Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@04:42:47 GMT

راه‌اندازی واحد تولید هیپوکلریت سدیم سکوی سروش

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۸۲۱۱

راه‌اندازی واحد تولید هیپوکلریت سدیم سکوی سروش

خبرگزاری آریا - واحد تولید هیپوکلریت سدیم سکوی سروش با تلاش کارکنان شرکت نفت فلات قاره تعمیر و راه‌اندازی شد که با این اقدام، افزون بر صرفه‌جویی ارزی قابل توجه برای کشور، از توقف تولید نفت نیز جلوگیری می‌شود.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، واحد Electro Chlorination کار تولید محلول هیپوکلریت سدیم به‌وسیله الکترولیز آب دریا را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محلول به‌منظور جلوگیری از رشد میکروارگانسیم‌ها به ورودی پمپ‌های مکش آب دریا و پمپ‌های آتش‌نشانی تزریق می‌شود.
در این شرایط با الگوبرداری از سیستم حفاظتی مشابه در شناورها، دستگاهی موسوم به MGPS از سوی کارشناسان سکوی سروش طراحی و ساخته شد که بر اساس الکترولیز آندهای مس و آلومینیوم و خاصیت حفاظتی یون‌های تولیدی کار می‌کند. با این تفاوت که در شناورها آندها در ورودی پمپ‌ها نصب می‌شوند، اما در دستگاه جدید محلول حاوی یون‌های مس و آلومینیوم در سطح تولید و به ورودی پمپ‌ها تزریق می‌شود. با توجه به اینکه تاکنون سیستم حفاظتی در سکوهای دریایی به این شکل استفاده نشده، تست‌ها و مطالعات تکمیلی برای بهینه‌سازی و اطمینان از کارایی قطعی آن در جریان قرار گرفته است.
با توجه به اهمیت موضوع و خسارت‌های مالی که به دلیل گرفتگی پمپ‌های مکش آب دریا و آتش‌نشانی و راه‌اندازی مجدد واحد تولید هیپوکلریت سدیم می‌توانست به شرکت تحمیل شود، انجام بهینه‌سازی‌ها و اصلاحات لازم در دستور کار متخصصان سکو قرار گرفت، همچنین با توجه به صرفه‌جویی ارزی قابل توجه و جلوگیری از توقف تولید سکو، گروه با جدیت و تعهدی که در همه کارکنان سکو وجود دارد اقدام‌های مهمی انجام داد و خوشبختانه نتایج ارزشمندی در پی داشت.
از جمله این اقدام‌ها می‌توان به آماده‌سازی 10 عدد سل به همراه اتصالات، اورینگ‌ها و نصب آنها، آماده‌سازی اتصالات جدید و جداسازی قسمت‌های معیوب کابل‌های موجود، بررسی و تست کابل‌های قدرت ارتباطی تا محل تابلو کلروپکیج واقع در سوئیچگیر روم، نرمال‌سازی مدارهای فرمان در تابلوهای کنترل و ایمن‌سازی کابل‌های غیرقابل استفاده، راه‌اندازی و تنظیم مجدد رکتیفایر و تصحیح تنظیمات آن برای اتصال به سیستم DCS، سرویس و نصب تمامی ولوهای کنترلی مربوط به خروجی و ورودی پکیج، همچنین اسکراب و رنگ‌آمیزی آنها، نصب همه اتصالات لاین‌های ورودی به پکیج که برای MGPS استفاده شده بود، باز کردن و شست‌وشوی همه سایدگلس‌های مربوط به نقاط تزریق و شست‌وشو و تمیزکاری Degassing Tank اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هیپوکلریت سدیم راه اندازی پمپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۸۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس

فرماندار شهرستان سلماس با توجه به خشکسالی سال زراعی جاری گفت: ۲۶ میلیون متر مکعب آب برای آبیاری اراضی کشاورزی از سد زولاچای در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ذبیح‌الله کاظمی در جلسه کارگروه جلوگیری از هدر رفت منابع آبی شهرستان سلماس با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی و عملکرد کشت پاییزه، اظهار کرد: با توجه به نیاز آبی محصولات کشاورزی، اولین مرحله رهاسازی آب سد زولاچای اول خرداد به روی اراضی کشاورزی اجرا می‌شود.

وی افزود: این امر به جهت تأمین حق‌آبه کشاورزان صورت می‌گیرد و با توجه به خشکسالی سال زراعی جاری، بهترین استفاده در کشت محصول‌های جو، گندم و دانه‌های روغنی را دارد.

فرماندار شهرستان سلماس در ادامه با اشاره به اهمیت مصرف بهینه آب، گفت: ۲۶ میلیون‌متر مکعب آب برای آبیاری اراضی کشاورزی از سد زولا در نظر گرفته شده است.

کاظمی تصریح کرد: این میزان آب نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲٠ درصد افزایش دارد.

وی یادآور شد: آب حدود ۱۲ هزار هکتار اراضی این شهرستان از سدهای زولا و دریک تأمین می‌شوند.

کد خبر 748699

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان