Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: با توجه به این که حداکثر فرصت باقی مانده برای جذب اعتبارات بلاعوض خانه های مسکونی خسارت دیده از سیل ۹۸ تا پایان اردیبهشت است، باید همه دستگاه های ذی ربط شرایط جذب اعتبارات مذکور را در موعد مقرر فراهم آوردند.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، کیامرث حاجی زاده امروز سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات پیش آمده در خصوص صدور پروانه ساختمان و نقشه برداری برای احداث واحدهای مسکونی خسارت دیده از سیل و آبگرفتگی اظهار کرد: در آبگرفتگی سال گذشته چند شهر از جمله اهواز، آبادان، خرمشهر، سوسنگرد و کارون دچار مشکلاتی شدند که بخشی از این مشکلات مربوط به نبود کانال آب های سطحی و همچنین نامناسب بودند زیرساخت های فاضلاب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: به طور کلی پس از سیل و همچنین آبگرفتگی دولت به خوبی پای کار آمد همچنین استاندار پیگیری های لازم را انجام دادند و جلسات متعدد برای حل مشکلات برگزار شد که پس از آن بنا شد مشکل آبگرفتگی ها نیز مانند سیل ۹۸ پیگیری و برطرف شود.

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان با تقدیر از عملکر بنیاد مسکن افزود: بنیاد مسکن در چند سال اخیر در حوزه بازسازی و همچنین سیل بندها عملکرد خوبی از خود بر جای گذاشته است.

حاجی زاده با تاکید بر فراهم کردن شرایط جذب اعتبارات بیان کرد: باید کار استحکام بخشی و ایمن سازی منازل مسکونی به خوبی صورت گیرد و این اتفاق منوط به جذب اعتبارات است، با توجه به این که حداکثر فرصت باقی مانده برای جذب اعتبارات بلاعوض مسکونی پایان اردیبهشت است باید همه دستگاه های ذی ربط شرایط جذب اعتبارات مذکور را در موعد مقرر فراهم آوردند.

جانشین استاندار در ستاد پیشگیری و مقابله با بحران استان خوزستان اضافه کرد: با توجه به پرونده های معرفی شده از سوی بنیاد مسکن به شهرداری اهواز، کوت عبداله، آبادان و سوسنگرد برای صدور پروانه ساختمان به منظور احداث واحدهای مسکونی خسارت دیده از سیل و آبگرفتگی، کلیه شهرداری ها باید تا ۱۵ اردیبهشت نسبت به تکمیل پرونده و صدور پروانه ساختمان اقدام کنند.

حاجی زاده ادامه داد: همچنین بنیاد مسکن نسبت به معرفی مابقی پرونده واحدهای احداثی به شهرداری ها حداکثر تا چهارم شهریور اقدام کند و برای تسریع در انجام این امور کمیته ای با حضور معاون عمرانی فرمانداری ها شهرستان ها، شهرداری ها، نظام مهندسی تشکیل شود و تا حصول نتیجه مساله را پیگیری کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استان در پایان افزود: با توجه به نامه وزیر کشور، شهرداری ها و دهیاری ها برای تسریع در امور بازسازی و نوسازی، با رفع موانع اداری، صدور پروانه های ساختمان های آسیب دیده از سیل را در اولویت قرار دهند تا دولت متعاقبا در حساب های فی مابین با شهرداری ها نسبت به جبران آن اقدام کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مسکونی استاندار ی خوزستان بلاعوض مدیریت بحران استان خوزستان جذب اعتبارات برنا خوزستان صدور پروانه ساختمان صدور پروانه ساختمان بحران استان دیده از سیل شهرداری ها بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۳۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۶۲۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۳ استان

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بابک محمودی، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آب‌گرفتگی از ۴ تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، گفت: ۱۳ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد) و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۶۲۲۳ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۲۱۲ تیم عملیاتی، شامل ۸۳۸ امدادگر، در ۹۲ عملیات شرکت کردند، ۴۸۹ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.

محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۳۰۱ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: ۹۸ دستگاه چادر، ۹۴۴ تخته پتو، ۴۴۳ تخته موکت، ۳۷۶۱ کیلوگرم نایلون، ۳۴۹ بسته غذایی، ۱۱۹۶ قوطی کنسروجات، ۱۹۴ قرص نان و ۵۴۰ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آب‌گرفتگی توزیع شد.

دیگر خبرها

  • امواج بارشی آذربایجان‌غربی را فرا می‌گیرد
  • فعالیت امواج بارشی و وزش باد شدید از اواخر وقت امروز در آذربایجان‌غربی
  • جدول مربوط به اعتبارات دستگاه‌های اجرایی تصویب شد
  • امدادرسانی به ۶۲۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۳ استان
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • گردباد در نبراسکای آمریکا منازل مسکونی را ویران کرد
  • ۱۲ استان درگیر سیل و آبگرفتگی