Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@23:31:58 GMT

جهش تولید آبزیان با 417 تن در سالجاری

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۹۶۴۴

جهش تولید آبزیان با 417 تن در سالجاری

ایسنا/اردبیل مدیر کل شیلات استان اردبیل گفت: در سال مزین به جهش تولید اداره کل شیلات استان اردبیل افزایش تولید تا 417 تن را در برنامه‌ریزی‌های خود قرار داده است.

 میرآرمان واعظی امروز سوم اردیبهشت در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در اردبیل اظهار کرد: این کار با ایجاد مزارع جدید و افزایش تولید در واحد سطح با راهنمایی کارشناسان و متخصصان در این حوزه و مکانیزه کردن مزارع پرورش ماهی به انجام می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 540 مزرعه پرورش ماهی در استان فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: این مزارع شامل آب‌های طبیعی و نیمه طبیعی، استخرهای پرورش ماهیان گرم‌آبی و سردآبی و منابع آب جاری است.

مدیر کل شیلات استان اردبیل ادامه داد: تا 15 اسفند 9 هزار و 700 تن تولید آبزیان در استان به ثبت رسیده و پیش‌بینی می‌کنیم تا در خردادماه این میزان به 10 هزار تن افزایش یابد.

واعظی با بیان اینکه اداره کل شیلات استان در ارزیابی کشوری بعد از هرمزگان رتبه دوم را به دست آورده است، اضافه کرد: این اداره کل از سوی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات کشور مورد تشویق قرار گرفته است.

وی در مورد توسانات قیمت فروش ماهی بیان کرد: قیمت در بازار تابع عرضه و تقاضاست و به غیر از تابستان در سایر فصول قیمت‌ها براساس عرضه و تقاضا تعیین شده و البته پرورش دهندگان مبنای خود را قیمت تمام شده پرورش ماهی و امکانات مورد نیاز در این زمینه قرار می‌دهند.

مدیر کل شیلات استان اردبیل با بیان اینکه در استان اردبیل از لحاظ فروش و عرضه ماهی هیچ کمبودی وجود ندارد، گفت: قیمت تمام شده برای تولیدکننده 20 هزار تومان و عرضه عمده آن در مزارع پرورش ماهی 24 هزار تومان است که در بازار بین 28 تا 30 هزار تومان عرضه می‌شود.

واعظی با بیان اینکه سال گذشته 500 تن ماهی تولیدی استان به کشور آذربایجان صادر شده است، افزود: فرهنگ مصرف ماهی در استان اردبیل بهبود یافته و هم اکنون مردم این استان به طور متوسط 11 کیلو ماهی مصرف می‌کنند که این میانگین در کشور 11.5 کیلوگرم است.

وی ارزش غذایی ماهی را بسیار بالا و در حد یک داروی شفابخش توصیف و اظهار کرد: ماهی‌ها بهترین چربی مفید را برای بدن در خود دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تولید آبزیان پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا ۱۰ اردیبهشت ماه جمعا ۵.۶۳۸ همت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان پرداخت شده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو از بانک مرکزی، مهدی صحابی گفت: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۴.۰۸۴ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است که این مبالغ نشان دهنده رشد تسهیلات ازدواج به میزان ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

به گفته این مقام مسئول بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۱.۵۵۴ همت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند به متقاضیان پرداخت شده است که نشان دهنده ۲۳ درصد رشد بابت تسهیلات فرزندآوری نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیر اداره اعتبارات درخصوص تسهیلات ودیعه مسکن نیز یادآور شد: از زمان ابلاغ مصوبه شورا در تیرماه سال ۱۴۰۱ تا تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد ۵۰۰ هزار و ۵۵۶ نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد، ۴۴۱ هزار و ۷۶۷ نفر به مبلغ ۳۳.۴ همت تسهیلات دریافت کرده اند.

همچنین صحابی با اشاره به آمار وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی تا تاریخ ۰۹‏‏/۰۲‏‏/۱۴۰۳ تعداد ۱.۳۳۰.۷۹۵ نفر متقاضی جهت اخذ تسهیلات مزبور به بانک‌های عامل مراجعه نموده‌اند که از این تعداد، ۴۶۱.۴۴۲ نفر (در حدود ۳۵ درصد) بنا به دلایل درج شده در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک موردنیاز، نداشتن وثایق قابل‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و. فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف می‌باشند.

براین اساس، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۶۹،۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۷۹۳،۷۳۲ نفر (در حدود ۹۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‏‏‏‏‏‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند. ‏‏

دیگر خبرها

  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است