Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تصمیم شورای عالی کار برای تعیین حقوق و دستمزد کارگران در سال 99 گفت: حقوق تعیین شده توسط شورای عالی کار برای کارگران حداقل معیشت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم برای آنها فراهم نمی‌کند و این کار در واقع خالی کردن پشت سربازان خط مقدم تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال جهش تولید برخورد این گونه با کارگران که پایه و اساس اصلی تولید در کشور هستند به تحقق شعار سال «جهش تولید» لطمه وارد می‌کند و باید شورای عالی کار هر چه سریع تر این تصمیم خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اصلاح کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: طبق ماده 41 قانون کار دو مورد باید در تعیین حقوق کارگران لحاظ شود؛ یکی تورم سالیانه و دیگری حداقل حقوق برای یک خانواده 3.2 نفر که تورم طبق آمار اداره مرکز آمار حدود 31 درصد است که هیچ یک از این دو مورد در تعیین حقوق کارگران در سال 99 لحاظ نشده و حقوق تعیین شده برای آنها مغایر با قانون کار است.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: در سال 98 حقوق تعیین شده برای کارگران 2 میلیون و 360 هزار تومان بود که طبق بررسی‌های انجام شده این میزان در سال 99 باید به 4 میلیون و 940 هزار تومان برسد که متأسفانه شورای عالی کار 2 میلیون و 900 هزار تومان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در نظر گرفته و حداقل حقوق کارگران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یک میلیون و 835 هزار و 427 تومان تعیین کرده است.

وی افزود: تعیین حقوق کارگران توسط شورای عالی کار در سال 99 به قدری ناعادلانه بود که دو نفر از نمایندگان کارگران آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امضا نکرده‌اند و این تصمیم بدون امضا و تأیید آنها اتخاذ شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: شورای عالی کار باید هر چه زودتر تصمیم خود در باره تعیین حقوق و دستمزد برای کارگران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اصلاح و از اجحاف در حق کارگران جلوگیری کند.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: دولت در بودجه سال 99، 10 هزار میلیارد تومان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری در نظر گرفته اما حتی یک ریال هم برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مد نظر قرار نداده که این یک اجحاف بزرگ در حق کارگران به شمار می‌رود.

وی افزود: یکی از آسیب‌های بزرگ این اقدام این است که کارگران ایرانی دیگر تمایلی به اشتغال در کارخانه‌ها و بخش تولید نخواهند داشت و در نهایت این مسأله استفاده از کارگران غیر ایرانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به دنبال دارد که عملا این موضوع باعث می‌شود یکی از اهداف ما از تولید که رفع بیکاری است محقق نشود و ما با معضل جدی بیکاری و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن مواجه باشیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در پایان گفت: چنانچه این تصمیم شورای عالی کار در مورد حقوق و دستمزد کارگران اصلاح نشود ما در مجلس با ابزارهای نظارتی همچون سؤال از وزیر کار و ... پیگیر حقوق کارگران خواهیم بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای عالی کار حقوق کارگران حسینعلی حاجی دلیگانی حقوق و دستمزد جهش تولید شاهین شهر شورای عالی کار حقوق کارگران تعیین حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین شد/ دلایل متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد

به گزارش تابناک، نخستین نشست خبری هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۳ امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) با حضور خبرنگاران برگزار شد.

طحان نظیف در ابتدای نشست با مرور مصوبات مجلس بیان کرد: طرح ساماندهی زمین و مسکن از سال گذشته میان مجلس و شورای نگهبان در حال رفت و آمد است و برخلاف موازین اسلامی شناخته‌ نشد بنابراین امیدواریم به زوی محقق گردد.

وی ادامه داد: همچنین طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی نیز مورد بررسی شورای نگهبان قرار گرفت و در مرحله ابلاغ و اجرا قرار دارد.

طحان نظیف افزود: لایحه ارجاع اختلاف بین شرکت توانیر و ترکیه به داوری است که با بررسی های انجام شده خلاف موازین شرع شناخته نشد و اخیرا ابلاغ شد. 

او ادامه داد: اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری وشکوفایی نیز با بررسی های انجام شده خلاف موازین شرعی شناخته نشد‌. همچنین اصلاح اساسنامه چند منطقه آزاد کیش، قشم، ارس باران، جلفا، اروند و ... مورد بررسی قرار گرفت و خلاف موازین شرع شناخته نشد.

تکلیف سیستم انتخابات تناسبی مجلس چیست؟

طحان نظیف در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر اینکه تکلیف سیستم انتخابات تناسبی مشخص شد؟ و مظر شورای نگهبان در این‌باره چیست؟ بیان کرد: مصوبه انتخابات تناسبی سال گذشته مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت اما هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست های کلی نظام ابهاماتی داشت. بنابراین مجلس شورای اسلامي ترجیح داد که این‌ بخش را فعلا حذف کند. 

وی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز افزود: برنامه هفتم توسعه از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود و مصوبه متناسب سازی حقوق بازنشستگان نیز مورد تایید واقع شد اما با توجه به احکام متعددی که در این برنامه وجود دارد و به‌تبع ایرادات آن، مصوبه در حال رفت آمد میان مجلس و شورای نگهبان است.

طحان‌نظیف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مستندات رد سلاحیت حسن روحانی چیست عنوان کرد: موارد متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد ضمن آنکه موارد ذکر شده نیز به صورت دقیق و شفاف بیان نشد‌. با این حال بررسی این موضوع بر عهده فقهای شورای نگهبان است.برای انتشار دلایل رد صلاحیت حسن روحانی نیاز به مجوز قانونی است که در اختیار ما نیست.

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین شد/ دلایل متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟