Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:26:26 GMT

تکذیب شد:دستگیری لیدر زندانیان فراری در عراق

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۲۰۱۱

تکذیب شد:دستگیری لیدر زندانیان فراری در عراق

با انتشار گسترده ویروس کرونا، ناآرامی‌ها و شورش‌هایی در برخی از زندان‌های کشور رخ داد در این میان رسانه‌های معاند و دشمنان انقلاب اخبار نادرستی پیرامون وضعیت ناامن محیط زندان‌های کشور منتشر کردند و به دنبال آن فرار ۷۴تَن از زندانیان سقز دستاویزی شد تا به تفرقه در میان مردم ایران بپردازند همچنین خبر دستگیری طراح فرار از زندان سقز در ۲۳فروردین ۱۳۹۹خورشیدی سبب شد تا این شبکه‌های معاند در تازه ترین فضاسازی مدعی شوند که وی در ایران دستگیر نشده است بلکه فرد مورد نظر توسط اتحادیه مردمی کردستان تحویل سپاه پاسداران داده شده است این در حالی است که این فرد بنا به گفته حسین خوش اقبال معاون سیاسی و امنیتی استانداری کردستان مطلقاً از مرز کشور خارج نشده اما رسانه های معاند با طرح اینگونه مسائل نیات و مسائل پشت پرده خود را مشخص می‌کنند که چگونه برای اهداف سیاسی خود حاضرند از افراد سارق شرور و قاتل حمایت کنند و به جای اینکه امنیت و آسایش مردم برای آنها در اولویت باشد فرار افراد قاتل و متعرض به جان و مال و ناموس مردم برای آنها اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایعه:دستگیری لیدر فرار زندانیان سقز در عراق

پاسخ به شایعه: محمد جباری دادستان عمومی و انقلاب مرکز کردستان در خصوص دستگیری لیدر فرار زندانیان سقز گفت: دستگیری لیدر فرار زندانیان سقز در عراق صحت ندارد و این فرد در روستای سبدلو از توابع شهرستان بانه توسط مراجع انتظامی و با همکاری مردم دستگیر شده است بنابراین مطلب ارائه شده توسط رسانه‌های ضدانقلاب مبنی بر دستگیری طراح اصلی نقشه فرار از زندان سقز به هیچ وجه صحت نداشته و بنده این موضوع را تکذیب می‌کنم. همچنین علی آزادی فرمانده انتظامی کردستان دستگیری طراح فرار زندانیان از زندان شهرستان سقز در خارج از مرزهای کشور را تکذیب کرد و گفت: به دنبال جنجال سازی رسانه‌ای معاندان در فضای مجازی و رسانه‌ای با هدایت استکبار جهانی مبنی بر دستگیری عامل طراح اصلی فرار زندانیان سقز در خارج از کشور، این موضوع تکذیب می‌شود. وی گفت: دشمنان نظام در فضای رسانه‌ای این گونه وانمود می‌کنند که فرد مورد نظر توسط اتحادیه مردمی کردستان تحویل سپاه پاسداران شد در حالی که خبر دستگیری وی در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۹۹خورشیدی از طریق دستگاه قضائی استان کردستان در سایت‌های خبری منتشر شده بود که این متهم با کار اطلاعاتی و هوشیاری مأموران انتظامی شهرستان بانه در منزلی در یکی از روستاهای این شهرستان دستگیر شده بود. وی با تاکید بر اینکه مردم ما مردمی هوشیار و با بصیرت بوده و هیچگاه فریب این دسیسه‌های ساختگی معاندین را نخواهند خورد، افزود: متهم که هشتم فرودین ماه با طراحی نقشه فرار زندانیان از زندان متواری شده بود هیچگاه از مرز خارج نشده و با تلاش شبانه روزی مأموران انتظامی بانه در داخل کشور دستگیر شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا کردستان اخبار جعلی عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کردستان اخبار جعلی عراق ویروس کرونا کردستان اخبار جعلی عراق فرار زندانیان سقز دستگیری لیدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۲۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس در تعقیب همدست ال چاپو | سلطان مواد مخدر اکوادور چه کسی است؟

همشهری آنلاین - حوادث: به نقل از میرر، ۷ ژانویه امسال، مسئولان زندان گوایاکیل اکوادور در جریان فرار خوزه آدولفو ماسیاس ویلامار، معروف به «فیتو» سلطان شرور مواد مخدر اکوادور قرار گرفتند. فیتو به جرم قاچاق مواد مخدرسرقت، جنایت، حمل سلاح مسلحانه و قتل در زندان بود.

این فراردر جریان شورش دریک سری زندان‌های اکوادور آغاز شد. بررسی دوربین‌های نظارتی زندان نشان داد که زندانیان چاقوهایی بر گردن نگهبانان گذاشته بودند و به مسئولان زندان می‌گفتند که به دنبال فیتو نروند و حتی ارتش نیز وارد زندان نشود، چراکه حتما قتل عام بزرگی صورت خواهد گرفت.

نقشه این فرار مدت‌ها قبل از سوی فیتو و هوادارانش طراحی شده بود و در روز موعد با موفقیت به اجرا در آمد. پلیس که در جریان این فرار قرار گرفته بود، تعقیب و گریز بزرگی برای یافتن خطرناک‌ آغازکرد. فرار فیتو به عنوان سردسته جنایتکارو خطرناک آکوادور موج هراس بزرگی را در کشور به راه انداخت. این تعقیب و گریز بدون یافتن اثری از فیتو هنوز ادامه دارد.

فیتو رهبر یک گروه وحشی به نام «لوس چونروس» است که با کارتل سینالوآ درمکزیک ارتباط داشت. او قبل از دستگیری و استردادش به آمریکا با ال چاپو قاچاقچی بزرگ مواد مخدر مکزیکی و رهبر کارتل سینالوآ همکاری و دوستی تنگاتنگی داست. ال چاپو ۴۴ ساله به دلیل جرایمی از جمله سرقت، جنایت سازمان یافته، حمل سلاح مسلحانه و قتل در زندان به سر می‌برد.

با توجه به کشف خودروهای بمب گذاری شده و ربوده شدن پلیس‌ها در خیابان‌های اکوادور و همچنین جنایات و تهدیدهایی که از سوی این باند رخ می‌دهد، دولت وضعیت اضطراری اعلام و آزادی‌های مدنی را سلب کرده است. همچنین به ارتش اجازه ورود به زندان‌ها داده شده است، اما هنوزمسئولان دولتی نتواسته‌اند که کنترل اوضاع را در دست بگیرند.

رئیس جمهور نوبوآ نیز گفت که تهدید تروریستی علیه مقامات دولتی نیز وجود دارد. بر اساس گزارش‌هایی که به پلیس اکوادور رسیده است، فیتو با وجود ارتباطش با کارتل مواد مخدر سینالوآ، از طریق کلمبیا به مکزیک رفته است.

اما برخی منابع گفته‌اند که فیتو همچنان در کلمبیا به سر می‌برد. این احتمال در جریان قتل و پیدا شدن جسد جونیور رولدان، رئیس یکی از شاخه‌های لوس چونروس در ۶ می در آنتیوکیا قوت گرفته است. جونیور در فوریه ۲۰۲۳ از زندان گوایاکیل آزاد شد و به کلمبیا رفت. او را در حالیکه و با گلوله‌ای بر سرش، جان باخته بود، پیدا کرده‌اند که پلیس معتقد است در این قتل ردپای فیتو دیده می‌شود.

این دومین باری است که فیتو فرار می‌کند، فرار قبلی او در سال ۲۰۱۳ انجام شد و زندان فوق امنیتی لاروکا فرار کرد و ۱۰ ماه متواری بود.

فیتو پس از قتل خورخه لوئیس زامبرانو، با نام مستعار خارش، که از دهه ۱۹۸۰ رهبر بود، رئیس لوس چونروس بود، به عنوان رهبریک باند بدنام و شرورآغاز به کار کرد و سپس وارد تجارت مواد مخدر، اخاذی و سرقت و قتل شد.

پلیس اکوادور گفت که این اولین کارتل است که با دیگر باندهای خارجی ارتباط برقرار کرده است.

سپتامبر گذشته، موزیک ویدیویی با حضور فیتو در داخل زندان ساخته شد که خشم مردم اکوادور را برانگیخت. این ویدئوی برای بزرگداشت این جنایتکار در زندان گوایاکیل ساخته شد که نشان می‌داد زندان تحت کنترل اوست. او در این ویدئو نشسته و مشغول مطالعه است و دو انگشتر طلا به شکل شیر و یک دستبند به همین سبک در دستش انداخته است.

در موزیک ویدیویی به نام «تصنیف شیر» که حرفه ای ساخته شده است، سعی می کند نشان دهد که فیتو آدم بدی نیست و در عین حال به دولت طعنه می‌زند که کنترلی روی آنها ندارد.
مسئولان زندان نتوانستند توضیح دهند که این ویدئو چگونه ساخته شده یا چگونه می‌توان تجهیزات ضبط را به داخل زندان به شدت محافظت شده وارد کرد.

کد خبر 847217 برچسب‌ها زندان حوادث جهان قتل - قاتل

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • فرار بیش از ۱۰۰ زندانی در نیجریه
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • کمک میلیاردی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • پلیس در تعقیب همدست ال چاپو | سلطان مواد مخدر اکوادور چه کسی است؟
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • فرار نافرجام از زندان + فیلم
  • زندانیان ونزوئلا در تلاش برای فرار از زندان از ایستگاه پلیس سر در آوردند (فیلم)
  • فیلم/ نقشه فراری که زندانیان را به مقر پلیس رساند