Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان وضعیت این استان از حیث مقابله با ویروس کرونا را با ثبات خواند و گفت: بی‌تفاوتی و دست‌کم گرفتن این بیماری آتش آن را مجدداً شعله‌ور می‌کند. ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمدرضا نقی‌پور صبح امروز در جمع خبرنگاران تلاش‌های شبانه‌روزی کادر بهداشت و درمان استان گیلان برای مبارزه با شیوع گسترده ویروس کرونا را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: در شرایط حال حاضر هرگونه بی‌تفاوتی و یا دست‌کم گرفتن این بیماری آتش آن را مجدداً شعله‌ور می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه ضروری است تا مردم توصیه‌های بهداشتی و ایمنی را جدی گیرند عنوان کرد: گیلان هم‌اینک به شرایط باثبات و پایداری رسیده از طرفی خطر بیماری کرونا هنوز برطرف نشده و همانند آتش زیر خاکستر است بنابراین آن‌چنان نمی‌توان پیش بینی کرد که چه اتفاقی می‌افتد.

نقی‌پور استمرار رعایت حفاظت فردی، در خانه ماندن، اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و هوشمند و اقداماتی نظیر این‌ها را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: اگر رعایت این دسته از نکات بهداشتی و عمل به توصیه‌های مذکور را در جامعه کنار بگذاریم، بیماری کرونا ظرفیت این را دارد که دوباره شعله‌ور شود.

زیرساخت های ضعیف بهداشتی و درمانی گیلان؛ کرونا معیشت مردم را به خطر انداخته استنماینده وزیر بهداشت: شیب متعادل شیوع کرونا در گیلان؛ همکاری مردم تعیین‌کننده استکمک سپاه قدس گیلان به اقشار آسیب‌دیده از کرونا / حمایت از کارگران روزمزد‌، مستأجران و‌ حاشیه‌نشینان

وی مدیریت بیماری و خط مقدم کنترل ویروس کرونا در جامعه را در دست مردم دانست و با اشاره به نقش تعیین‌کننده آنان برای جلوگیری از شروع موج دوم بیماری در جامعه خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما در یک شرایط بیم و امید قرار داریم و اگر مراقبت نکنیم با شروع موج دوم ویروس کرونا در گیلان روبه رو می‌شویم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در جهت کنترل اپیدمی و مقابله با انتشار بیشتر ویروس کرونا در استان برنامه‌های مختلفی به مرحله اجرا درآمده است عنوان کرد: بسیج ملی مقابله با کرونا و طرح غربالگری از جمله این برنامه‌ها محسوب می‌شود که برای مبارزه با این ویروس نسبت به انجام آن اقدام کردیم.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا شعله ور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد