Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کمیته اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا با بیان اینکه برای حمل و نقل درون شهری یکی از اولویت‌های ما مسئله تأمین امکانات بهداشتی بود، گفت: پارک‌ها و بوستان‌ها با پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت و درمان گفته می‌توانند، فعال شوند. تاریخ انتشار: 12:33 - 03 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۴۸۳۲ خبرگزاری میزان - حسین ذوالفقاری امروز در نشست کارگروه رسانه‌ای مدیریت کرونا گفت: با دورکاری کارمندان، بسته شدن تفرجگاه‌ها و بوستان‌ها در ایامی که گذشت و تعطیلی نمازجمعه و جماعات و حرم‌هایی که با همکاری علمای دینی بسته شدند و همکاری‌هایی که شهرداری‌های سراسر کشور در روند اجرای طرح ترافیک داشتند و تلاشی که کادر بهداشتی و درمانی کشور با بسیج و دیگر دستگاه‌ها در حوزه غربالگری داشتند، تقریبا در پیک شیوع و یا در اوایل اجرای طرح فاصله گذاری داشتند، تعداد ابتلاء به  نزدیک ۳ هزار نفر در روز رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی ادامه داد: براساس معیار‌های وزارت بهداشت و درمان، این روند کاهشی تا حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر کاهش یافت که نشان داد همراهی و مردم و اقداماتی که صورت گرفت در کاهش زنجیزه شیوع بیماری نقش موثری داشته است.
رئیس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: از حالا به بعد باید دو موضوع را به‌طور همزمان مدنظر قرار دهیم، تخست کنترل مستمر بیماری و کاهش آن و ازطرفی شروع کسب و کار و معیشت مردم است که از دو هفته پیش این کار به تدریح شروع شد و از پیشنهاداتی که از کمیته اجتماعی، امنیتی و انتظامی تهیه شد و به ستاد ملی ارائه شد، همه این پیشنهادات در ستاد ملی مورد توجه و تصویب قرار گرفت.
ذوالفقاری با بیان اینکه کاهش مبتلایان کرونا به معنای حل مشکل بیماری نیست، افزود: واقعیت این است که اگر بی‌توجهی و عدم دقت داشته باشیم، ممکن است دوباره با افزایش شیوع بیماری مواجه شویم که حتما جمع حاضر با کمک به وزارت بهداشت و درمان انشالله تلاش خواهیم کرد این دو هدف یعنی هم سلامت و هم  تامن معیشت مردم به‌گونه‌ای تامین ‌شود که کشور با سربلندی در این مسیر بتواند مسئله بیماری کرونا را پشت سربگذارد.   بیشتر بخوانید:  کمیته مقابله با کرونا ۳۰ بهمن به محض دریافت اولین گزارش در وزارت کشور تشکیل شد   وی تصریح کرد: ما برای جلسه آتی ستاد ملی مدیریت کرونا پیشنهاداتی را در این جلسه مطرح می‌کنیم که اگر مورد قبول همه اعضا بود ارائه شود، کسب و کار‌هایی که مایل به آغاز کار هستند باید همه اصول بهداشتی را رعایت کنند  البته نیاز‌هایی را در ارتباط با امکانات بهداشتی دارند که باید ببینیم چه میزان امکان کمک وجود دارد تا سهمیه‌ای از وزارت بهداشت اختصاص داده شود.
رئیس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: برای حمل و نقل درون شهری یکی از اولویت‌های ما مسئله تامین امکانات بهداشتی بود که تاکید داریم این ظرفیت ایجاد شده باشد. شهردار محترم تهران درخواست داشتند امکانی باشد تا در مدخل ورودی مترو و یا ایستگاه‌های اتوبوس امکاناتی ایجاد شود که افرادی که دارای ماسک نیستند، تتهیه کرده و پروتکل‌ها را رعایت کنند.  

وی بیان داشت: براساس مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا، مسئله تردد‌های بین شهری محدودیت‌شان از روز گذشته برداشته شد. پارک‌ها و بوستان‌ها نیز  با پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت و درمان گفته می‌توانند، فعال شوند. مردم با رعایت همان اصول بهداشتی که اعلام شده می توانند از این فضا‌ها استفاده کنند لذا به‌عنوان مصوبه ستاد اعلام می‌شود و از امروز می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

 

ذوالفقاری تاکید کرد: چند کار باید انجام شود، یکی در ارتباط با برخی مشاغل که فعالیت آن‌ها باید بر اساس صنف انجام شود یکی از این مشاغل آرایشگاه‌ها است که وزارت بهداشت آمادگی داارند آن اصول بهداشتی را اعلام کنند و این هم جزو پیشنهادات به ستاد ملی می‌دهیم که اگر تصویب شد فعالیت ارایشگاه‌ها نیز آغاز شود.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حسین ذوالفقاری مدیریت کرونا وزارت بهداشت غربالگری ستاد ملی مدیریت کرونا وزارت بهداشت و درمان کمیته اجتماعی بوستان ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد