Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان از در نظر گرفتن ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار قرض الحسنه برای کمک به اقشار آسیب پذیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «سید پرویز فتاح» در گفت‌وگوی زنده در شبکه خبر در مورد حمایت‌های بنیاد مستضعفان از گروه‌های آسیب دیده از کرونا گفت: بنیاد مستضعفان با دولت همکاری دارد و کمک‌هایی را به اقشار خاص اهدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نهاد اقدامات خود را از اسفند سال گذشته از تهران با همکاری شهرداری تهران برای حمایت از کارکنان بخش پسماند، دستفروشان، کودکان کار، کارکنان بهشت زهرا، مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و مددجویان بهزیستی آغاز کرد.

رئیس بنیاد مستضعفان بیان کرد: حدود دو هفته قبل برای تمام کولبران در سه استان آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه هدیه یک میلیون تومانی در نظر گرفتیم که در حال حاضر هم اقدامات لازم برای این تصمیم در حال  انجام است.

او گفت: با استاندار استان هرمزگان هماهنگ کردیم و آمار‌ها را دریافت کردیم و برای تمام ملوان‌ها به دلیل اینکه صید در دریا ممنوع شده است، کمک معیشتی در نظر گرفتیم و به ۳ هزار و ۱۵۰ نفر از ملوانان کارت هدیه یک میلیون تومانی اهدا کردیم. همین اقدام برای ملوانان استان بوشهر هم انجام شد.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: برای تمام ساکنان جزیره هرمز، لارک و جزیره هنگام که ۲ هزار و ۱۵۰ خانواده ساکن برآورد شده است هم کارت هدیه در نظر گرفته شده است.

به گفته فتاح در جزیره قشم به دلیل وسعت جزیره، کمک معیشتی تنها به مددجویان کمیته امام خمینی (ره) اهدا خواهد شد.

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: برای شناسایی کودکان کار و دستفروشان در استان تهران سه نوبت با شهرداری تهران جلسه داشتیم.

فتاح گفت: همه کمک‌ها برای اقشار آسیبب پذیر بلاعوض است که یا کارت بانکی آن‌ها شارژ و یا کارت هدیه خرید به آنها اهدا می‌شود.

او افزود: سیصد میلیارد تومان اعتبار قرض الحسنه برای کمک به اقشار آسیب پذیر در نظر گرفتیم؛  ۲۰۰ میلیارد تومان آن در بانک سینا و ۱۰۰ میلیارد تومان آن در صندوق قرض الحسنه  امداد ولایت کمیته امداد است که به صورت قرض الحسنه و بدون سود به اقشار آسیب پذیر پرداخت می‌شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا پرویز فتاح فتاح کرونا رئیس بنیاد مستضعفان میلیارد تومان اقشار آسیب قرض الحسنه آسیب پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد