Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حسینی نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اولویت توزیع ماسک در استان کرمان بر اساس مصوبه برای داروخانه ها نبود.

وی اظهار داشت: طبق گزارشی که رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ارائه کرده است متوسط ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار عدد ماسک نیاز این استان است لذا بر اساس پروتکل و دستورالعمل های ملی، ماسک و دستکش سهمیه بندی می شود و در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تقریبا حدود یک ششم(۵۰ هزار عدد ماسک) نیاز استان را تولیدی های استان تولید می کنند و مابقی نیاز استان در اختیار خود دانشگاه علوم پزشکی است.

رئیس سازمان صمت شمال استان کرمان توضیح داد: اولویت آن است که عموماً به سنگربان های خط مقدم یعنی کادر پزشکی، پرستاران و درمانی استان ماسک ها توزیع شود بنابراین کمتر به داروخانه ها می رسد و از طرفی نیز اولویت این ۵۰ هزار عدد ماسک برای دستگاه هایی است که بیشتر با مردم در ارتباط هستند از جمله نیروی انتظامی، راه آهن.

وی در خصوص قیمت مصوب این ماسک ها، اظهار داشت: قیمت دو مدل ماسکی که در استان توسط واحدهای تولیدی، کمیته امداد و سپاه تولید می شود به استناد مصوبه ستاد کرونا در استان ماسک دولایه با قیمت ۹۵۰ تومان و ماسک سه لایه با قیمت ۳ هزار و ۵۰۰ تومان می باشد.

تولید روزانه بالای ۵۰ هزار عدد ماسک توسط واحدهای تولیدی استان

حسینی نژاد در خصوص تولید ماسک در استان گفت: ما به طور متوسط روزانه بالای ۵۰ هزار عدد ماسک توسط واحدهای تولیدی استان(صنعتی و معدنی) و همچنین سپاه و کمیته امداد امام خمینی(ره) تولید می کنیم که این آمار روزانه را در اختیار بازرسی استانداری و ستاد کرونا قرار می دهیم.

رئیس سازمان صمت شمال استان کرمان در ادامه در خصوص کار تولید ماسک توسط سمن ها، بیان کرد: گزارشی داشتیم مبنی بر اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار عدد ماسک هم توسط سمن ها تولید می شود که که در این خصوص اظهارنظری نداشته و اطلاعاتی راجع به آن ندارم.

وی افزود: اما آنچیزی که ما الان توسط واحدهای تولیدی، بسیج و کمیته امداد تولید انجام می دهیم متوسط ۵۰ هزار ماسک در روز است علاوه بر اینکه پیگیری کردیم و از وزارتخانه هم توانستیم نزدیک ۱۵۰ هزار عدد ماسک را در قالب ماسک های N۹۵ و سه لایه، برای دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان بگیریم که در فاز اول ۷۶ هزار عدد ماسک تحویل دانشگاه شده و مابقی در فاز دوم تحویل دانشگاه های علوم پزشکی استان خواهد شد.

حسینی نژاد در خصوص مواد ضدعفونی کننده و تولید الکل توضیح داد: ما به طور متوسط روزانه، ۲ هزار و ۵۰۰ لیتر الکل ۹۶ درصد تولید می کنیم و در کنار این ها نیز با کمک مجموعه سپاه و دانشگاه ۱۸ هزار لیتر الکل به صورت ویژه در استان آمد که با کمک یکی از واحدهای تولیدی تبدیل به تبدیل به حدود ۲۴ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده شد.

وی ادامه داد: این مواد ضدعفونی براساس مصوبه ستاد کرونا یک کارگروه متشکل از سازمان صمت، دانشگاه علوم پزشکی و سپاه تشکیل شده است، ۵۰ درصد در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی و ۵۰ درصد نیز در اختیار دانشگاه هایی که از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی ثبت نام کرده بودند، قرار گرفت.

تولید ماسک ها براساس هماهنگی با کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی 

رئیس سازمان صمت شمال استان کرمان در پاسخ به اینکه این ماسک ها از نظر بهداشتی مشکلی ندارد و استاندارد است؟ اظهار داشت: تولید ماسک های ما براساس هماهنگی با کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است لذا این ۵۰ هزار عدد ماسک استانداردهای مدنظر را دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کرمان صمت پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرمان صمت ویروس کرونا کرمان صمت دانشگاه های علوم پزشکی توسط واحدهای تولیدی دانشگاه علوم پزشکی ۵۰ هزار عدد ماسک استان کرمان تولید ماسک سازمان صمت ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۲۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد

به گزارش قدس آنلاین، بهرام دلفان اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی‌نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال ۹۵ به خاتم‌الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های غرب کشور است، گفت: درصورتی‌که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ نیز ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد