Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا اعلام شده که یک صف طولانی از اتومبیل‌های تحت نظارت سازمان FCA به دلیل نقص در پشتیبانی نرم افزار دوربین نایز به تعمیرات و ارجاع به کارخانه دارند. بر اساس گزارشات صورت گرفته این دوربین‌ها همچنین از قوانین تعین شده فدرال پیروی نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق مدارک درخواست مرجوعی کردن اتومبیل‌ها، دوربین‌های قرار داده شده در این خودرو‌ها غیر فعال نمی‌شوند تا زمانی که اتومبیل به کلی خاموش شود و این میزان فعالیت دوربین‌ها خیلی بیشتر از ۱۰ ثانیه زمانی است که توسط قوانین فدرال مورد تایید قرار دارد. به همین جهت سازمان نظارتی FCA می‌بایست تمامی خودرو‌های این چنینی که متعلق به سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ هستند را برای انجام تعمیرات و تغییرات بازگرداند.

جزئیات اطلاعات اتومبیل‌های دارای نقص فنی و قانونی

فهرست خودرو‌های مورد نظر برای ارجاع به کارخانه و انجام نظارت دوباره از این قرار است:

اتومبیل Jeep Gladiator 2020 مدل Jeep Cherokee 2020 خودرو‌های Ram 1500، Ram 2500 و Ram 3500 مدل‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ اتومبیل Chrysler Pacifica مدل‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ خودروی Dodge Durango مدل ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ اتومبیل‌ Jeep Grand Cherokee سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ مدل Jeep Wrangler سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ خودروی Jeep Renegade مدل‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ اتومبیل Dodge Challanger مدل سال ۲۰۱۹

این یک فهرست از اتومبیل‌هایی است که زیر نظارت سازمان FCA در آمریکا قرار داشته‌اند. در مجموع این سازمان نظارتی ناچار است تا ۳۱۸۵۳۷ اتومبیل را برای انجام عملیات دوباره بازخوانی کند. همچنین این سازمان در نظر دارد تا نظارت دوباره خود را از تاریخ ۲۲ ماه می سال جاری آغاز کند در نتیجه انتظار می‌رود که دارندگان مدل‌های مورد نظر به زودی در جریان بازخوانی اتومبیل‌هایشان برای نظارت دوباره قرار گیرند.

گفتنی است برای برطرف کردن نقص موجود در خودرو‌ها، سازمان FCA می‌بایست تا سیستم‌های الکتریکی اتومبیل‌‌ها را بروزرسانی کند. طبق اظهارات محققین، خودرو‌هایی که در زمان استفاده از سیستم صفحه نمایش آن‌ها، افراد دچار مشکل می‌شوند و یا از کند شدن پردازش آن‌ها زنج می‌برند به احتمال زیاد از نقص مشابهی برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: احتمال معرفی عضو جدید T-Roc از سوی شرکت فولکس واگن 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودروسازان خارجی خودروسازی خارجی فضای مجازی ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ اتومبیل ها خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۷۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عجیب مدیرعامل تیک تاک به اقدام جو بایدن

لایحه‌ای که روز گذشته توسط مجلس سنا ایالات متحده به‌منظور «فیلترشدن یا فروش تیک تاک» تصویب شده بود، حالا با امضای «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، به یک قانون تبدیل شده است. بایدن مجموعه‌ای از لوایح را امضا کرده است که شامل «قانون حمایت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی» می‌شود و حالا Bytedance یک سال فرصت دارد تا تیک‌تاک را به فروش برساند یا با ممنوعیت آن روبرو شود. در واکنش به این موضوع، مدیرعامل تیک تاک ویدیویی را منتشر کرده که در آن می‌گوید «اطمینان داشته باشید که ما هیچ جا نمی‌رویم.»

به گزارش دیجیاتو، تیک‌تاک در بیانیه‌ای گفت که این قانون را در دادگاه به چالش خواهد کشید.

بیانیه تیک تاک در واکنش به امضای «جو بایدن»

در متن بیانیه این شرکت آمده است:

«معتقدیم که حقایق و قانون به نفع ماست و ما در نهایت پیروز خواهیم شد. واقعیت این است که ما میلیارد‌ها دلار برای ایمن نگه‌داشتن داده‌های کاربران ایالات متحده سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و پلتفرم خود را از نفوذ و دستکاری خارجی دور نگه داریم. این ممنوعیت هفت میلیون کسب‌و‌کار را ویران خواهد کرد و ۱۷۰ میلیون آمریکایی را سرکوب می‌کند.»

«شو زی چو»، مدیرعامل تیک تاک نیز با انتشار ویدیویی، از این قانون به‌عنوان «لحظه‌ای ناامیدکننده» برای شرکت یاد کرد و گفت:

«اشتباه نکنید. این یک ممنوعیت برای تیک تاک و یک ممنوعیت برای شما و صدای شماست. این قانون در واقع طعنه‌آمیز است، زیرا آزادی بیان در تیک تاک منعکس‌کننده همان ارزش‌های آمریکایی است که ایالات متحده را به نور امید آزادی تبدیل می‌کند.»

این قانون به Bytedance، شرکت مالک تیک‌تاک که در چین مستقر است، یک سال فرصت می‌دهد تا شبکه اجتماعی خود را به مالک جدیدی بفروشد. اگر شرکت چینی نتواند چنین کاری را انجام دهد، TikTok از حضور در استور‌های برنامه و سرویس‌های میزبانی وب ایالات متحده منع خواهد شد.

برخلاف تلاش‌های قبلی برای فروش یا ممنوعیت اجباری تیک تاک، «قانون محافظت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کاربردی کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی» از حمایت گسترده دو حزبی برخوردار بوده است و توانست با سرعت قابل توجهی در کنگره پیشرفت کند.

دیگر خبرها

  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • واکنش عجیب مدیرعامل تیک تاک به اقدام جو بایدن
  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟