Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز بیرشک با بیان اینکه والدین باید نسبت به فعالیت فرزندشان در فضای مجازی کنترل نامحسوس داشته باشند، افزود: والدین از ذخیره اطلاعات که منجر به تشدید حس کنجکاوی کودک می‌شود، پرهیز کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بهروز بیرشک، روانشناس، درباره رعایت حریم خصوصی در ارتباطات اجتماعی گفت: مسئله حریم خصوصی برای همگان مورد اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال در بسیاری از مواقع جوانان از دخالت خانواده‌ها گلایه دارند همچنین بسیاری از زوجین نیز نسبت به ورود به حریم خصوصی یکدیگر ناراضی‌ هستند.

او با بیان اینکه در دوران کرونا به‌دلیل تعطیلی مدارس بسیاری از خانواده‌ها امکاناتی همچون تلفن‌های هوشمند شخصی خود را در اختیار فرزندان قرار می‌دهند، تاکید کرد: در شرایط موجود بسیاری از دانش‌آموزان از طریق فضای مجازی روند آموزش را طی می‌کنند.

این روانشناس تاکید کرد: کودک کنجکاو است، طبیعتا با در اختیار گرفتن تلفن هوشمند والدین به عکس‌ها و مطالب نامتناسب با سنش دسترسی پیدا می‌کند که  این قضیه ناراحت کننده است.

بیرشک افزود: والدین خودشان باید از حریم خصوصی خود مراقبت کنند. می‌توانند با اتخاذ تمهیداتی اجازه ورود کودک یا نوجوان به اطلاعات تلفن هوشمند را نداشته باشند یا والدین از ذخیره  اطلاعات نامناسب با نیاز کودک اجتناب کنند.

او در پایان گفت: از سوی دیگر باید روی کودکان کنترل نامحسوس داشت. حتی‌الامکان باید از ورود کودک به حریم خصوصی چه در زندگی و چه در فضای مجازی جلوگیری کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حریم خصوصی فضای مجازی حریم خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۷۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد

رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.

به گزارش ایسنا، امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • دستبند پلیس بر دستان باند سارقان اماکن خصوصی و کشف اموال سرقتی
  • فیلم| نمونه ای از حفظ حریم‌ خصوصی هنگام عبور قطار از مناطق مسکونی
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد