Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- همزمان با شیوع گسترده کرونا در انگلیس، مقامات این کشور کارکنان سرویس سلامت همگانی را تهدید و از صحبت کردن درباره کرونا منع کرده اند. تاریخ انتشار: 13:25 - 22 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۱۴۵۷

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، روزنامه «گاردین» در گزارشی نوشت که کارکنان سرویس سلامت همگانی انگلیس از صحبت کردن درباره ویروس کرونا و جزئیات نحوه مقابله با آن منع شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه انگلیسی فاش کرد که کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در انگلیس همزمان با شیوع ویروس کرونا، با تهدید شدن به اقدامات انضباطی در صورت صحبت از کار خود، به سکوت واداشته شده اند.

بر اساس این گزارش، بسیاری از کارکنان سرویس سلامت همگانی انگلیس به طور فزاینده‌ای در این باره ابراز نگرانی کرده اند که توانایی آن‌ها برای صحبت کردن درباره نحوه کارشان به شدت محدود شده است.

گاردین می‌نویسد گزارش‌هایی دریافت شده که نشان می‌دهد بسیاری از پزشک‌ها و پرستاران به وسیله بیمارستان‌ها و یا دیگر نهاد‌های سرویس سلامت همگانی انگلیس از صحبت کردن درباره کمبود شدید تجهیزات محافظتی کادر درمان منع شده اند.

بر اساس این گزارش، تدابیر محدود کننده نیز شامل اقداماتی از جمله ایمیل‌های تهدید آمیز، پیگرد‌های انضباطی و حتی خانه نشین شدن هستند.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان|رکوردزنی قربانیان در انگلیس جانسون تا چند ماه قادر به فعالیت نیست

برخی از کارکنان سرویس سلامت همگانی انگلیس به گاردین گفته اند که درباره پیگردهای انضباطی نگران هستند. برخی دیگر نیز می‌گویند که نگران از دست دادن مشاغل خود هستند. یکی از تدابیر تهدید آمیز، ایمیلی با امضای مدیران ارشد سرویس سلامت همگانی انگلیس است که کارکنان را از صحبت کردن با رسانه‌ها درباره وضعیت کار خود منع می‌کند و یا برخی دیگر از کارکنان سرویس سلامت همگانی انگلیس می‌گویند درباره این موضوع مظنون هستند که ایمیل‌ها و حساب‌های آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی رصد می‌شود.

گاردین می‌نویسد که درخواست‌های کارکنان سرویس سلامت همگانی انگلیس از اداره ارتباطات برای اجازه صحبت با رسانه‌ها رد می‌شود و این امر آن‌ها را نگران کرده که شاید کار خود را از دست بدهند.

یکی از پرستاران به گاردین گفته که ایمیلی مبنی بر خودداری از صحبت کردن با رسانه ها دریافت کرده و زمانی که با اداره ارتباطات سرویس سلامت همگانی انگلیس تماس می گیرد این پاسخ را می شنود که حق هیچگونه صحبت با رسانه ها را ندارد.

گاردین موارد بسیاری را ذکر کرده که کارکنان سرویس سلامت همگانی انگلیس در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در این کشور به سکوت واداشته شده اند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس حوادث بین الملل کرونا در انگلیس صحبت کردن درباره صحبت کردن رسانه ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که همانگونه که در گزارش روز ۱۳ اردیبهشت روزنامه همشهری نیز به آن پرداخته شد، ایران هم در زمان اوج ویروس کرونا از وارد کنندگان واکسن کرونا بود، تقریبا ۱۲درصد واکسن‌های وارداتی به ایران هم آسترازنکا بود، چیزی حدود ۲۵ میلیون دوز، به همین دلیل یک نگرانی جدید از تزریق این واکسن در اذهان عمومی شکل گرفت.

هشدارها و توصیه‌ها در ایران

نگرانی‌ که البته به گفته متخصصان تنها در صورت بروز عوارض در همان روزها و هفته‌های ابتدایی تزریق واکسن جدی است اما با گذشت دو سال از زمان تزریق و نبود علائم، دیگر خطری وجود ندارد.

البته در همان ماه‌های شروع واکسیناسیون در ایران و انجام ارزیابی‌های اولیه روی واکسن آسترازنکا توصیه‌هایی به عدم تزریق واکسن آسترازنکا برای گروه‌های سنی خاص(افراد زیر ۴۰ تا ۵۰ سال به ویژه زنان) مطرح شد.

مرگ‌هایی که باعث توقف واکسیناسیون در اروپا شد

البته تزریق آسترازنکا تنها منجر به بروز عوارض نشده و از آنجایی که مهمترین عارضه آن لخته شدن خون است، مرگ‌هایی به دلیل تزریق این واکسن نیز گزارش شده است. در همان ابتدای واکسیناسیون اتریشی‌ها از مرگ یک پرستار به دلیل اختلال انعقاد خون بعد از تزریق آسترازنکا خبر دادند، پس از آن هم مصرف‌کننده دیگری در این کشور دچار آمبولی ریه شد. همزمان در دانمارک هم یک مرگ و بروز خونریزی مغزی در بیمار دیگر ناشی از تزریق واکسن ثبت شد. مرگ‌هایی که به صورت موردی در دیگر کشورها هم گزارش می‌شد و توقف استفاده از این واکسن را در این کشورها در پی می‌آورد. موج توقف تزریق واکسن‌های آسترازنکا در اروپا از اسفند ۹۹ آغاز شد، ابتدا نروژ، ایسلند، بلغارستان، اتریش، هلند،‌ دانمارک و ایرلند و پس از آن‌ها، فرانسه، آلمان و بریتانیا، استونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، رومانی و لاتویا دستور توقف واکسیناسیون با این واکسن را دادند.

بیشتر بخوانید:

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد

اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید

اکنون و پس از چند روز از تائید بروز عوارض نادر با تزریق واکسن آسترازنکا توسط شرکت سازنده و گذر بیش از دوسال از ممنوعیت آن در تعدادی از کشورهای اروپایی، شرکت آسترازنکا تصمیم به جمع آوری، پس گرفتن و حذف عرضه این واکسن در سراسر دنیا گرفته است.

پس گرفتن، جمع‌آوری و حذف تنها به دلایل تجاری!

به گزارش تلگراف، شرکت سازنده آسترازنکا دلایل تجاری را برای کنار گذاشتن این واکسن ذکر کرده است. این شرکت به طور داوطلبانه «مجوز بازاریابی» خود را در اتحادیه اروپا پس گرفته و در بیانیه‌ای اعلام کرده که واکسن دیگر تولید نمی‌شود و دیگر نمی‌توان از آن استفاده کرد.

مواجهه آسترازنکا با شکایت ۱۰۰ میلیون پوندی

آسترازنکا به دلیل پذیرش اسناد ارائه شده به دادگاه در مورد یک عارضه جانبی نادر ناشی از تزریق این واکسن، با شکایت ۱۰۰ میلیون پوندی در بریتانیا مواجه است. آسترازنکا در دادگاه پذیرفته است است که واکسن‌های آن می‌تواند در موارد بسیار نادری باعث ایجاد TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی شود یا به عبارت ساده تر لختگی خون یا کاهش پلاکت‌های خون شوند. ترومبوز در واقع به موقعیتی گفته می‌شود که یک لخته در داخل عروق سالم تحت شرایطی خاص ایجاد شود که می‌تواند مانع جریان خون در عروق شود. اگر این لخته یا تکه‌ای از آن در بدن شروع به حرکت کند به آن ترومبوآمبولی می‌گویند.

عوارض واکسن چه علائمی دارد؟

ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی (TTS) یک بیماری نادر اما جدی است که با تشکیل لخته‌های خون همراه با سطوح پایین پلاکت‌ها در خون مشخص می شود. این عارضه عمدتا با واکسن‌های خاص COVID-۱۹، به ویژه واکسن‌های ناقل آدنوویروس مانند آسترازنکا و واکسن «جانسون و جانسون» مرتبط بوده است.

ترومبوسیتوپنی معمولا در عرض چند روز تا چند هفته پس از واکسیناسیون ظاهر می شود. علائم شامل سردرد شدید، درد شکم، تورم پا، تنگی نفس و علائم عصبی است. این علائم می‌تواند نشان دهنده تشکیل لخته‌های خون در قسمت‌های مختلف بدن مانند مغز، شکم یا ریه‌ها باشد.

علت دقیق TTS به طور کامل شناخته نشده است، اما اعتقاد بر این است که شامل یک پاسخ ایمنی است که توسط واکسن ایجاد می‌شود، که منجر به لخته شدن غیر طبیعی و تخریب پلاکت می شود. تشخیص این عارضه نیاز به ارزیابی بالینی، مطالعات تصویربرداری برای تشخیص لخته‌های خون و آزمایش‌های آزمایشگاهی برای تایید تعداد پایین پلاکت‌ها دارد.

کد خبر 850366 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا سلامت واکسن آسترازنکا خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا پزشکی

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی