Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@22:50:38 GMT

آمار بهبودیافتگان کرونا در جهان نیم میلیونی شد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۲۸۸۲۴

آمار‌ها نشان می‌دهد علی‌رغم شیوع سریع و گسترده ویروس کرونا در سراسر جهان، افزایش تعداد بهبودیافتگان این بیماری نیز چشمگیر بوده و تاکنون براساس آخرین آمار ۵۱۰ هزار و ۶۹۰ نفر از میان ۲ میلیون و ۸۴ هزار و ۲۲ نفر موفق شدند این ویروس را شکست دهند.

چین در میان کشور‌های مبتلا به این ویروس بالاترین آمار بهبودیافتگان را با بیش از ۷۷ هزار نفر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند می‌توان این موضوع را به شروع زودهنگام این همه‌گیری در چین در مقایسه با سایر کشور‌ها مربوط دانست.

پس از چین، آلمان با بیش از ۷۲ هزار و اسپانیا با بیش از ۷۰ هزار بهبودیافته به ترتیب در مقام دوم و سوم قرار دارند. ایران با آماری نزدیک به ۵۰ هزار بهبودیافته در رتبه سوم قرار دارد و پس از ایران آمریکا با بیش از ۴۸ هزار نفر بهبودیافته ایستاده است.

آمار بهبودیافتگان زمانی نحوه عملکرد سیستم سلامت کشور‌ها را بیشتر نمایان می‌سازد که این آمار با تعداد مبتلایان آن کشور مقایسه شود. از نظر تعداد ابتلا آمریکا با بیش از ۶۴۴ هزار نفر در رتبه نخست قرار دارد و پس از آن اسپانیا، ایتالیا و فرانسه به ترتیب با بیش از ۱۸۰ هزار، ۱۶۵ هزار و ۱۴۷ هزار مبتلا در رده بعدی هستند. آلمان با بیش از ۱۳۴ هزار مبتلا رتبه پنجم را به خود اختصاص داده است و انگلیس با بیش از ۹۸ هزار مبتلا پس از آلمان قرار دارد، هرچند لندن آماری از تعداد بهبودیافتگان خود اعلام نکرده است.

چین با بیش از ۸۲ هزار مبتلا در رتبه هفتم از نظر تعدا مبتلا در مقایسه با سایر کشور‌ها قرار دارد و پس از آن ایران با بیش از ۷۶ هزار مبتلا در رده هشتم ایستاده است.

مقایسه آمار مبتلایان کشور‌ها با تعداد بهبودیافتگان آن‌ها تا حدودی نشان می‌دهد سیاست‌های به کار گرفته شده و نحوه عملکرد نظام بهداشت و سلامت هر کشوری چقدر در درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ موثر بوده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ویروس چین آلمان اسپانیا ایران سلامت ایتالیا فرانسه انگلیس لندن درمان ایران جهان سلامت لندن ویروس هزار مبتلا کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۸۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت