Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  رییس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت کارخانجات صنایع تبدیلی استان کرمانشاه در سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

 نوربخش حاتمی گفت: طی سال ۹۸ ظرفیت کارخانجات صنایع تبدیلی استان کرمانشاه به ۳۲۶ هزار و ۵۱۷ تن رسیده  و در سال ۹۷ این ظرفیت تنها ۹۰ هزار و ۳۴۰ تن بوده است که نشان از  رشد ۲۶۱ درصدی در سال ۹۸ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: ظرفیت سردخانه‌های محصولات کشاورزی نیز طی سال ۹۷، حدود ۵ هزار تن بود که در سال ۹۸ به ۲۸ هزار تن رسید.

حاتمی بیان کرد: ظرفیت کارخانجات بسته بندی زعفران، حبوبات، خشکبار، ادویه و پودر‌های گیاهی نیز از ۵ هزار و ۶۵۰ تن سال ۹۷ به ۳۰ هزار ۸۰۰ تن در سال ۹۸ رسید.

به گفته رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه همچنین ظرفیت کارخانجات فرآوری و بسته بندی محصولاتی، چون میوه‌های خشک، چیپس میوه، سبزیجات و تخمه نیز از ۷ هزار و ۱۹۰ تن سال ۹۷ به ۳۱ هزار و ۷۱۷ تن در سال ۹۸ ارتقاء یافت.


او بیان کرد: واحد‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان نیز شاهد رشد مناسبی بودند به گونه‌ای که از ۳۰ هزار تن سال ۹۷ به ۱۱۵ هزار تن سال ۹۸ افزایش ظرفیت یافتند.

حاتمی افزود:  ظرفیت واحد‌های بوجاری، ضدعفونی و بسته بندی بذور نیز از ۹۵۰۰ تن طی سال ۹۷ به ۱۷ هزار تن ظرفیت در سال ۹۸ رسید.

او با بیان اینکه سیلو‌های ذخیره غلات و ذرت خشکنی‌ها در سال گذشته افزایش یافته است گفت:   ظرفیت این سیلوها  از ۳۳ هزار تن سال ۹۷ به ۱۰۴ هزار تن سال ۹۸ ارتقاء یافت.

حاتمی ادامه داد: طی سال ۹۸ تعداد ۱۳ کارگاه و کارخانه صنایع تبدیلی کشاورزی فرسوده با ظرفیت ۱۰۵ هزار و ۳۰۰ تن، شامل؛ بسته بندی مواد غذایی، خوراک دام و طیور، ذرت خشک کنی، فرآورده‌های لبنی پاستور ریزه، بو جاری و بسته بندی بذور و تولید روغن حیوانی  مورد باز سازی و یا نوسازی قرار گرفتند.

 او افزود: این در حالی است که طی سال ۹۷، تنها در ۷ کارگاه با ظرفیت ۵۲ هزار ۵۰۰ تن، عملیات بازسازی و نوسازی انجام شده بود و این آمار طی سال ۹۸ از نظر تعداد رشدی ۸۶ درصدی و از نظر ظرفیت رشدی ۱۰۱ درصدی را تجربه  کرده است.

انتهای  پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی اشتغال زایی ظرفیت کارخانجات صنایع تبدیلی تن سال ۹۷ هزار تن سال بسته بندی سال ۹۸ طی سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۵۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه
  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده