Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، محمود صادقی نماینده مجلس درباره الحاق یک تبصره به قانون انتخابات و موضع‌گیری سخنگوی شورای نگهبان، گفت: در حال حاضر دو فوریت این طرح تصویب شده است و هنوز وارد اصل و بررسی آن نشده‌ایم؛ واکنش آقای کدخدایی هم مثل دیگر کارهای ایشان غیرمتعارف استف وقتی فقط فوریت یک طرح تصویب شده و هنوز اصل آن مورد بررسی قرار نگرفته است، اینگونه اظهارنظر کردن با شأن شورای نگهبان خیلی منافات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه شورای نگهبان باید حافظ شرع و قانون اساسی باشد و اعضای آن صرفا در این چارچوب اظهارنظر کنند، گفت: اینکه طرحی در مرحله تصویب فوریت باشد و یکی از اعضای شورای نگهبان با برخی تعابیر کنایه‌آمیز و استهزاکننده واکنش نشان دهد، خیلی عجیب است .

رئیس فراکسیون شفاف‌سازی مجلس درباره اینکه آیا این واکنش نشان از رد طرح توسط شورای نگهبان دارد، گفت: این موضوع نظر شخصی  یک عضو شورای نگهبان بوده، شأن شورا بالاتر از این است که تابع نظر یک فرد باشد؛ شورای نگهبان باید اعلام کند که طرح با کجای شرع و قانون اساسی مغایرت دارد.

وی با اشاره به مفاد طرح گفت: مفاد این طرح دوفوریتی بر این تاکید دارد که نمایندگان این حق را داشته باشند تا علیه کسانی که گزارش خلاف واقع داده‌اند، طرح شکایت کنند و در صورت اثبات خلاف واقع بودن گزارش افراد، آنها مجازات شوند؛ این با هیچ اصلی از قانون اساسی نه تنها مغایرت ندارد بلکه مطابقت هم دارد ؛ هیچ مغایرتی هم با شرع ندارد.

نماینده تهران درباره علت واکنش تند سخنگوی شورای نگهبان گفت: واکنش او بیشتر سیاسی و نه حقوقی است.

صادقی همچنین درباره اعتراض برخی افراد از جمله اعضای شورای شهر به گزارش تعداد مبتلایان به کرونا در تهران گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس در موضوع و ابعاد مختلف کرونا  و نیز در مورد آمارها به صورت تفصیلی ورود پیدا کرده است، اما هنوز نتیجه گزارش را نمی‌دانم.

عضو فراکسیون امید با بیان اینکه مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت باید به مساله ورود کند و من هم به عنوان رئیس فراکسیون شفاف‌سازی دنبال نظام آماری هستم اما اولویت با کمیسیون بهداشت است، خاطرنشان کرد: گزارش‌هایی که سخنگوی وزارت بهداشت می‌دهد قید دارد و تاکید دارند که مرگ‌ها و مبتلایان قطعی را اعلام می‌کنند، این یعنی ممکن است موارد غیر قطعی هم وجود داشته باشد که به آن اشاره نمی‌شود.

وی درباره نهادهایی که اسم مردمی دارند اما با منت به مردم کمک می‌کنند و کمک‌های آنها نیز شائبه‌های سیاسی دارد، گفت: باید شفاف شود؛ اما به هر حال بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت کمک‌هایی می‌کنند در حد انتظار نیست اما جزئیات آن را به صورت غیر رسانه‌ای از مسئولان پرس‌وجو کنیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اصلاح قانون انتخابات محمود صادقی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۵۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد

رئیس کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب رفع شد، از ارسال مجدد این لایحه به شورای نگهبان خبر داد.

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازات‌ها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

 

با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

دیگر خبرها

  • معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • عکس| مهمان ویژه تمرین امروز استقلال چه کسی بود؟
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • فیلم اظهارات عجیب سخنگوی شورای شهر تهران | مشکلات تقصیر گرگ‌های رسانه‌ای افتاد!
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • محمود عباس: حمله به رفح بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ فلسطین خواهد بود
  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری