Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ، امین صفری مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد، به ذکر توضیحاتی از برنامه راه اندازی کارخانه های فرآوری روی در این معدن پرداخت. صفری به حمایت های رییس هیات عامل ایمیدرو از این طرح اشاره کرد و اظهار داشت: "مهدی آباد" در سه فاز اقدام به تولید کنسانتره روی می کند که دو فاز نخست، برای تولید 400هزار تن کنسانتره سولفیدی و فاز سوم برای تولید 400هزار تن خاک اکسیدی است که در مجموع به 800هزار تن کنسانتره روی می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دو فاز ابتدایی، تصریح کرد: در حال حاضر برنامه تولید 200هزار تن اول در حال اجرا است بطوری که بتن ریزی برای نصب تجهیزات بزودی آغاز می شود و تجهیزات اصلی در بخش سنگ شکن، آسیا و فلوتاسیون ساخته شده و در حال ورود به سایت معدن است.

دانش فنی فلوتاسیون وارد کشور می شود

صفری با تاکید بر اینکه بخش فلوتاسیون به عنوان یکی از مهمترین قسمت های کارخانه است، اظهار کرد: علاوه بر سفارش خرید و ساخت، دانش فنی این بخش نیز وارد کشورمان می شود به طوری که تمامی نقشه های ساخت، امور مربوط به تعمیرات و ... در اختیارمان قرار می گیرد.

صفری با بیان اینکه تمامی تجهیزات از جمله خردایش و آسیا توسط بهترین برندهای دنیا ساخته شده است، افزود: فلوتاسیون کارخانه کنسانتره روی مهدی آباد،‌ با هیچ یک از کارخانه های داخلی صنعت روی قابل مقایسه نیست و منحصر به فرد به شمار می آید.

وی همچنین درباره زیرساخت ها گفت: خط انتقال آب به طول 100 کیلومتر از فاضلاب یزد وارد سایت خواهد شد که در حال حاضر 20 کیلومتر آن اجرا شده است و این خط امسال،‌ پیش از راه اندازی کارخانه به معدن می رسد. صفری ادامه داد:‌ مطالعات بخش برق نیز انجام و میزان مصرفی خریداری و آماده اجراست. مدیر مجتمع مهدی آباد در عین حال تاکید کرد: فرایند فرآوری روی در این معدن آلودگی زیست محیطی ندارد.

جذب سرمایه بخش خصوصی در قالب استراتژی های ایمیدرو

صفری درباره سرمایه گذاری انجام شده، گفت: کنسرسیوم، تاکنون هزار میلیارد تومان در بخش معدن و تجهیزات آن، سرمایه گذاری کرده است. وی یادآور شد: جذب سرمایه بخش خصوصی در معدن مهدی آباد، در قالب استراتژی های ایمیدرو صورت گرفته است.

فاز اکسیدی، تکنولوژی استثنایی

مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد به بخش اکسیدی توسعه معدن اشاره کرد و افزود: در فاز سوم، سالیانه حدود ۴ میلیون تن خاک اکسیدی با عیار ۴ درصد به طور مستقیم و به روش لیچینگ، به حدود ۱۲۰ هزار تن کاتد روی تبدیل می شود.

وی ادامه داد: به غیر از یک مورد در افریقا، تاکنون در صنعت روی در هیچ معدنی با این مقیاس بزرگ به طور مستقیم و با استفاده از روش لیچینگ، از خاک اکسیدی کم عیار ، محصول کاتد روی تولید نشده است و مهدی آباد با مشخصات زمین شناسی مخصوص به خود، دومین معدنی است که این برنامه را اجرایی می کند.

صفری درباره پیش نیاز تولید صنعتی کاتد روی گفت: تا پاییز سال 99 واحد نیمه صنعتی این روش راه اندازی می شود تا نتایج آن مسیر ساخت کارخانه لیچینگ اکسیدی را هموار سازد.به گفته وی، سرمایه گذاری این پایلوت، به 20 میلیارد تومان می رسد که از سوی کنسرسیوم سرمایه گذار، انجام می شود.

مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد یادآور شد: فاز نخست در اوایل سال ۱۴۰۰، فاز دوم در سال ۱۴۰۱ و فاز سوم (راه اندازی کارخانه کاتد روی) در پایان ۱۴۰۱ محقق می شود.

معدن سرب و روی و باریت مهدی آباد که پروانه بهره برداری آن به نام ایمیدرو است، در 115 کیلومتری جنوب شرق شهر یزد واقع شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کنسانتره معدن روی مدیر مجتمع راه اندازی مهدی آباد سرب و روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۵۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ؛ طهماسبی بر سکوی نخست نوجوانان ایستاد

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ آقایان در سال ۱۴۰۳ در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در مجموعه تیراندازی آزادی تهران برگزار شد.   در پایان فینال رقابت‌های تفنگ در رده سنی نوجوانان نتایج زیر به دست آمد:   ۱- محمد مهدی طهماسبی از البرز ۲-ماهان صفری از ایلام ۳-محمد مهدی مهدورزاده از تهران   مراسم اهدای مدال با حضور متقیان‌نژاد، رئیس هیات قم، حسین باقری، سرمربی تیم تفنگ نوجوانان و جوانان، علی گداری، مسئول کمیته مسابقات، شیخ اکبری، رئیس کمیته داوران، مهدیان، هدایتی، افضلی، کاظمی و حق نیا برگزار شد.

دیگر خبرها

  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ؛ طهماسبی بر سکوی نخست نوجوانان ایستاد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • فرنگی‌کاران راه‌یافته به نیمه‌نهایی ۵ وزن نخست جام تختی شناخته شدند
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • اجرای موسی عصمتی میلیونی شد+فیلم
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد