Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا به اعلام سازمان جهانی بهداشت و مرکز سلامت همگانی انگلیس (NHS)، چاقی یکی از بیماری‌هایی است که می‌تواند خطر ابتلا به کووید-۱۹ را افزایش دهد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ بر اساس مقاله‌ جدیدی در نشریه "سان"، بزرگسالان با شاخص توده بدنی (BMI) بیش از ۳۰، چاق محسوب می‌شوند و اضافه وزن یا چاقی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کند و این امر احتمال ابتلا به عفونت کووید-۱۹ را بیشتر و مبارزه بدن با این بیماری را سخت‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز سلامت همگانی انگلیس همچنین اعلام کرده که افراد با شاخص توده بدنی ۴۰ یا بالاتر در صورت ابتلا به ویروس، عوارض شدیدتری را تجربه خواهند کرد. BMI یا شاخص توده بدنی عبارت است از تقسیم وزن (کیلوگرم) بر قد (متر) به توان ۲.

سن بالا و چاقی بر سرنوشت بیماران دچار کرونا تاثیر می‌گذارند

بنا به گزارش مرکز سلامت همگانی انگلیس، تاکنون بیش از ۶۰ درصد بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های این کشور، دارای اضافه وزن بوده‌اند. وزن اضافی روی دیافراگم افراد چاق فشار وارد کرده و تنفس را سخت‌تر می‌کند. اضافه وزن همچنین باعث گرفتگی شریان‌ها، التهاب مزمن، دشواری گردش خون و ضعف سیستم ایمنی بدن می‌شود.

به گزارش دویچه‌وله، در گذشته نیز مطالعات این نکته را ثابت کرده بودند که افراد چاق و دارای اضافه وزن در معرض خطر عوارض جدی یا مرگ ناشی از عفونت‌هایی مانند آنفلوانزا قرار دارند. چاقی یک عامل خطرناک برای سایر بیماری‌های مزمن از جمله دیابت نوع ۲، سکته مغزی، حمله قلبی و برخی سرطان‌ها است.  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چاقی کرونا اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن