Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نشریه مشهور نوشت که ولیعهد عربستان شیوع کرونا را متمسک خروج از باتلاق یمن قرار داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، نشریه «اکونومیست» با اشاره به ناکامی آل سعودی در بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» به قدرت در یمن، نوشت که «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی به بهانه شیوع «ویروس کرونا» به دنبال راه خروجی از «باتلاق یمن» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشریه امروز (شنبه) در گزارشی با اشاره به جنگ ۵ ساله ائتلاف سعودی با «جنبش انصار الله» در یمن افزود: این جنگ زیرساخت‌های یمن را ویران کرده و موجب کشته شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر در این کشور شده است. روز ۸ آوریل (۲۰ فروردین) عربستان و متحدانش وعده آتش‌بس به مدت دو هفته را دادند. به گفته یک مقام سعودی دلیل این آتش‌بس کاهش رنج مردم یمن و حفظ سلامتی و ایمنی آن‌ها بوده است. دو روز پس از آن یمن فقیرترین کشور منطقه خاورمیانه اولین مورد ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» را گزارش داد.

اکونومیست تأکید کرد: اما برخی نسبت به این دلسوزی و شفقت عربستان که سال‌ها به‌صورت عمدی بمب بر سر بیمارستان‌ها، خانه‌ها و مدارس یمن انداخته، مشکوک هستند. درحالی‌که از سویی ورق جنگ یمن برگشته و سعودی‌ها را نسبت به آن دلسرد کرده است.

به نوشته این نشریه، عربستان به‌رغم انجام حملات هوایی وحشیانه قادر به بیرون راندن جنبش انصار الله از بیشتر مناطق یمن ازجمله صنعا پایتخت این کشور نبوده است. امارات، متحد اصلی سعودی نیز سال گذشته میلادی شروع به عقب‌نشینی از جنگ یمن کرد. خود سعودی‌ها نیز کمتر بمباران انجام می‌دهند؛ حملات هوایی آن‌ها در مقایسه با سال ۲۰۱۵ بیش از ۹۰ درصد کاهش‌یافته است. در ماه‌های اخیر عربستان مذاکرات مخفیانه با حوثی‌ها (جنبش انصار الله) داشته است.

اکونومیست اضافه کرد: عربستان امید خود برای بازگرداندن منصور هادی رئیس‌جمهوری مستعفی یمن به صنعا را از دست داده و اکنون هدف این کشور توقف حملات موشکی انصار الله به مواضع ارتش عربستان است.

«عبدالغنی الایریانی» تحلیلگر یمنی دراین‌ارتباط به اکونومیست گفت که سعودی‌ها به دنبال راه خروج (از جنگ) هستند و از ویروس کرونا به‌عنوان پوشش استفاده می‌کنند.

به نوشته نشریه اکونومیست، دخالت بن سلمان در یمن هم‌زمان با پروژه پوچ زورآزمایی او در مقابل ایران آغاز شد. اما جنبش انصار الله سرسختانه در برابر عربستان ایستاد. بن سلمان اکنون به باتلاق مشکلاتی می‌نگرد که هم‌زمان با سقوط درآمدهای نفتی با آن روبرو شده است.

این نشریه نوشت: حملات جنبش انصار الله به عربستان پیشینه ثبات در این کشور را تهدید می‌کند، درحالی‌که پیش‌تر موشک‌های آن‌ها خطوط لوله نفتی سعودی در ریاض پایتخت عربستان را هدف قرار داده است.

عربستان نمی‌خواهد اتفاق ناراحت‌کننده‌ای هم‌زمان با میزبانی نشست سران گروه ۲۰ در ماه نوامبر در این کشور روی دهد. اما انصار الله به ناامیدی بن سلمان پی برده و خواهان توافق بهتری است.

نشریه اکونومیست مدعی است که جنبش انصار الله توافق آتش‌بس را رد کرده تا توافق صلح خود را مطرح کند. آن‌ها می‌خواهند عربستان تحریم و محاصره هوایی و دریایی یمن را لغو کند، غرامت برای خسارت‌های وارده به میزان ده سال درآمد دولت بپردازد و انصار الله را به‌عنوان دولت رسمی یمن به رسمیت بشناسد.

علاوه بر این مسائل تهدیدات پیش رو ناشی از ویروس کرونا معضلاتی را به وجود آورده است. جنگ یمن نیمی از مراکز درمانی و بیمارستان‌های این کشور را تعطیل کرده است. بیش از سه‌چهارم جمعیت ۲۸ میلیونی یمن نیاز به کمک‌های بشردوستانه دارند. شیوع وبا سال گذشته در یمن یکی از بدترین فجایع انسانی بود، درحالی‌که شیوع کووید-۱۹ می‌تواند مرگبارتر باشد.

انتهای پیام/4106/

منبع: آنا

کلیدواژه: یمن کرونا بن سلمان جنبش انصار الله بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۳۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: قصد خروج از قطر را نداریم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ولید الکیلانی در گفت وگو با شبکه العربیه، افزود: به دنبال مکان اقامت جایگزین به جای قطر نیستیم.

وی درباره مذاکرات آتش بس و مبادله اسیران با رژیم صهیونیستی نیز، گفت: حماس چهار پیشنهاد را در این باره به میانجی‌ها ارائه کرده است ولی (رژیم) اسرائیل خواستار برقراری آتش بس و ادامه مذاکرات نیست.

به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» روز شنبه ادعا کرد که جنبش حماس حداقل با دو کشور منطقه برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش از دوحه گفت وگو کرده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع دیپلماتیک ادعا کرده بود که اقدام حماس برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از دوحه در نتیجه فشار مصر و قطر بر این جنبش با هدف کاهش شروط مذاکره با رژیم اسرائیل انجام می‌شود.

وال استریت ژورنال نوشته بود که اگر حماس قطر را ترک کند مذاکرات دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه و آزادی ده‌ها اسیر صهیونیست در غزه، ممکن است به شکست منجر شود.

سخنگوی وزارت خارجه قطر روز سه‌شنبه تاکید کرد: تا زمانی که میانجیگری قطر در مساله غزه ادامه دارد، دلیلی برای بسته شدن دفتر حماس در دوحه وجود ندارد.

«ماجد محمد الانصاری» افزود: سران حماس در دوحه حضور دارند و محدودیتی برای ورود و خروج آنها از قطر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هیات‌های مذاکره کننده اکنون در قطر حضور ندارند، گفت: تلاش می‌کنیم با کمک همه طرف‌ها به راه حلی که مورد قبول همه باشد، دست یابیم.

دیگر خبرها

  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • حماس: قصد خروج از قطر را نداریم
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط