Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا مجموع اقدامات عملیاتی در خصوص حمایت از کسب‌وکارهای متضرر در پی شیوع بیماری مذکور را پس از تایید ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا و ابلاغ توسط رییس جمهور را اعلام کرد.

به گزارش ایلنا، در اطلاعیه شماره یک این کارگروه ضمن اشاره به ده رشته فعالیت مورد تایید برای حمایت ویژه، به دو اقدام مهم حمایتی اشاره شده که در ادامه می‌خوانید:

با هدف تمرکز حمایت‌‌ها بر کسب و کارهای آسیب دیده، مجموعه فعالیت‌‌ها و کسب‌وکارهایی که بیشترین آسیب را در اثر شیوع بیماری کرونا متحمل شده‌‌ یا می‌شوند به شرح ذیل تعیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است حمایت‌‌های پیش‌‌بینی شده دولت برای کاهش اثرات اقتصادی شیوع بیماری کرونا معطوف به بخش‌‌های غیردولتی بویژه بخش خصوصی بوده و انتخاب این رشته فعالیت‌‌ها متناسب با شرایط بیماری و وضعیت آتی اقتصادی کشور، قابل بازنگری، کاهش و یا افزایش می‌‌باشد.

این رشته فعالیت‌‌ها عبارتند از:

- مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوان‌‌ها، بوفه‌‌ها، طباخی، تالارهای پذیرایی، قهوه‌‌خانه‌‌ها، اغذیه فروشی‌‌ها (و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت)

- مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌‌ها، هتل آپارتمانها، مجتمع‌‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌‌گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی و خدماتی بین راهی (و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)

- حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوائی، جاده‌‌ای، ریلی و دریایی (و موارد مرتبط به تشخیص وزارت راه و شهرسازی)

- دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی

- تولید و توزیع پوشاک

- تولید و توزیع کیف و کفش

- مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه

- مراکز، باشگاه‌‌ها و مجتمع‌‌های ورزشی و تفریحی

- مراکز و مجتمع‌‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌‌ای (و موارد مرتبط به تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)

- مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی

بر اساس این اطلاعیه، از آنجا که بیماری کرونا اثرات قابل توجهی بر وضعیت اقتصادی و توان پرداخت صاحبان کسب و کار گذاشته است و به منظور حمایت از کسب و کارهای اقتصادی و با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، ستاد ملی مقابله با کرونا مجموعه حمایت های مالیاتی مورد نیاز را تایید نمود که توسط ریاست محترم جمهور جهت اجرا ابلاغ شد. در این ابلاغیه، پرداختهای مالیاتی و همچنین سررسید بدهی‌‌های مالیاتی گذشته مربوط به اواخر سال ۱۳۹۸ و اوائل سال ۱۳۹۹ به تعویق افتاده است. جزییات این تصمیم‌‌ها و حمایت‌‌ها توسط سازمان امور مالیاتی اعلام خواهد شد.

همچنین به منظور تشویق خیّرین در تامین تجهیزات و ملزومات مورد نیاز مقابله با ویروس کرونا در دوره چهارماهه ذیل، با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ ریاست محترم جمهور، کمکهای نقدی و غیرنقدی اشخاص حقیقی و حقوقی در اسفندماه ۱۳۹۸ و سه ماهه اول سال ۱۳۹۹ که جهت تأمین لوازم و تجهیزات مصرفی مورد نیاز تمام بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی و تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی و نیروهای مسلح و سایر مراکز درمانی مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهت مبارزه با ویروس کرونا که مورد تایید وزارت مذکور قرار گیرد به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی در سالِ پرداخت محسوب می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/003247

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اطلاعیه تشخیص وزارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۸۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور / مهلت تبلیغات کاندیداهای مجلس اعلام شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود