Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: روزنامه «واشنگتن‌پست» در وب سایت خود گزارشی را درباره خودخواهی ‌«ترامپ» منتشر کرد و نوشت دوشنبه این هفته، در حالی که تلفات ویروس کرونا در آمریکا از مرز 23 هزار نفر گذشته بود، ‌«ترامپ» پشت تریبون رفت و با مردم آمریکا صحبت کرد. ‌«ترامپ» در حالی با مردم آمریکا صحبت می‌کرد، که بیکاری در این کشور مرز 15 میلیون را رد کرده و صفوف طولانی مردم در مراکز تهیه غذا کشیده شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«واشنگتن پست» با اشاره به اینکه بیماری همه‌گیر کرونا شیوع گسترده‌ای پیدا کرده و هیچ نشانه‌ای از پسرفت آن نیست نوشت رئیس‌جمهور آمریکا در بحبوحه درگیری با بیماری کرونا، تلویحاً اعلام کرد که نگرانی اساسی ‌«ترامپ» خود اوست و تنها تصویر شخصی او، پوشش رسانه‌ای وی، مخالفان و چاپلوسان او، چه به صورت واقعی و چه فرضی برای او مهم هستند. در نشست خصومت‌آمیزی که دیروز به مدت دو ساعت و نیم برگزار شد، ‌«ترامپ» گفت: «هرچه که ما انجام دادیم درست بوده است.»

این روزنامه آمریکایی در ادامه این گزارش نوشت ‌«ترامپ» در این نشست لیستی از دشمنان را ارائه کرد، هیچ انتقادی را تحمل نکرد و بار‌ها به خبرنگارانی که جرأت می‌کردند دیدگاه او نسبت به رویداد‌ها را به چالش بکشند، انتقاد کرد. ‌«ترامپ» همیشه منیت و خود‌خواهی داشته است، این توانایی غیرطبیعی اوست تا خود را در هر موقعیتی مهم بداند. اما نشستی که درباره ویروس کرونا دیروز در کاخ سفید برگزار شد، تصویر روشنی از رئیس‌جمهور آمریکا را ارائه کرد که ظاهراً قادر نیست بحران بزرگ کنونی را مدیریت کند.

‌«ترامپ» در این نشست درباره مصیبت‌های آمریکا در برهه کنونی بسیار کم صحبت کرد. وی بعد از اینکه اقدام خود برای اعمال محدودیت‌های سفر از چین در اواخر ماه ژانویه را تمجید و درباره «ظلم‌هایی» که رسانه‌ها در حق وی کرده‌اند، گله کرد، با لبخندی به خود بالید و گفت: «من فکر می‌کنم عملکردم خوب است، زیرا به‌رغم هرچه که گفته می‌شود، من رئیس‌جمهور آمریکا هستم.»

به نوشته واشنگتن پست، این نشست خبری زمانی آغاز شد که ‌«ترامپ» به «آنتونی فائوچی»، متخصص ارشد بیماری‌های عفونی، رو کرد و از او خواست تا قبل از اینکه نشست آغاز شود کمی صحبت کند. «آنتونی فائوچی»، در این نشست که تلاش می‌کرد حرف‌های خود درباره ‌«ترامپ» را پس بگیرد، گفت: «من قصد نداشتم به رئیس‌جمهور انتقاد کنم. انتخاب کلماتم اشتباه بود.» وی گفته بود اگر ‌«ترامپ» زودتر عمل می‌کرد، می‌توانست جان بسیاری از آمریکایی‌ها را نجات دهد.

از زمانی که ویروس کرونا در آمریکا گسترش یافته است، کنفرانس‌های خبری ‌«ترامپ» افزایش یافته و بیشتر رنگ و بوی مبارزات انتخاباتی را گرفته‌اند. ‌«ترامپ» در این نشست به جو بایدن انتقاد کرد، وی را «خواب‌آلود» خواند و او را نامزد فرضی دموکرات‌ها خواند.

‌«ترامپ» در این نشست، ویدئویی تبلیغاتی را پخش کرد که در آن وفاداران به وی، او را تمجید می‌کردند.

بلافاصله بعد از پخش این ویدئو، پالا رید، خبرنگار شبکه سی‌بی‌اس، از او سؤال کرد که چطور دولت وی از فرصتی که در ماه فوریه داشت استفاده نکرد تا کشور را برای ویروس کرونا آماده کند. این خبرنگار گفت: «شما از این فرصت استفاده نکردید تا بیمارستان‌ها را آماده کنید و تعداد آزمایش‌ها برای این بیماری را افزایش دهید.» در این میان ‌«ترامپ» صحبت‌های ‌«ترامپ» را قطع کرد و او را «شرم‌آور» خواند. بعد از اصرار‌های این خبر‌نگار در پاسخ به این پرسش که دولت وی در ماه فوریه چه اقداماتی انجام داد، ‌«ترامپ» گفت: «کار‌های خیلی زیاد، خیلی زیاد.» اما وی به این خبرنگار پشت کرد و هیچ جزئیاتی را ارائه نکرد.

‌«ترامپ» در لحظه‌ای دیگر، که مشتاق بود تسلط خود بر دولتمردان کشور را اثبات کند، این ادعای نادرست را اظهار کرد که «هنگامی که کسی رئیس جمهور آمریکا می‌شود، قدرت کامل را در اختیار دارد.»

«کیتلان کولینز»، خبرنگار سی‌ان‌ان در خصوص این اظهارنظر، خطاب به ‌«ترامپ» گفت: «صحبت شما صحت ندارد. چه کسی به شما این را گفته است؟» ‌«ترامپ» هیچ پاسخی به وی نداد و تنها گفت: «دولتمردان به ما نیازمند هستند». در نهایت نیز با کلمه «کافی است» صحبت‌های او را به طور کامل قطع کرد.

‌«ترامپ» در پایان، این نشست را ترک و باقی بحث‌ها را به معاون خود، مایک پنس و متخصصان بهداشت عمومی سپرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: واشنگتن پست ترامپ کرونا رئیس جمهور آمریکا ویروس کرونا واشنگتن پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟

مقامات آمریکایی تصور می‌کنند کمک‌های جدید واشنگتن به اوکراین کمک خواهد کرد جلوی پیشروی روسیه طی ماه‌های آینده گرفته شود اما مشکلات دیگری بر سر راه کی‌یف وجود دارد و ایالات متحده از آن می‌خواهد به کمبود نیروهای اوکراینی رسیدگی کند و ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد زیرا بدون این موارد بعید است اوکراین تا سال ۲۰۲۵ بتواند حمله‌ای بزرگ انجام دهد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته لایحه کمک کنگره آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که با مخالفت سرسختانه جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شده بود، به تصویب رسید.

روزنامه واشنگتن‌ پست در گزارشی می‌نویسد: «همزمان با اینکه محموله‌های اولیه تسلیحات از جمله گلوله‌های توپخانه، موشک‌های دفاع هوایی و خودروهای زرهی به اوکراین می‌رسند، مقامات آمریکایی انتظار دارند این تسلیحات جدید، زمان را برای کی‌یف بخرد تا ارتش و دفاع میدان نبرد را پیش از حمله احتمالی روسیه تقویت کند.»

یکی از مقامات دفاعی آمریکا بدون آنکه نامش افشا شود، گفت: «کمک‌های آمریکا به اوکراینی فرصتی می‌دهد تا با حملات مداوم روسیه چه در خط مقدم و چه در آسمان بهتر مقابله کند و با تاثیرگذاری بیشتری از سربازان و هم‌چنین غیرنظامیان دفاع کند. اما زمان ارزشمند است و نباید هدر شود.»

روزنامه واشنگتن پست تاکید می‌کند: «پس از ۲ سال از جنگ اوکراین، نیروهای این کشور شتاب اولیه‌ای را که در میدان نبرد داشتند، از دست داده‌اند. اکثر مقامات آمریکایی طی مصاحبه‌هایی گفته‌اند که زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) جهت بازپس‌گیری ۲۰ درصد از کشورش – که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است –هیچ مسیر نظامی مشخصی ندارد.»

«راب لی» تفنگدار سابق نیروی دریایی آمریکا که اکنون در موسسه تحقیقات سیاست خارجی مشغول به کار است و جنگ اوکراین را از نزدیک رصد می‌کند، گفت: «وضعیت نیروهای میدان نبرد اوکراین مشکل جدی است. اگر این مسئله حل‌وفصل نشود، بسته آمریکا کمکی به اوکراین نخواهد کرد.»

کی‌یف هنوز اعلام نکرده است که در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به چه تعداد نیرو نیاز خواهد داشت. فرمانده ارشد سابق اوکراین که در ماه فوریه توسط رئیس‌جمهور زلنسکی کنار گذاشته شد، می‌گفت که حدودا «نیم میلیون نیرو» نیاز خواهد بود اما جانشین او می‌گوید که تعداد نیروهایی که اوکراین نیاز دارد، «کم‌تر» است.

روزنامه واشنگتن پست با اشاره به همین موضوع می‌نویسد: «کمبود نیروهای اوکراین بر چالش‌های سیاسی که دولت زلنسکی با آنها مواجه است، تاکید می‌کند. مسئله استقرار و بسیج نیروها از جمله مسائلی هستند که زلنسکی برای دور نگه داشتن روسیه و هم‌چنین حفظ اتحاد ملی اوکراین آن هم پس از ۲ سال جنگ و خونریزی باید به آن رسیدگی کند.»

حفر گور برای نیروهای کشته شده ارتش اوکراین

این روزنامه علاوه بر کمبود نیروها که آمریکا از اوکراین می‌خواهد تا آن را بهبود ببخشد، به نقل از مقامات آمریکایی مسئله دیگری را برجسته می‌کند.

واشنگتن پست می‌نویسد: «مقامات آمریکایی نیاز می‌بینند که دفاع فیزیکی اوکراین پیش از حمله احتمالی روسیه بهبود پیدا کند. نیروهای اوکراینی سال گذشته را به حفر، ایجاد موانع و مین‌گذاری گذراندند اما مقامات آمریکایی معتقدند باید اقدامات بیشتری در این راستا انجام شود. آنها امیدوارند مین‌های ضد تانک و ضد نفر که در بسته تسلیحاتی روزهای اخیر اعلام شد، کمک حال اوکراینی‌ها باشد.»

دولت «جو بایدن» با توجه به کمک‌هایی که ارائه کرده است، از اوکراین دستاورد نظامی می‌خواهد اما در عین حال می‌داند که کمبود نیروهای این کشور جنگ‌زده اروپایی مسئله حائز اهمیتی است، از این رو واشنگتن به کی‌یف می‌گوید که «هم نیروهایش و هم ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود
  • در ضربات آخر تمرکز نداشتیم
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند