Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@05:38:07 GMT

قوانین بازگشایی واحد‌های صنفی ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۸۸۶۵

قوانین بازگشایی واحد‌های صنفی ابلاغ شد

خبرگزاری میزان- اصنافی که تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از بامداد جمعه۲۲ فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند. تاریخ انتشار: 15:16 - 21 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۱۳۱۷ به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از اتاق اصناف ایران، تمامی راهنما‌های گام دوم مبارزه با کرونا ویروس (دستورالعمل‌های بهداشتی هر رسته صنفی) در سایت مرکز محیط کار به آدرس markazsalamat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

behdasht.gov.ir بارگذاری شده است.
با مراجعه به این سایت، منو‌هایی با عناوین «اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی»، «صنایع و کارگاه‌ها»، «حمل و نقل»، «امور اداری و خدمات عمومی» … مشاهده می‌کنیم که با باز کردن هر کدام از این منو‌ها اطلاعات جزئی‌تر، قابل دانلود خواهد بود. مثال‌هایی از آن‌ها را مرور می‌کنیم:
منوی اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی:
فروشگاه‌های عرضه گوشت
میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
فروشگاه‌های مواد غذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، هایپرمارکت و نظایر آن
مراکز اقامتی (هتل، متل، مهمانپذیر و مهمانسرا)
کیوسک‌های عرضه مواد غذایی
مراکز طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالارپذیرایی، حلیم و آش، آشپزخانه‌های مرکزی و ساندویچی و نظایر آن)
مراکز عرضه مواد غذایی (بقالی، خواربارفروشی، آجیل‌فروشی و نظایر آن)
آرایشگاه‌های مردانه و زنانه
کارگاه‌های نانوایی
عمده‌فروشی
منوی صنایع و کارگاه‌ها
شهرک‌های صنعتی
صنایع تولیدی
صنایع تولید مواد خوراکی و آشامیدنی
صنایع کوچک
کارگاه‌های تولید مواد غذایی (بستنی‌سازی، کارگاه تولید شیرینی، کارگاه تولید محصولات لبنی و نظایر آن)
کارگاه‌های قالیبافی سنتی
منوی حمل و نقل
خودرو‌های درون شهری و برون شهری
حمل بار جاده‌ای
منوی امور اداری و خدمات عمومی
مراکز فروش لباس
برای موارد ذیل امکان بازگشایی واحد‌های صنفی ذیل تا اطلاع ثانوی میسر نیست:
فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای غیر از FMCG (غیرسوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)
پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازار‌های مرکزی مسقف
آرایشگاه و سالن زیبایی
آموزشگاه‌های رانندگی
رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست فود (رستوران و غذای آماده -صرفا بیرون‌بر- مجاز به فعالیت هستند)
گرمابه، سونا و ماساژ
روزبازار‌ها و نمایشگاه‌ها
مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت
باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی
تالار‌های پذیرایی و سالن مراسم
قهوه خانه، چایخانه و تریا
اصنافی که در این فهرست عنوان نشده‌اند و تمایل به بازگشایی واحد صنفی خود دارند باید از بامداد جمعه۲۲ فروردین به مدت یک هفته برای ثبت نام و اعلام آمادگی بازگشایی واحد صنفی خود به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند.
پس از این ثبت نام، اصناف شهرستان‌ها از تاریخ ۲۳فروردین و اصناف استان تهران از تاریخ ۳۰فروردین می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فعالیت خود را از سر بگیرند.
گفتنی است بازرسی‌های بهداشتی از واحد‌های صنفی شدت خواهد گرفت.     بیشتر بخوانید: لیست اصناف مجاز به فعالیت در فاصله‌گذاری هوشمند اعلام شد     انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا ویروس اخبار اقتصادی وزارت صنعت اصناف مواد غذایی نظایر آن کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۸۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟

تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که به طور طبیعی در بعضی از مواد غذایی وجود دارد و به منظور جلوگیری از بروز عوارض ناشی از کمبود منیزیم باید روزانه به مقدار لازم از آن استفاده کنید، مردها روزانه به ۴۲۰ میلی‌گرم منیزیم و زن‌ها به ۳۲۰ میلی‌گرم از آن نیاز دارند؛ تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

مصرف منیزیم هنگام صبح

مصرف منیزیم هنگام صبح می‌تواند انرژی را افزایش دهد و به بهبود خلق‌وخو کمک کند؛ منیزیم نقش مهمی در متابولیسم انرژی ایفا می‌کند، باعث بهبود فرایند تبدیل غذا به انرژی می‌‏شود و از عملکرد آنزیم‌های دخیل در تولید انرژی اولیه بدن پشتیبانی می‌کند؛ مصرف منیزیم در ابتدای روز به افزایش هوشیاری و تمرکز در طول روز کمک می‌کند.

مصرف منیزیم قبل از ورزش

مصرف منیزیم قبل از ورزش می‌تواند به بهبود عملکرد عضلات کمک کند، این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض و آرامش عضلات برعهده دارد و برای حفظ عملکرد مناسب ماهیچه‌ها در طول ورزش ضروری است؛ علاوه بر این، منیزیم به تنظیم تعادل الکترولیت‌ها کمک می‌کند که برای هیدراتاسیون و عملکرد ماهیچه‌ها بسیار مهم است؛ مصرف منیزیم قبل از ورزش، از طریق مواد غذایی یا مکمل‌ها، ممکن است به جلوگیری از گرفتگی عضلات و کاهش خستگی کمک کند.

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی می‌تواند جذب و استفاده از آن توسط بدن را افزایش دهد، جذب منیزیم در روده کوچک اتفاق می‌افتد؛ مصرف مواد غذایی یا مکمل‌های غنی از منیزیم همراه با وعده‌های غذایی، به ویژه غذاهای حاوی پروتئین و چربی‌های سالم، ممکن است به بهبود جذب آن کمک کند؛ بنابراین توصیه شده است بعضی از مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند سبزیجات برگ‌دار، آجیل، دانه‌ها و غلات کامل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

مصرف منیزیم هنگام خواب

مصرف منیزیم قبل از خواب ممکن است باعث آرامش و بهبود کیفیت خواب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که منیزیم از چرخه طبیعی خواب و بیدار بدن پشتیبانی می‌کند؛ علاوه بر این، منیزیم به آرامش عضلات کمک می‌کند و با کاهش تنش عضلانی به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند، بنابراین می‌توان با مصرف منیزیم قبل از خواب به بهبود آرامش بدن و ذهن کمک کرد که منجر به افزایش کیفیت خواب می‌شود.

چه زمانی باید مصرف مکمل منیزیم را شروع کرد؟

مصرف منیزیم را بر اساس نیازهای بدن خود تنظیم کنید، در صورتی که علائمی مانند گرفتگی عضلات، خستگی یا دیگر علائم مربوط به کمبود منیزیم را تجربه کردید، مصرف منیزیم از طریق منابع غذایی یا مکمل‌ها را افزایش دهید؛ علاوه بر این، عواملی مانند استرس، فعالیت بدنی شدید و شرایط پزشکی ممکن است نیاز بدن به منیزیم را افزایش دهد.

کدام مواد غذایی حاوی منیزیم است؟

مواد غذایی سرشار از منیزیم برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله عملکرد عضلانی و عصبی، تنظیم قند خون و سلامت استخوان ضروری است؛ سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و کلم پیچ، آجیل و دانه‌هایی مانند بادام، بادام هندی و تخمه کدو تنبل، غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای و کینوا، حبوبات مانند لوبیا و عدس، ماهی‌های چرب مانند سالمون و شکلات تلخ سرشار از منیزیم هستند و مصرف آن‌ها به بهبود سلامت عمومی افراد کمک می‌کند.

کد خبر 748594

دیگر خبرها

  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • پلمب واحد صنفی متخلف در بویین میاندشت
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود