Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رضا ملک زاده در صفحه خود در اینستاگرام نوشت: «همگام با سایر کشورهای در حال همکاری با سازمان بهداشت جهانی برای انجام تحقیقات گسترده در زمینه درمان قطعی کووید- ۱۹، ایران نیز مطالعات گوناگون خود (کارآزمایی های بالینی، اپیدمیولوژی و ریجستری، مداخلات تستی، فناوری محور و ... ) را برای درمان کرونا آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله تحقیقات گوناگون در زمینه درمان کرونا که با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در حال انجام است، مطالعات کارآزمایی بالینی است و در همین زمینه تاکنون طرح های متعددی در کمیته های اخلاق در پژوهش دانشگاه های علوم پزشکی تصویب و در سامانه ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی به ثبت رسیده اند.»

وی در ادامه جزئیات بزرگترین مطالعه کارآزمایی بالینی درمان کرونا در ایران را اعلام کرده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نوشت: بزرگترین مطالعه کارآزمایی بالینی در بین مطالعات کارآزمایی بالینی مصوب برای درمان کرونا در ایران، مطالعه کارآزمایی تصادفی شده ۴ درمان دارویی توأم با درمان استاندارد کووید ۱۹ در بیماران بستری در بیمارستان در مقایسه با درمان استاندارد به تنهایی- کارآزمایی چند مرکزی در ایران است. 

این کارآزمایی بالینی ایران که بخشی از یک کارآزمایی بزرگ بین‌المللی در قالب همکاری با سازمان جهانی بهداشت و منطبق بر دستورالعمل جهانی است با همکاری ۳۲ بیمارستان وابسته به ۲۱ دانشگاه علوم پزشکی در ۱۸ شهر کشور توسط بیش از ۶۰ محقق در حال انجام است.

مطالعه کارآزمایی بالینی حاضر تحت عنوان Randomized trial of additional treatments for COVID-۱۹ in hospitalized patients who are all eceiving the local standard of care- Iranian SOLIDARITY multicentre trial که بر روی بیش از ۳ هزار بیمار بالای ۱۸ سال بستری در بیمارستان در حال انجام است ، تاثیر رژیم درمانی چهار دارویی: Remdesivir ( رمدسیویر)، Hydroxychloroquine (هیدروکسی کلروکین)، Lopinavir/ritonavir ( لوپیناویر/ریتوناویر) و Interferon Beta ( اینترفرون بتا) را بر روی درمان کرونا بررسی می کند.

ملک زاده تاکید کرد: احتمال می رود نتایج نهایی این مطالعه ظرف حداقل چهار ماه آینده اعلام شود.

وی در ادامه یادآور شد: به طور کلی داروهای مورد بررسی در مطالعات کارآزمایی بالینی درمان کرونا در ایران داروهایی هستند که اثرگذاری آنها بر روی ویروس های هم خانواده کرونا همچون مالاریا، ابولا، سارس و آنفلوآنزا اثبات شده و همگی آنها در ایران تولید می شوند.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: تاکید می شود که در حال حاضر در جهان هیچ واکسن یا داروی تایید شده «قطعی» برای درمان کرونا وجود ندارد. اگرچه پیشنهادهای زیادی برای درمان های آزمایشی وجود دارند که می توانند به مراقبت های معمول در بیمارستانها اضافه شوند و در حال بررسی اند.

کد خبر 4896452

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا ملک زاده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تحقیقات علمی ویروس کرونا ویروس کرونا تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اینترنت شرکت دانش بنیان نوآوری موبایل فناوری فضایی ماهواره امنیت اطلاعات هوش مصنوعی فناوری نانو واکسن گوگل مطالعه کارآزمایی بالینی درمان کرونا در ایران کارآزمایی بالینی برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۹۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ اظهار کرد: دوستان دولت و کمیسیون تلفیق پیشنهاد دادند که از ردیف جدول هفت مربوط به وزارت بهداشت و درمان، ۱۰ همت (۱۰ هزار میلیارد تومان) از اعتبارات این وزارتخانه برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: براین اساس بنابر موافقت دولت و در راستای تراز جداول، ۱۰ همت از اعتبارات وزارت بهداشت و درمان برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص پیدا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند