Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در هفته‌های گذشته، آمریکایی‌ها با همکاری «برهم صالح» رئیس جمهور عراق و برخی احزاب سیاسی تلاش گسترده‌ای را برای به قدرت رساندن «عدنان الزرفی»، نخست وزیر پیشنهادی خود آغاز کردند.

همزمان با تحرکات آمریکایی‌ها برای به قدرت رسیدن «عدنان الزرفی»، تلاش برای انجام کودتا در عراق و حمله به پایگاه‌های بسیج مردمی (جزئیات بیشتر) و تخلیه مراکز دیپلماتیک، واشنگتن خارج کردن نیروهایش از شماری از کمپ‌های نظامی و پایگاه‌ها را در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد، اقدام آمریکا برای خروج نیروهایش از برخی پایگاه‌های نظامی و تجمیع آنان در پایگاه‌های بزرگتر در راستای کودتای احتمالی و به حداقل رساندن تلفات صورت گرفته چرا که به شدت از واکنش متقابل نیرو‌های بسیج مردمی عراق هراس دارد.

آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که اگر در عراق ماجراجویی کنند و علیه بسیج مردمی اقدامی نظامی انجام دهند، پایگاه‌های آنان توسط نیرو‌های مقاومت هدف قرار خواهد گرفت و همین مسئله باعث شده درصدد تخلیه پایگاه‌های کوچک خود برآیند.

روند تحولات میدانی نشان می‌دهد، آمریکایی‌ها بیشتر نیرو‌های خارج شده از پایگاه‌های کوچک را به پایگاه‌های نظامی بزرگ خود در عراق از جمله پایگاه‌های «اربیل و عین الاسد» انتقال خواهند داد تا در تیرراس نیرو‌های بسیج مردمی نباشند.

رژیم تروریستی آمریکا به بهانه برقراری امنیت و مبارزه با گروهک‌های تروریستی، ۱۷پایگاه و چندین کمپ نظامی و آموزشی و مقر مستشاری و مخفی در خاک عراق دارد، اما در روز‌های گذشته ۶ پایگاه را تخلیه و نیروهایش را به سایر مقر‌های نظامی منتقل کرده است.

براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، آمریکایی‌ها تاکنون از پایگاه‌های نظامی «الرمانه (القائم)، القیاره، کی وان، الحبانیه (تقدم)، نینوا» تخلیه کرده اند و این مقر‌ها را به نیرو‌های عراقی تحویل داده اند و همچنین در حال تخلیه پایگاه‌های «ابوغریب» در شرق استان الانبار و «اسپایکر» در شمال استان صلاح الدین و کمپ نظامی «بسمایه» در جنوب بغداد هستند.

در ذیل موقعیت جغرافیایی مهم‌ترین پایگاه‌های تخلیه شده آمده است:

- «الرمانه»؛ در شهرک «الرمانه» و نزدیکی گذرگاه مرزی «القائم» و مرز‌های مشترک سوریه و شمال غرب استان الانبار واقع شده است؛ منطقه الرمانه از غرب به سوریه و از شمال به استان نینوا متصل می‌شود.

- «القیاره»؛ این پایگاه نظامی در جنوب شرق استان نینوا و در نزدیکی مرز استان‌های اربیل و صلاح الدین واقع شده و جاده راهبردی بغداد - دهوک - ترکیه نیز از نزدیکی این پایگاه می‌گذرد؛ پیشتر نظامیان آمریکایی در این پایگاه نظامی مناطق جنوب شرقی نینوا، جنوب غرب اربیل، شمال صلاح الدین» را رصد می‌کردند.

پایگاه «کی وان»؛ در ۱۴ کیلومتری حومه شمال غربی شهر کرکوک و در نزدیکی فرودگاه این شهر واقع شده است؛ نظامیان تروریست آمریکایی پیشتر به همراه نیرو‌های پلیس فدرال و مبارزه با تروریسم عراق در این پایگاه حضور داشتند.


مهم‌ترین پایگاه‌ها و کمپ نظامی رژیم تروریستی آمریکا در عراق

*نیرو‌های ارتش رژیم تروریستی آمریکا در برخی کمپ‌های نظامی و آموزشی حضوری اندک دارند که در نقشه اینفوگراف میدانی مشخص نشده اند.

*مقر‌های مستشاری و پایگاه‌های مخفی ارتش رژیم تروریستی آمریکا در نقشه میدانی لحاظ نشده اند.

- «الحبانیه»؛ این پایگاه نظامی در حد فاصل شهر‌های فلوجه و الرمادی در شمال استان الانبار قرار دارد و شامل چند دانشکده نظامی برای آموزش نظامیان است؛ منطقه «الحبانیه» بغداد را به گذرگاه مرزی القائم و سپس سوریه وصل می‌کند.

در حال حاضر، نظامیان آمریکایی در ۱۰پایگاه نظامی از جمله «عین الاسد، الرطبه، التاجی، النصر، بلد، اتروش، باشور، اربیل، حریر و مخمور» حضور دارند و تاکنون خبری در خصوص تخلیه این پایگاه‌ها از سوی آمریکایی‌ها اعلام نشده است.
منبع: مشرق

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحولات عراق پایگاه نظامی آمریکا رژیم تروریستی آمریکا پایگاه نظامی آمریکایی ها بسیج مردمی پایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش مستند «نیمه شب ۲۴ آوریل» از شبکه دو سیما

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه  خبرگزاری علم و فناوری آنا، مستند «نیمه شب ۲۴ آوریل» که به کارگردانی جواد موگویی تهیه شده است، چهارشنبه ۵ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۴:۱۵ روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

این مستند به ابعاد جدیدی از ماجرای تسخیر لانه جاسوسی، نحوه افشای اسناد می‌پردازد، و سعی می‌کند به چرایی بمباران هلیکوپتر‌های باقی مانده از نیرو‌های مهاجم آمریکایی در صحرای طبس در گفتگو با خلبان آمریکایی بپردازد. این مستند روایتی متفاوت از شکست عملیات نظامی آمریکا در صحرای طبس، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران و نحوه شهادت شهید «محمد منتظرقائم» است.

پس از تسلط «دانشجویان پیرو خط امام» بر لانۀ جاسوسی، آمریکا نیروهایش را در عملیاتی موسوم به «پنجۀ عقاب»، به ایران اعزام کرد. بااین‌حال، طوفان شن در طبس باعث شد تا این برنامه نقش‌برآب شود و نیرو‌های آمریکایی در طبس زمین‌گیر شوند. اصرار رئیس‌جمهور مخلوعِ ایران برای بمباران طبس و تلاش نیرو‌های سپاه پاسداران برای دستیابی به اسناد داخل هواپیماها، معما‌هایی را به‌وجودآورده است که این مستند درپی رمزگشایی از آنهاست.

مستند «نیمه شب ۲۴ آوریل» چهارشنبه ۵ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۴:۱۵ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • واشنگتن و لندن ناتوان از مقابله با حملات ارتش یمن
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • آغازی برپایان سلطه واشنگتن درنیجر/پیروزی راهبردی مسکودرمصاف باغرب
  • پخش مستند «نیمه شب ۲۴ آوریل» از شبکه دو سیما
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا