Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@22:04:35 GMT

دکتر گفت فقط چند ماه زنده می مانم

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۵۰۱۲

دکتر گفت فقط چند ماه زنده می مانم

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد :  9 سال از روزی که «سید اسدالله صالحی» کوهنوردی را شروع کرد می گذرد. او اکنون مطمئن است با ورزش و افزایش ایمنی بدن می توان مقاومت خود را در برابر بیماری بالا برد.  او می گوید:«آنقدر به ورزش اهمیت می دهم که کرونا و قرنطینه خانگی هم نتوانست در این زمینه حریف من شود.» 

روزی که پزشک به او گفت چند ماه بیشتر زنده نمی مانی، روحیه خود را نباخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان روز تصمیمش را گرفت تا بیماری را که به جانش افتاده بود شکست دهد. شاغل بودن در ساختمان شهرداری منطقه یک که راه زیادی با کوه های دربند و درکه نداشت انگیزه او را برای انتخاب ورزش کوهنوردی بیشتر کرد. صالحی باخبر شدن از بیماری اش را اینگونه توضیح می دهد:«9 سال پیش متوجه شدم مشکلاتی در دستگاه گوارش من به وجود آمده است. آزمایش های مختلفی انجام دادم. وقتی برای تشخیص نهایی جواب آزمایش ها را گرفتم و به دکتر نشان دادم فکرش را هم نمی کردم به بیماری سرطان مبتلا شده باشم. اما دکتر با دیدن جواب آزمایش ها به من گفت که سرطان دارم و بیماری ام خیلی پیشرفت کرده و ممکن است فقط چند ماه زنده بمانم. می دانستم که سرطان درمان قطعی ندارد. اما مطمئن هم بودم که حفظ روحیه در بهبود این بیماری تأثیر دارد. همان موقع تصمیم گرفتم یک ورزش را به صورت حرفه ای شروع کنم.» 

صعود به دماوند و توچال

صالحی درباره انتخاب ورزش کوهنوردی می گوید:« همیشه ورزش می کردم اما از آن روز به بعد تصمیم خود را گرفتم. محل کارم شهرداری منطقه یک در تجریش فاصله زیادی با کوه های دربند و توچال نداشت. بعد از برنامه ریزی و به صورت منظم کوهنوردی را شروع کردم و ادامه دادم. وقتی به کوه می رفتم نیروی تازه ای می گرفتم و انگیزه ام برای دوباره رفتن بیشتر می شد. کم کم کوهنوردی در جاهای دیگر را هم امتحان کردم. خوشبختانه تا الان 4بار به قله دماوند صعود کرده و  یک بار هم به علم کوه و سبلان و بارها به توچال رفته ام. کوه های توچال در ولنجک و در دسترس اهالی منطقه و بهترین مکان برای کوهنوردی است. مسیر پیاده روی آن هم بسیار مناسب است. این ورزش نیاز به تجهیزات زیادی ندارد. با پوشیدن کفش مناسب می توان کوهنوردی را شروع کرد. چندبار دوستان و همکارانم با من همراه شده اند اما بارها به تنهایی کوهنوردی کرده ام. با دیدن کوه ها حس مقاومت در انسان به وجود می آید و خوشبختانه با همین حس توانستم با بیماری ام کنار بیایم و روند درمان را با روحیه ای خوب پیش ببرم.»

در روزهای قرنطینه ورزش کنید
او روزهای قرنطینه خانگی را فرصتی برای انجام تمرینات ورزشی می داند و می گوید:« از روزی که قرنطینه خانگی شروع شد برنامه کوه رفتن را تعطیل کردم. اما هر روز در خانه ورزش می کنم. سازمان ورزش شهرداری از طریق فضای مجازی تمرین های ورزش خانگی را آموزش می دهد و همه مردم می توانند با این برنامه ها به راحتی ورزش کنند. متأسفانه هنوز هم می شنویم که عده ای از شهروندان به صورت گروهی به کوه می روند و هشدارهای بهداشتی را نادیده می گیرند. امیدوارم بیشتر رعایت کنیم و با پرهیز از تجمع در مکان های عمومی سلامت خود و سایر هموطنانمان را تأمین کنیم. با کمک همدیگر این روزهای سخت می گذرد و دوباره می توانیم ورزش های گروهی را انجام دهیم و به کوه برویم. »  
 

کد خبر 499021 برچسب‌ها منطقه ۱ همشهری محله کوه دماوند کوه نوردی ورزش

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۱ همشهری محله کوه دماوند کوه نوردی ورزش کوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌

 شیوا شبدینی   بیان کرد: آخرین روز سلامت «خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی» عنوان یکی از روزهای «هفته سلامت» است، در این نام‌گذاری به طور ویژه اهمیت خانواده به‌عنوان اولین پایگاه آموزشی در زمینه‌های تغذیه سالم و ورزش همگانی پیش از ورود به جامعه موردتوجه قرار گرفته است.

وی افزود: یک خانواده سالم، با ایجاد فرهنگی از آگاهی درباره سلامت، این امکان را به اعضایش می‌دهد که بهترین تصمیم‌ها را در خصوص سلامتی خودشان بگیرند، آموزش‌های مرتبط با تغذیه سالم، مراقبت از بدن و روح و تدابیر پیشگیری از بیماری‌ها، بخشی از این فرهنگ سلامت در خانواده هستند که به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک می‌کنند.

پزشک مرکز سلامت تصریح کرد: باتوجه‌به افزایش چندبرابری چاقی در چند دهه اخیر و به‌تبع آن افزایش کم‌سابقه موارد ابتلا به بیماری‌های مرتبط با آن نظیر کبد چرب و دیابت، تغذیه سالم و ورزش همگانی که از عوامل اصلی پیشگیری از چاقی هستند بیش از گذشته موردتوجه قرار گرفته و بر نقش و اهمیت خانواده و به طور ویژه مادر خانواده به‌عنوان اولین مروج این سبک زندگی سالم تأکید شده است.

وی یادآور شد: تهیه غذای سالم یکی از ارکان اصلی سلامت هر فرد به شمار می‌رود و تصور من بر این است که بانوان نقش اصلی را در این زمینه عهده‌دار هستند. اگر بتوانیم مادران و خانم‌های خانه‌دار را در زمینه تغذیه سالم آموزش دهیم شاید گام بزرگی در این زمینه برداریم، در درجه اول آموزش به خانواده اهمیت دارد و محل دیگری که فرد به آن وارد می‌شود مهدهای کودک و مدارس هستند، پس در مرحله بعد تمرکز اصلی باید روی آموزش در مهدهای کودک و مدارس باشد.

شیوا شبدینی در ادامه تشریح کرد: دیگر مراکزی که می‌توانیم آموزش‌ها را در آن‌ها آغاز کنیم، محل‌های کار و ادارات هستند، بارها دیده شده که غذاهایی که برای کارمندان تهیه و طبخ می‌شود از کیفیت خوبی برخوردار نیستند، اکنون اکثر افراد ناگزیرند غذا را یا در محل کار بخورند یا از طریق رستوران‌های اطراف محل کار خود تهیه کنند. اگر غذاهایی که ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌ها برای کارکنان خود در نظر می‌گیرند غذای سلامتی باشد، سلامت کارمندان نیز تضمین می‌شود.

وی اظهار کرد: خیلی‌ها بر این باورند که پیروی از یک رژیم غذایی اصولی و سلامت هزینه‌های زیادی دارد، اما اگر واقعاً کلاه‌خود را قاضی کنیم متوجه می‌شویم که بدن ما در طول هفته‌ها و ماه‌ها چقدر مواد غذایی ناسالم مانند انواع شیرینی‌ها، تنقلات، چیپس و پفک و انواع نوشابه‌های شیرین و آب‌میوه‌های صنعتی دریافت می‌کند، اگر از مصرف این غذاها و تنقلات ناسالم پرهیز کنیم می‌توانیم هزینه‌ای را که پیش‌تر صرف این غذاها می‌کردیم، به تهیه مواد غذایی سالم اختصاص دهیم.

شبدینی خاطرنشان کرد: مورد دیگری که دیده می‌شود کم‌تحرکی است، ساعات خیلی طولانی حضور در ترافیک سنگین شهری باعث می‌شود افراد تحرک کمی داشته باشند، کم‌تحرکی عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله کبد چرب، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات اسکلتی (استخوانی) است.

وی افزود: اگر بتوانیم در کنار تغذیه سالم حداقل روزانه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان به فعالیت ورزشی اختصاص دهیم و در آخر هفته‌ها به همراه خانواده ورزش‌های خیلی ساده مانند رفتن به پارک‌ها، کوهستان و بازی‌های گروهی را مدنظر قرار دهیم تا حد زیادی از بیماری‌های کبد چرب و دیابت که روند ابتلا به آن‌ها آن با سرعت بسیار بالایی در حال افزایش است، می‌توانیم پیشگیری کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیام تبریک دکتر رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • ساعت پخش زنده بازی چلسی و استون ویلا از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و میلان‌ از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • ساعت پخش زنده بازی ایران و ازبکستان ‌در جام فوتسال آسیا از تلویزیون + شبکه ورزش و آنلاین
  • پخش زنده جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ جمعه ۷‌ اردیبهشت از تلویزیون و آنلاین
  • روایت برگزیدگان جشنواره «قهرمان ایران» از عملکرد رسانه ملی
  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»