Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@05:16:10 GMT

مجلس جبران خسارات مشاغل ناشی از کرونا را پیگیری می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۳۱۵

مجلس جبران خسارات مشاغل ناشی از کرونا را پیگیری می‌کند

ساعت24 -یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت داشتن برآورد دقیق و کارشناسی از خسارات مادی ناشی از بحران کرونا بر ضرورت تحقق‌ وعده‌ها در مورد جبران بخشی‌ از این خسارات تاکید کرد و گفت که مجلس نیز پیگیری‌های لازم را برای جبران خسارات صنایع، اصناف و مشاغل خواهد داشت.

علی قربانی با اشاره به تأثیرات اقتصادی بحران کرونا، گفت: در میان تاثیراتی که بحران کرونا بر بخش اقتصاد گذاشته، بیشترین صدمه به بخش گردشگری وارد شده، چرا که بسیاری از سفرها کنسل شده، رستوران‌ها و هتل‌ها تعطیل شده‌اند و گردشگری در کل کشور به حالت نیمه تعطیل درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین بیشترین آسیب متوجه این بخش بوده است.

وی افزود: اما صنایع و بخش‌های دیگری هم در این بحران آسیب دیده‌اند. برآورد کارشناسان این بوده که بحران کرونا روی کاهش تولید ناخالص داخلی نیز اثرگذار است، همچنین روی کسب و کارهای کوچک نیز تاثیر منفی داشته و در نهایت ضربه‌ای به اقتصاد کشور است.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در تمام کشورهای دنیا، دولت‌ها باید از کسب و کارهای کوچک یا هر صنعت خسارت دیده‌ای در این بحران حمایت کنند؛ این امر با دادن تسهیلات کم‌بهره و استمهال وام امکان‌پذیر است. همانطور که دولت هم سه ماه وام‌ها را استمهال کرد، گرچه این هنوز کافی نیست. باید بیمه بیکاری برای کسانی که بیکار شده‌اند در نظر گرفته شود و به برخی بخش‌ها که آسیب ۱۰۰ درصدی دیده‌اند نیز کمک مستقیم کرد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یادآور شد: باید برنامه منسجمی در این زمینه وجود داشته باشد تا بتوان برای پس از کرونا برنامه‌ریزی داشته باشیم. ما همچنین در دوران پس از کرونا نیازمند حمایت از مشاغل و سازماندهی آنها هستیم به خصوص در بخش گردشگری. مثلا در صورت بهتر شدن وضعیت با توجه به در پیش بودن فصل تابستان و افزایش مسافرت‌ها و بالارفتن خرید می‌توان بخشی از آسیب‌ها به گردشگری را جبران کرد تا اقتصاد ما بیش از این آسیب نبیند.

 وی درباره منابع و اعتبارات لازم برای جبران این خسارت‌ها گفت: دولت گفته که ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای مقابله با بحران کنار گذاشته است که می توان منابع لازم را از این میان اختصاص داد، همچنین گفته شده ۷۵ هزار میلیارد تومان از این مبلغ صرف تسهیلات کم بهره می شود و مابقی برای کمک‌های بلاعوض و تسهیلات دیگر پیش‌بینی شده است.

قربانی در پایان با تاکید بر ضرورت داشتن برآورد دقیق و کارشناسی از خسارت ها تاکید کرد: نکته مهمتر تحقق این وعده‌ها است و مجلس قطعا پیگیری های لازم را برای تحقق آنها و همچنین  جبران خسارات صنایع، اصناف و مشاغل خواهد داشت. دولت هم باید با جدیت به دنبال این موضوع باشد. اگر هم نیاز به مجوز مجلس باشد ما همکاری‌های لازم را در این زمینه خواهیم داشت.

منبع:ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: خسارات مجلس ویروس کرونا احمدی نژاد بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب تشکیل استان تهران شرقی

آفتاب‌‌نیوز :

سید محمدتقی شاهچراغی، معاون وزیر کشور امروز در جلسه شورای اداری ورامین با تاکید بر لزوم پیگیری و رسیدگی به مطالبات مردم اظهار کرد: فرایند تشکیل استان شرقی و استان شدن ورامین آغاز شده و در مسیر اجرا قرار دارد.

وی با بیان اینکه بخشی از کار‌های استان تهران شرقی پیش رفته است، گفت: این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود. 

معاون وزیر کشور با اشاره به برگزاری انتخابات افزود: انتخابات در استان تهران کم‌نظیر بود که با همکاری تمام استانداران و فرمانداران پیگیری شد و در احقاق ۴ راهبرد فرموده مقام معظم رهبری گام‌های ارزشمندی را شاهد بودیم.

شاهچراغی تصریح کرد: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان و ۲۲ حوزه انتخابیه، ۹۰ داوطلب برای تصاحب ۴۵ کرسی مجلس شورای اسلامی در روز ۲۱ اردیبهشت رقابت می‌کنند. 

رئیس ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: دشمنان ما از برگزاری انتخابات پرشور در ایران هراس داشتند و پیام‌های رسمی صادر کرده بودند که اختلال و ضربه‌ای به انتخابات وارد می‌کنند، اما انتخابات در تمام کشور و حتی در مرز‌ها به‌خوبی انجام شد و برای اولین بار بیش از ۹۹ درصد آرای مردم به‌صورت آنلاین اتخاذ شد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • راه‌اندازی شبکه ملی روستا در صدا و سیما
  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری