راهنمای گام دوم مبارزه با کووید ۱۹ در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در اتوبوس‌های درون شهری بخشی از اقدامات کنترلی و سلامت محیط و کار نیز اشاره کرده است که مهمترین این موارد عبارتند از:

اجتناب از دریافت و پرداخت وجه نقد و انجام پرداخت با کارت و یا به صورت آنلاین اجتناب از فروش بلیت کاغذی و در نظر گرفتن اقدامات جایگزین به صورت آنلاین انجام تهویه طبیعی با باز و نیمه باز گذاشتن پنجره‌ها با لحاظ شرایط احساس راحتی سرنشینان

در بخشی از راهنمای گام دوم مبارزه با کرونا که از سوی ستاد کشوری پیشگیری و مراقبت ویروس کرونا اعلام شده مواردی نیز جهت بهداشت اتوبوس مشخص شده که نصب تابلوهای آموزشی در خصوص نحوه پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی، نصب ظروف حاوی مواد ضدعفونی کننده دست‌ها با پایه نگهدارنده، دفع پسماند از جمله کاغذ و دستمال که باید به شیوه بهداشتی در نایلون یکبار مصرف صورت پذیرد از آن جمله است.

گفتنی است براساس این دستورالعمل عملیات سوختگیری اتوبوس در پمپ بنزین‌ها و جایگاه سوخت باید صرفاً توسط متصدیان جایگاه‌ها انجام شود.

انتهای پیام/ ۴۱۰۵

منبع: آنا

کلیدواژه: طرح فاصله گذاری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۵۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی روز جمعه در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی اظهار کرد: قبلاً در استان یکهزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری داشتیم اما در سه سال گذشته این تعداد به ۴۰۰ دستگاه کاهش یافته است و حمل و نقل جاده‌ای ما وضعیت خوبی ندارد.

وی تاکید کرد: در شأن استان نیست که میزان تلفات درون و برون شهری سالانه هزار نفر باشد ولی این واقعیت تلخی است که اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه با افت رام قطارهای استان نیز رو به و هستیم و باید در کنار ایمنی راه‌ها به آن توجه شود، از وزیر راه و شهرسازی خواست تا نسبت به حمل و نقل عمومی و ریلی در تخصیص اتوبوس و رام قطار دستور لازم را صادر کند.

رحمتی با درخواست حداقل ۲ رام قطار برای استان، گفت: امروز سه دستور جهادی از وزیر داشتیم. برای قطعه شش آزادراه تبریز-ارومیه تزریق نقدینگی و اختصاص قیر داشتند و یکی از آرزوهای دیرینه مردم، کمربندی ایلخچی نیز مورد بازدید قرار گرفت و دستورات لازم صادر شد و مقرر شد تا یک باند آن تا تیرماه نکمیل شود.

کد خبر 6089358

دیگر خبرها

  • حبس هشت ساعته سایپا در اتوبوس بین شهری!
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • اعتبار سدسازی در ایلام قطره چکانی است
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است