Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:03:26 GMT

رشد دو برابری فروش و صادرات شرکت ملی مس ایران 

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۷۳۹۸

رشد دو برابری فروش و صادرات شرکت ملی مس ایران 

طبق اعلام مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، این کالای منتخب معدنی، در سال ٩٨ علیرغم تحریم‌های ظالمانه توانست رکورد تولید آند و کاتد را در تاریخ خود ثبت کند و علاوه بر تامین نیاز بازار داخل، میزان فروش و صادرات خود را دو برابر نسبت به سال ١٣٩٧، افزایش دهد.

اردشیر سعدمحمدی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه شرکت مس در سال گذشته با تحریم‌های ظالمانه‌ای روبرو شد که این موانع می‌توانست هدف اصلی شرکت برای تحقق رونق تولید و ثبت رکوردهای تولیدی را تحت تأثیر قرار دهد اظهار کرد: اما شرکت ملی مس ایران با یک برنامه حساب‌شده و دقیق کم کردن تمام ریسک‌ها، موفق به ثبت چندین رکورد تولیدی و فروش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت رکورد تولید بیش از یک میلیون و ۱۸۰ هزار تن کنسانتره و تولید ۲۵۰ هزار و ۱۳۳ تن کاتد مس به‌عنوان بالاترین میزان تولید کنسانتره از زمان راه‌اندازی شرکت تاکنون محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران افزود: تولید کنسانتره شرکت مس در سال ۹۸ نسبت به برنامه رشد ۷،۲۱ درصدی و تولید کاتد رشد ۱۳،۶ درصدی نسبت به برنامه داشت. در سال گذشته مجموع تولید کارخانجات ذوب سرچشمه و خاتون‌آباد به ۳۰۴ هزار و ۴۴۶ تن رسید که در کل تاریخ شرکت بی‌سابقه بوده است. در برنامه تولید آند نیز در سال ۹۸ شرکت مس، توقف پنج و نیم ماهه کارخانه ذوب خاتون‌آباد جهت توسعه و افزایش ظرفیت را در نظر گرفت که در نهایت با همت پرسنل، تولید آند نه تنها کاهش نیافت بلکه نسبت به برنامه شاهد رشد حدود ۱۶،۴۵ درصدی بودیم.

وی تاکید کرد: این رکوردها علی‌رغم کاهش عیار معادن هم‌زمان با اعمال سیاست مصونیت از معادن و حرکت بر مبنای طرح‌های مصوب معادن به دست آمده است. بررسی عیار برداشتی از معادن شرکت مس بین سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۸ نشان دهنده کاهش حدود ٠.٦ درصدی در عیار استخراجی از معادن است. در سال ۱۳۹۱ عیار استخراجی ۰/۶۸ درصد و در سال ۱۳۹۸ به رغم افزایش تولید و با یک برنامه‌ریزی حساب شده عیار استخراجی از معادن را به ۰/۶۲ درصد رساندیم تا از معادنمان برای نسل های آینده صیانت کنیم.

مدیرعامل شرکت مس با بیان اینکه برنامه فروش داخلی و خارجی شرکت به‌رغم تحریم‌ها بیش از برنامه پیش‌بینی‌شده مصوب شد اظهار کرد: موفق به ثبت رکورد فروش خارجی با مبلغی بیش از ۱۱۶ هزار و ۶۰۸ میلیون ریال به‌عنوان بالاترین میزان درآمد صادراتی در تاریخ شرکت بشویم. رکورد فروش داخلی شرکت با مبلغی بیش از ١١ میلیارد تومان، به‌عنوان بالاترین درآمد فروش داخلی شرکت محسوب می‌شود. درمجموع درآمد حاصل از فروش کل محصولات شرکت مس در سال گذشته به رقم خوب ۲۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید که رشد فروش در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ را بیشتر از ۱۲۷درصد نشان می دهد.

سعدمحمدی با بیان اینکه در برنامه فروش سال گذشته رشد ۱۵،۴ درصدی نسبت به برنامه را داشته ایم، اظهار کود: در سال گذشته موفق به ثبت صادرات بیش از ۱ میلیون دلاری شدیم که این میزان صادرات دو برابر صادرات شرکت مس در سال ۱۳۹۷ است. برای نخستین  بار در تاریخ شرکت در سال گذشته، موفق به فروش بیش ۲۵۱ هزار تنی کاتد شدیم که بالاتر از مجموع کاتد تولیدی شرکت بوده است. ضمن اینکه در سال ٩٨، موفق به دستیابی به ارزش بازار به رقم بیش ۷۲ هزار میلیارد تومان شدیم که بالاترین رقم تاریخی ارزش بازار شرکت محسوب می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت ملی مس ایران نسبت به برنامه شرکت مس در سال سال گذشته مس ایران شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۷۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌