Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان گفت: جشن‌‌های نیمه شعبان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد.

روح الله وجدی هویدا در گفت‌وگو با خبرنگار برنا با تبریک نیمه شعبان و میلاد با سعادت منجی عالم حضرت مهدی ( عج) اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا و برخی رخدادهایی که در سراسر دنیا در پی این بیماری اتفاق افتاد، نشان داد که بی‌عدالتی در دنیا بیداد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند "بشر با پیشرفت‌های حیرت‌آور احساس آرامش نمی‌کند" و حالا بیش از از هر زمان دیگری جوامع بشری نیاز به یک منجی را احساس می‌کنند و بیش از پیش در انتظار فرج و ظهور امام زمان (عج) هستند.

وی با اشاره به این که عید نیمه شعبان از مهم‌ترین اعیاد شیعیان و ایرانیان است گفت: هر ساله در سراسر کشور از جمله استان و شهر همدان در این ایام جشن‌های با شکوهی برگزار می‌شد و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز برنامه‌های متنوعی تدارک می‌دید. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان عنوان کرد:  امسال به دلیل شیوع کرونا و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی این جشن‌ها به صورت مرسوم خود برگزار نشد و سازمان نیز جشن‌ها و برنامه‌های خود را برای عید نیمه شعبان به گونه‌ای طراحی کرد که با تجمع همراه نباشد. 

وجدی هویدا با اشاره به برخی از اقدامات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان در نیمه شعبان 99 اظهار داشت: فضاسازی و نصب بیلبورد و بنر با موضوع تبریک میلاد با سعادت منجی عالم با کمک شهرداری‌های مناطق و سازمان سیما و منظر شهرداری از جمله اقدامات سازمان در نیمه شعبان امسال بود.

وی با اشاره به طراحی، چاپ و نصب دیوارنگاره بزرگ میدان آرامگاه بوعلی با موضوع تعجیل برای ظهور حضرت مهدی (عج) به عنوان یکی دیگر از اقدامات این سازمان گفت: در شب نیمه شعبان نیز سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان در مجتمع سعیدیه اقدام به برگزاری برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای سرود، مدیحه‌سرایی و نورافشانی کرد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان با بیان این که این مراسم از سیمای مرکز همدان به صورت مستقیم پخش شد و ساکنان مجتمع از پنجره‌های منازل خود شاهد این جشن بودند عنوان کرد: نورافشانی بزرگی نیز در شب میلاد منجی عالم در مجتمع فرهنگی عین القضات همدانی برگزار شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نیمه شعبان اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان سازمان فرهنگی نیمه شعبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • شهرداری ایروان مایل به همکاری با اصفهان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • آئین تجلیل و رونمایی از تالیفات نویسندگان فرهنگی وحدتیه برگزار شد
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است