Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه کشور گفت: هر آنچه از جوجه های یک روزه فروش نرود، مجبور به معدوم سازی آن هستیم و این امر روال غیر متعارف نیست و توسط رسانه‌ها بزرگ شده است. ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

غلامعلی فارغی رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در واکنش به انتشار فیلم کشتار و معدوم سازی جوجه یک روزه در فضای مجازی اظهار کرد: موضوع حذف و معدوم سازی مازاد تولید جوجه یک روزه امری طبیعی در صنعت مرغداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جوجه تخم گذار نیز به طور معمول خروسها جداسازی و معدوم می شود، در صورتی که جوجه یک روزه تولید کنیم و مشتری نداشته باشیم مجبور به معدوم سازی آنها هستیم.

دستور انجمن جوجه یک‌روزه به عدم‌جوجه‌ریزی در روزهای شنبه و یکشنبه +سند

رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه کشور ادامه داد: هر آنچه از جوجه های یک روزه که فروش نرود، مجبور به معدوم سازی آن هستیم و این امر روال غیر متعارف نیست و توسط رسانه ها بزرگ شده است.

مرغداران دان ندارند

وی تصریح کرد:در حال حاضر مرغداران گوشتی خوراک دام  برای جوجه ریزی ندارند در نتیجه تقاضا برای خرید جوجه یک روزه کاهش یافته است.

فارغی گفت: تولید کنندگان برای اینکه هزینه کارتن را نیز نپردازند تصمیم گرفته اند که به صورت تخم مرغ و قبل از سر از تخم در آوردن جوجه، نسبت به معدوم سازی آنها اقدام کنند اما در این میان تعدادی جوجه نیز به دنیا آمده اند.

ستاد تنظیم بازار دستور تولید داده حالا خرید کند

وی اظهار داشت:در ارتباط با دلایل کاهش فروش جوجه یک روز می توان به کاهش خوراک دام در بازار، کاهش تقاضا برای مصرف مرغ به دلیل بروز بیماری کرونا و از طرفی برنامه ریزی تولید در 4 ماه اخیر به شکلی انجام شده که با حدود 20 درصد مازاد تولید مواجه هستیم.

فارغی گفت: ستاد تنظیم بازار به وزارت جهاد کشاورزی تکلیف کرده بود که این دستکاه به تولید کنندکان دستور افزایش تولید دهد.

وی اظهار داشت: وقتی به صورت دستور تولید افزایش یافته است باید خرید تضمینی نیز صورت گیرد اما چون به اندازه کافی خرید صورت نمی گیرد مرغدار نیز با تولید مازاد و عدم فروش محصول تولید شده مواجه می شود و تقاضای خود را برای خرید جوجه یک روزه کاهش می دهد.

مرغداران 1300 میلیارد تومان خسارت دیدند

این مقام مسئول اظهار داشت: مرغداران از اسفند ماه هر ماهه هزار و 200 تا هزار و 300 میلیارد تومان به دلیل این شرایط  ضرر می کنند که سهم ضرر تولید کنندگان جوجه یک روزه حدود 350 میلیارد و تولید کنندگان مرغ گوشتی 900 تا هزار میلیارد در ماه است.

وی درباره اینکه چرا جوجه های یک روزه مازاد صادر نمی شود اظهار داشت: نمی توان به صورت موقت و یک روزه صادرات داشت، زیرا مشتریهای بازار های بین المللی از دست می رود؛ دولت یک روز صادرات را ممنوع،  یک مرتبه هم تصمیم میگیرند برای صادرات این محصول عوارض  بگذارند و یک روز نیز مسائل سیاسی اجازه صادرات نمیدهد، به همین منظور برای صادرات  این محصول نمی توان برنامه ریزی داشت.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت صنعت و معدن وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ کالاهای اساسی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت صنعت و معدن وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ کالاهای اساسی وزارت صنعت و معدن وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ کالاهای اساسی انجمن تولیدکنندگان معدوم سازی جوجه یک روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران

محمد مهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می‌شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

او  افزود:استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می‌رود و در همه عرصه‌های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره‌های مهم در استان مازندران به شمار می‌رود که قابلیت توسعه دارد.

عباس زاده  با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می‌کند، کفت: مازندران از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می‌شود.

او  با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می‌شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان‌های همجوار مشارکت دارد، گفت: در سالجاری با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

عباس زاده ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال‌های آینده با حمایت‌های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود