Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با شیوع کرونا در سطح دنیا به تبع آن در ایران و زنجان اسفند سال گذشته تدابیری برای پیشگیری و مقابله با این ویروس اندیشیده شد که یکی از آنها تعطیلی بازار سرپوشیده و همه مغازه‌های واقع در خیابان‌ها بود.
این روال همچنان ادامه داشت تا اینکه لیستی از مشاغل پرخطر ارائه شد که به جز آنها سایر مشاغل بتوانند با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت خود را از سر بگیرند که از جمله آنها بازار سرپوشیده زنجان بود که به دلیل محیط بسته و مسقف بودن آن و امکان ازدحام جمعیت همچنان تعطیل باقی ماند و تاکنون هیچ مجوز و دستورالعملی برای بازگشایی و فعالیت مجدد آن از سوی ارگان های زیربط صادر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما تعطیلی این بازارها نیز تا پایان فروردین دوام نیاورد و روز شنبه بیش از ۷۰ درصد مغازه‌های بازار پایین و حدود ۴۰ درصد واحدهای بازار بالا بازگشایی شد و این در حالی بود که مشتریان انگشت شماری در این بازارها در حال تردد و کرکره مغازه های طلا فروشان نیز کاملا پایین بود.


بازگشایی بازار سرپوشیده زنجان تخلف است
رییس اتاق اصناف استان زنجان گفت: بیشتر مغازه‌های بازار سرپوشیده میزان کمتری از مغازه های بازار قیصریه روز گذشته اقدام به بازگشایی کرده بودند در حالیکه هیچ نامه و مجوزی در این خصوص صادر نشده است.
سیدمحمود موسوی افزود: پاساژ تهران نیز اقدام به بازگشایی کرده بود که سه درب ورودی آن پلمب و از آنها تعهد گرفته شد.
وی تاکید کرد: قبل از ظهر امروز /یکشنبه/ بازدید مشترکی با اماکن، نیروی انتظامی و سازمان صنعت، معدن وتجارت استان داریم که بر فعالیت مغازه ها در بازارهای سرپوشیده و سطح خیابان ها خواهیم داشت و بر کنترل فعالیت واحدهای صنفی ممنوعه دقت خواهیم کرد.
رییس اتاق اصناف استان زنجان گفت: بازگشایی بازارهای مسقف تخلف است و این محدودیت در سطح کشور نیز اعمال می شود.
موسوی تاکید کرد: محل درآمد اتاق اصناف از همان کسبه ای است که در حال حاضر به آنها می گوییم حق فعالیت ندارند و مغازه های آنها در صورت بازگشایی پلمب می شود.
وی با بیان اینکه باید اولویت را به سلامتی مردم بدهیم، گفت: در شرایط حاکم باید بیش از گذشته همراه دولت و مردم باشیم.


دستور بازگشایی بازار به صورت قانونی صادر نشده است
رییس هیات امنای بازار زنجان گفت: در زمان حاضر هیچ دستور قانونی برای بازگشایی بازار زنجان ابلاغ نشده اما با وجود شرایط بد اقتصادی این فعالیت ها مدیریت می شود.
سید محمد علویون اظهار داشت: برخی از مغازه ها استیجاری هستند و در شرایط بد اقتصادی نمی توانند دوام بیاورند و این درحالی است که همه اصناف در سطح کشور به جز بازارهای مسقف و پاساژها فعال هستند.
وی استدلال تعطیلی بازارهای سرپوشیده را احتمال شیوع ویروس کرونا بر اثر ازدحام جمعیت بیان کرد و افزود: پیشنهاد دادیم تا بازاریان زنجان به صورت یک سوم، یک سوم، مغازها خود را باز و فعالیت کنند.
رییس هیات امنای بازار زنجان با بیان اینکه در این طرح پیشنهاد شده است تعدادی از مغازه ها روزهای شنبه و یکشنبه، تعدادی دیگر دوشنبه و سه‌شنبه و مابقی نیز چهار شنبه و پنجشنبه فعالیت کنند، گفت: مسوولان مربوطه طرح فعالیت مغازه ها به صورت یک سوم را تاکنون قبول نکرده اند.
علویون ادامه داد: این طرح پیشنهادی را در جلسات استانداری، صنعت، معدن و تجارت و فرمانداری ارائه کرده ایم تا به مرکز نیز اعلام شود.
وی با بیان اینکه متاسفانه مدیریت فعلی صحیح نیست خاطرنشان کرد: اگر فعالیت بازار را به یک سوم تقلیل می دادند مشکل شیوع کرونا، مردم و کسبه رفع می شد.
رییس هیات امنای بازار زنجان تاکید کرد: چنانچه با طرح فعالیت یک سوم بازار در روز موافقت می کردند هیات امنای بازار و هیات مدیره های پاساژ و مجتمع ها می توانستند به درستی این مهم را مدیریت کنند و مشکلی به وجود نیاید.
علویون یادآوری کرد: این مشکلات در کل دنیا وجود دارد اما در کنار این مدیریت و حمایت مالی از بازاریان می تواند بخشی از مشکلات این صنف را کاهش دهد.

دولت حمایت مالی کند تا مغازه را تعطیل کنیم
یکی از مغازه داران زنجانی افزود: ۳۰ درصد بازار فعال نیست و ۴۰ درصد آنها نیز مستاجر هستند و از این ماه زمان پاس کردن چک ها فرا می رسد و شماری از مغازه داران در این شرایط به معنی واقعی مستحق دریافت کمک های مردمی و دولتی شده اند.
سعید محمودی تاکید کرد: ۴۰ درصد درآمد بازارایان طی سال در اسفندماه و ۱۵ روز نخست فروردین است درحالیکه شیوع ویروس کرونا این فرصت را از آنان گرفت.
وی اظهارداشت: کل بازاریان از این درآمد ۴۰ درصدی محروم شده اند و از طرفی مالیات و موضوع چک است که روی هم انباشته می شود.
این مغازه دار زنجانی با بیان اینکه تعدادی از مغازه داران هم در مغازه و هم منزل مستاجر هستند، یادآوری کرد: برخی خانواده های کم برخودار بازاری آنقدر محترم و نجیب هستند که نمی خواهند زیر پوشش ارگانی به جهت دریافت کمک مالی باشند.
محمودی تاکید کرد: ارگان های ذیربط از مغازه دارانی که بهمن ماه جنس خریداری کردند و چک آن را پاس نکرده اند حمایت مالی کنند تا بدون دغدغه به فکر سلامتی خود باشیم زمانیکه مشکل مالی باشد سلامتی زیر سوال می رود.

یکی دیگر از مغازه داران خیابان سعدی زنجان نیز افزود: از نیمه دوم اسفند تا ۲۷ فروردین ماه تعطیل شدیم.
وی تاکید کرد: برای خرید جنس و فروش آن در شب عید ماشین خود را فروختم و هیچکدام از لباس های که خریده بودیم فروش نرفت و به لحاظ مالی واقعا زمین خوردیم که جبران آن سخت و شاید هم غیرممکن باشد.
این مغازه دار زنجانی ادامه داد: در حال حاضر هم مغازه را با کسب مجوز از اتحادیه لباس فروشان بازگشایی کرده ایم  اما هیچ مشتری و فروشی نداریم.
وی اضافه کرد: صاحب مغازه فقط کرایه یک ماه فروردین را بخشید اما هیچ کمک و حمایتی از طریق اتاق اصناف و اتحادیه مربوط نشده است.

مجموعه بازار زنجان، به مساحت ۱۵ هکتار دارای ۹۴۰ باب مغزه است که بزرگترین بازار سرپوشیده ایران به شمار می رود. این مجموعه بازار با ۵۶ وردی اصلی و فرعی (کوچه) به شبکه ارتباطی کل شهر راه دارد و از دوقسمت بازار بالا و پایین تشکیل شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات اصناف زنجان پروندهٔ خبری کرونا و کسب‌وکارها: از دورکاری تا رونق آنلاین‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات اصناف زنجان ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت بازار محصولات اصناف زنجان هیات امنای بازار بازگشایی بازار بازار سرپوشیده مغازه داران بازار زنجان اتاق اصناف مغازه ها ۴۰ درصد یک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۲۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش سازمان بورس، نوید خالقی اظهار داشت: از زمان اجرایی شدن دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری از اواخر خرداد ماه ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد ۱۹ موافقت اصولی تأسیس شرکت کارگزاری در بازار سرمایه، صادر شده که ۱۱ مورد توانستند با احراز شرایط دستورالعمل، به مرحله تاسیس و ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها رسیده و ۱۰ شرکت کارگزاری، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: مطابق دستورالعمل، شروع به فعالیت شرکت‌های کارگزاری طی ۴ مرحله صورت می‌گیرد و شرکت کارگاری پس از «دریافت موافقت اصولی، تأسیس شرکت کارگزاری، دریافت مجوز‌های فعالیت شرکت کارگزاری و عضویت نزد ارکان بازار سرمایه» می‌تواند خدمت رسانی و فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان این که اکنون با توجه به شرایط بازار درخواست‌ها برای تاسیس شرکت کارگزاری در نوسان است، گفت: بعد از کارگزاری‌های جدیدالتاسیس «پویان، هامرز، آسمان، اعتبار تابان، راهین، یزدان و آرتان» اخیرا سه شرکت جدیدالتاسیس به مرحله دریافت مجوز فعالیت رسیده‌اند.

خالقی تصریح کرد: مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «پاداش و پویش» در بهمن ماه ۱۴۰۲ صادر شد که عضویت نزد ارکان بازار سرمایه را هم گذرانده شده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: در روز‌های آینده نیز مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «ایده آل» صادر خواهد شد و این کارگزاری پس از طی مراحل اداری می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین شرکت کارگزاری «خردمند» نیز مجوز تاسیس کارگزاری را از سازمان دریافت کرده است و نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و سازمان به عنوان نهاد مالی به ثبت رسیده است.

خالقی با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ‌گونه درخواست باز بلاتکلیف، برای تاسیس شرکت کارگزاری وجود ندارد، گفت: در حال حاضر در صنعت کارگزاری هیچ صفی برای دریافت مجوز وجود ندارد و متقاضیانی که برای تاسیس کارگزاری درخواست می‌دهند پس از تکمیل مدارک خود وفق دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری و گذراندن تشریفات قانونی و مقرراتی مندرج در همان دستورالعمل نتیجه به متقاضیان اعلام می‌شود و متقاضیانی که موافقت اصولی از سازمان دریافت می‌کنند باید تأییدیه‌های لازم را برای اعضای هیات مدیره و مدیر عامل پیشنهادی وفق دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهاد‌های مالی مصوبه شورای عالی بورس، دریافت کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۸ درخواست برای تاسیس کارگزاری در جریان است، تاکید کرد: برخی از این درخواست‌ها نواقصی داشته که برای تکمیل پرونده به متقاضیان بازگردانده شده، برخی در حال تکمیل توسط متقاضیان بوده و برخی دیگر در مرحله مصاحبه هستند.

تشخیص کارگزاری‌های مجاز

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: هر شخصی اعم از مشتریان، سهامداران و بانک‌ها که با شرکت‌های کارگزاری در ارتباط هستند، می‌توانند اطلاعات مربوط به لغو و صدور مجوز‌ها را با مراجعه به سامانه نهاد‌های مالی دارای مجوز به نشانی CFI.SEO.IR با جستجوی نام شرکت کارگزاری مدنظر از حوزه فعالیت شرکت کارگزاری و معتبر بودن مجوز‌های آن‌ها اطمینان حاصل کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند