Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مردم باید با رعایت کامل نکات بهداشتی و ماندن در منزل کادر بهداشت و درمان را در کنترل بیماری کرونا یاری کنند.

به گزارش قدس آنلاین ، رشید حیدری مقدم عصر سه شنبه در بازدید از دو نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا در شهر همدان از فعالیت‌های صورت گرفته در راستای خدمت به بیماران کرونایی به ویژه کادر درمانی و همچنین نیروهای مستقر در این نقاهتگاه‌ها قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با رعایت کامل دستورات بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی روند نزولی ابتلاء به این بیماری را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری‌مقدم با بیان اینکه مردم باید با رعایت کامل نکات بهداشتی و ماندن در منزل فرزندان خود را در خانواده بزرگ بهداشت و درمان در کنترل این بیماری یاری کنند، گفت. هرگونه تردد، تجمع و اجتماع می‌تواند زنگ خطری برای این بیماری باشد

وی همچنین توصیه‌هایی را به منظور آمادگی کامل افراد مستقر در این نقاهتگاه‌ها برای ارائه خدمات لازم به بیماران احتمالی ارجاعی متذکر شد و گفت: در حال حاضر کمبود تجهیزات بیمارستانی در استان همدان تا حدود زیادی رفع شده و از لحاظ داروهای اختصاصی برای کرونا مشکلی وجود ندارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز به مردم در مورد خرید و ترددهای غیر ضرور در خیابان‌ها هشدار داد و گفت: اگر وضعیت فعلی مبنی بر شلوغی بازار همچنان ادامه یابد موج دوم اپیدمی شکل خواهد گرفت.

منوچهر کرمی افزود: در حال حاضر طرحی با عنوان «همیار بازرسان بهداشت» با کمک فرمانداری‌ها در دست اجرا است که بازرسی‌ها را تقویت می‌کند.

وی عنوان کرد: هیچ دستورالعملی نمی‌تواند جایگزین رعایت نکات بهداشتی توسط مردم شود و در واقع مردم باید خود با رعایت نکات بهداشتی در زمینه مبارزه با ویروس ناشناخته قدم بردارند.

کرمی همچنان بر به تعویق انداختن خریدها، خودداری از ترددهای غیرضروری و در خانه ماندن و استفاده از خریدهای اینترنتی، خریدهای تلفنی و استفاده از پیک رایگان تاکید کرد

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرونا ویروس نکات بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: کاهش شدت صرع در کودکان با مکمل‌های پروبیوتیک

وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229163 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند