Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@00:07:29 GMT

نگاهی به مهم‌ترین اخبارکرونایی قم

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۱۳۵۷

نگاهی به مهم‌ترین اخبارکرونایی قم

هیچ مراسم مردمی در جمکران برگزار نمی‌شود

تولیت مسجد مقدس جمکران، پیرو مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و تعطیلی اماکن مذهبی تا پایان فروردین‌ماه جاری گفت: امسال تمام دعاها و مناسک مربوط به نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران بدون حضور زائران برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسن رحیمیان افزود: آیین و مناسک جشن نیمه شعبان به‌صورت زنده از طریق رسانه ملی پخش می‌شود و مردم می‌توانند از این طریق همراه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توزیع بسته‌های رایگان بهداشتی در بین طلبه‌های غیرایرانی

بسته‌های بهداشتی شامل ماسک و محلول‌های شوینده از طرف دفتر آیت‌الله محمد یعقوبی از علمای نجف (عراق) و پایگاه آوای پاکستان به‌صورت رایگان در میان طلاب غیرایرانی حوزه‌های علمیه توزیع شد.

نماینده آیت‌الله یعقوبی در حاشیه این رویداد در گفت‌وگویی بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمودند که بهترین مردم کسی است که دیگران از وی نفع می‌برند.

حجت‌الاسلام شیخ هادی حسین افزود: آیت‌الله یعقوبی وعده داده بودند؛ طرح‌های خیریه، فرهنگی و آموزشی ما تنها به عراق محدود نخواهد شد و به همین دلیل امروز با همکاری دفتر ایشان در شهر قم در کنار برادران و فرزندان خود از طلاب علوم دینی و خانواده‌های آن‌ها در ایران ایستاده‌ایم.

ممنوع بودن تجمعات در نیمه‌شعبان

استاندار قم، با تاکید بر ممنوعیت تجمعات درنیمه شعبان گفت: جشن‌ها باید به‌صورت غیرحضوری و از طریق مجازی و رسانه ملی برگزار شود.

بهرام سرمست در جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم ویژه بیماری کرونا، با اشاره به در پیش بودن جشن‌های نیمه شعبان افزود: هیچ‌گونه تجمعی در مسجد جمکران و سایر نقاط استان برای برگزاری جشن نداریم و مسئولان امر با هماهنگی رسانه ملی برای اطلاع‌رسانی کشوری این موضوع و لزوم عدم سفر از سایر استان‌ها به قم اقدام می‌کنند.

نگرانی از افزایش ۱۵ درصدی مراجعه مردم به مطب‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: نگران رفتار برخی از مردم و عدم توجه آنها به خطرات ادامه شیوع ویروس کرونا و همچنین افزایش عملی مراجعه‌های مردم به مطب ها و درمانگاه های استان به میزان ۱۰ تا ۱۵ درصد هستیم.

محمدرضا قدیر در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با ویروس کرونا استان قم افزود: احساس می‌کنیم، رفتار ویروس کرونا تغییر کرده است و بیمارانی با علایم غیرمعمول مراجعه می‌کنند.

جزییات تازه از شیوع کرونا در ایران از زبان رییس نظام پزشکی قم

رییس سازمان نظام پزشکی قم گفت: همزمان با قم در ۱۵ استان کشور موارد مشکوک به ویروس کرونا وجود داشت، اما قم بر آزمایش و رسیدن به تشخیص نهایی کرونا، اصرار داشت و نخستین مورد تشخیص این ویروس در قم مشخص شد.

سید حسن عادلی افزود: موارد مشکوک را آزمایش کردیم و به تشخیص رسیدیم و در صورتی که استان‌های دیگر نیز برخلاف پروتکل های وزارت بهداشت، از موردهای مشکوک آزمایش می گرفتند، به طور حتم به عفونت ویروس کرونا می رسیدند.

تهیه لوازم بهداشتی مورد نیاز برای مناطق محروم

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم گفت: تهیه اقلام بهداشتی برای کارکنان ستادی و عواملی که درگیر مدیریت اماکن ورزشی بودند و تهیه لوازم بهداشتی مورد نیاز برای مناطق محروم توسط سمن‌های زیر مجموعه معاونت فرهنگی و امور جوانان در این ایام صورت پذیرفت.

رسول منعم در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای ما بسیار اهمیت داشت که تمام ورزشکاران، قهرمانان، ‌مدیران ورزشی و به ویژه پیشکسوتان عزیز در این ایام از کرونا آسیب نبینند، به همین دلیل پیگیری‌های جدی از وضعیت روحی و جسمی آن ها به ویژه افرادی که درگیر این موضوع بودند، انجام شد که خوشبختانه تعدادی از قهرمانان و پیشکسوتان بهود یافتند، اما زنده‌یاد محمود شریفی دبیر با سابقه هیات ورزش‌های جانبازان و معلولین به رحمت ایزدی پیوست.

استمرار انسداد بوستان‌ها تا ۳۰ فروردین

معاون خدمات شهری شهرداری قم گفت: به‌منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، مسدودسازی بوستان‌های سطح شهر تا ۳۰ فروردین ماه جاری ادامه دارد و ممنوعیت‌هایی نیز در مسیرهای پیاده و سواره‌رو منتهی به مسجد جمکران اعمال می‌شود.

سید امیر سامع در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران استان قم افزود: از شهروندان انتظار داریم که امسال با توجه به شرایط موجود جشن نیمه شعبان را در خانه برپا کنند.

درمان رایگان بیماران کرونایی

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: خدمات درمانی بیماران کرونایی به طور کامل ریگان است و تمامی هزینه‌های آنان پرداخت می‌شود.

محمدرضا قدیر بار دیگر اعلام کرد: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، آن‌هایی که زیر پوشش هر نوع بیمه ای هستند، فرانشیز آنان و هزینه های درمانی ایشان رایگان است.

کشف و توقیف ۲۷ هزار ماسک

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد: ۲۷ هزار ماسک که به‌صورت غیرمجاز تولید و انبار شده بود، دراین استان کشف شد.

این تعداد ماسک در یک عملیات با همکاری سازمان اطلاعات سپاه و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم و سازمان صمت کشف و توقیف شد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

برچسب‌ها بسته خبری کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بسته خبری کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری بهداشت و سلامت بسته خبری کرونا ویروس کرونا قم بیماری های ویروسی بیماری بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم ویروس کرونا نیمه شعبان استان قم قم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس