Web Analytics Made Easy - Statcounter

 کیامرث حاجی زاده، مدیر کل مدیریت بحران و جانشین استاندار در ستاد پیشگیری و مقابله با بحران استان خوزستان روز سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات پیش آمده به جهت صدور پروانه ساختمان و نقشه برداری جهت احداث واحدهای مسکونی خسارت دیده از سیل و آبگرفتگی، گفت: در آبگرفتگی سال گذشته چند شهر از جمله اهواز، آبادان، خرمشهر، سوسنگرد و کارون دچار مشکلاتی شدند که بخشی از این مشکلات مربوط به نبود کانال آبهای سطحی و همچنین نامناسب بودند زیرساختهای فاضلاب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل مدیریت بحران استان خاطرنشان کرد: به طور کلی پس از سیل و همچنین آبگرفتگی، دولت به خوبی پای کار آمد. همچنین استاندار پیگیریهای لازم را انجام داد و جلسات متعدد برای حل مشکلات برگزار گردید که پس از آن بنا شد مشکل آبگرفتگی ها نیز مانند سیل 98 پیگیری و برطرف شود.

وی با تقدیر از عملکر بنیاد مسکن، گفت: بنیاد مسکن در چند سال اخیر در حوزه بازسازی و همچنین سیل بندها عملکرد خوبی از خود به جای گذاشته است.

حاجی زاده با تاکید بر فراهم کردن شرایط جذب اعتبارات، بیان کرد: باید کار استحکام بخشی و ایمن سازی منازل مسکونی به خوبی صورت گیرد و این اتفاق منوط به جذب اعتبارات است، با توجه به این که حداکثر فرصت باقی مانده برای جذب اعتبارات بلاعوض مسکونی پایان اردیبهشت است، می بایست همه دستگاه های ذیربط، شرایط جذب اعتبارات مذکور را در موعد مقرر فراهم آوردند.

وی ادامه داد: با توجه به پرونده های معرفی شده از سوی بنیاد مسکن به شهرداری اهواز، کوت عبداله، آبادان و سوسنگرد جهت صدور پروانه ساختمان برای احداث واحدهای مسکونی خسارت دیده از سیل و آبگرفتگی، کلیه شهرداری ها باید تا 15 اردیبهشت نسبت به تکمیل پرونده و صدور پروانه ساختمان اقدام کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استان ادامه داد: همچنین بنیاد مسکن نسبت به معرفی مابقی پرونده واحدهای احداثی به شهرداری ها حداکثر تا چهارم شهریور اقدام کند و برای تسریع در انجام این امور کمیته ای با حضور معاون عمرانی فرمانداری های شهرستان ها، شهرداری ها، نظام مهندسی تشکیل شود و تا حصول نتیجه، مساله را پیگیری کنند.

وی اظهار کرد: با توجه به نامه وزیر کشور، شهرداری ها و دهیاری ها برای تسریع در امور بازسازی و نوسازی، با رفع موانع اداری، صدور پروانه های ساختمانهای آسیب دیده از سیل را در اولویت قرار دهند تا دولت متعاقبا در حسابهای فی مابین با شهرداری ها نسبت به جبران آن اقدام کند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مدیریت بحران استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر