Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مقامات بهداشتی سازمان ملل متحد اعلام کردند که یک مرد ۲۶ ساله از اول فوریه نخستین کسی است که به بیماری ابولا در جمهوری دمکراتیک کنگو (DRC) مبتلا شده است.

تدورس آدهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که متأسفانه این بدان معناست که دولت جمهوری دموکراتیک کنگو قادر نخواهد بود روز دوشنبه پایان شیوع بیماری ابولا را اعلام کند اما نیروهای سازمان جهانی بهداشت همچنان در این کشور می‌مانند تا مثل همیشه با همکاری با دولت کنگو، جوامع و شرکای آسیب دیده، به شیوع این بیماری پایان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبر همه‌گیریِ این بیماری در ماه اوت سال ۲۰۱۸ میلادی اعلام شد و از آن زمان تاکنون ۲۲۰۰ نفر به دلیل ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند. شیوع این بیماری باعث اقدام به واکسیناسیون در سطح گسترده شد و طی آن بیش از ۳۰۰ هزار نفر از ساکنان کنگو واکسن ابولا را دریافت کردند.

پس از گذشت چند هفته‌ که طی آن هیچ مورد جدیدی از ابتلا به ابولا در کنگو دیده نشده بود، مقامات این کشور در حال آماده‌سازی برای اعلام پایان همه‌گیری این بیماری بودند. ماتشیدیسو موتی، رئیس دفتر سازمان جهانی بهداشت در آفریقا با ابراز ناراحتی از این که پایان همه‌گیری ابولا در کنگو به وقوع نپیوسته است، اعلام کرد: سازمان جهانی بهداشت تعهد می‌دهد که برای پایان دادن به ابولا همکاری خود را با وزارت بهداشت کنگو ادامه دهد.

همه‌گیری اخیر بیماری ابولا در کنگو پس از یک شیوع مرگبارتر در اواخر سال ۲۰۱۳ میلادی که در غرب آفریقا آغاز شد و تا مارس ۲۰۱۶ میلادی که پایان آن اعلام شد، بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ قربانی گرفت.

کنگو در حال حاضر در معرض ویروس همه‌گیر کووید ۱۹ نیز قرار دارد که تاکنون بر اساس آمار و ارقام دانشگاه جان هاپکینز ۲۲۳ مورد ابتلا و ۲۰ مرگ ناشی از آن تایید شده است.

روز گذشته (جمعه) مایک رایان، مدیر اجرایی برنامه فوریت‌های بهداشتی سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که بازگشت ابولا به کنگو در واقع بینشی برای بحران جهانی به وجود آورد. به گفته وی، تا زمانی که کنترل اوضاع تحت فرمان قرار نگیرد، هیچ راهبردی برای خروج از بحران وجود نخواهد داشت. دولت‌ها همیشه باید برای شروع دوباره آماده باشند و از این بازگشت غافلگیر نشوند.

کد خبر 500046 برچسب‌ها جمهوری دمکراتیک کنگو (کینشازا) سازمان بهداشت جهانی ویروس ابولا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی ویروس ابولا سازمان جهانی بهداشت ابولا در کنگو همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد

به گزارش خبرآنلاین،این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

ایسنا در خبری نوشت:«راشا تودی» در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این امر در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901432

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان