Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@06:41:06 GMT

بررسی 18 چالش راهبردی و رفتاری در دوران پساکرونا

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۲۷۳۳

بررسی 18 چالش راهبردی و رفتاری در دوران پساکرونا

محسن جدیدی مدیر دفتر مطالعات، برنامه ‏ریزی، و تعالی علوم رفتاری معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های این دفتر در حوزه حکمرانی دوران پساکرونا اظهارکرد: چالش‏های زندگی بشر می‏توانند بر روی پیوستاری از انواع بلایای طبیعی تا مسائل کوچک فردی گسترده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول قرن گذشته با ظهور پیشرفت‏‌های صنعتی و علمی، دامنه‏ چالش‏‌هایی که زندگی انسان را به خطر انداخته‏اند، از قالب طبیعی به قالب تصنعی تغییر ماهیت داشته‏ و از آن جمله می‏‌توان به بیماری‏های زیستی نوظهور اشاره کرد.

وی افزود: طی دو ماه گذشته جهان با پدیده‏ منحوسی به نام ویروس کرونا روبرو شده است که باعث شده تمام سازمان‏دهی‏‌های راهبردی و روانی-اجتماعی کشورها تحت تأثیر قرار بگیرد. صرف‏نظر از این‏که شیوع این ویروس تعمداً یا سهواً بوده باشد، اکنون می‏طلبد که متخصصان حوزه‏های مختلف علمی و نخبگان برای مدیریت، مهار، برون‏رفت، و همچنین چالش‏های پسا کرونا به اندیشه‏ورزی و سیاست‏گذاری مناسب اقدام کنند.

مدیر دفتر مطالعات، برنامه‏ریزی، و تعالی علوم رفتاری ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی حسب جایگاه ملی خود نیز پس از ابلاغ بخشنامه‌ی کرونا توسط دکتر محمدمهدی طهرانچی، فعالیت خود را در سطح ملی آغاز کرد. معاونت علوم انسانی و هنر نیز این وظیفه‏ خطیر را به مرکز مطالعات، برنامه ‏ریزی، و تعالی علوم انسانی و هنر سپرد. در این مرکز با توجه به پتانسیل بسیار بالا و قوی هر یک از دفاتر زیر مجموعه کارگروه‏‌های چابک و تخصصی با همکاری اعضای هیئت علمی سراسر کشور به سرعت فعال شده و برای چالش‏‌های پسا‌کرونا رویکرد سیاست‏گذارانه‏ علمی را اتخاذ کردند.

وی تصریح کرد: دفتر مطالعات، برنامه‏‌ریزی، و تعالی علوم رفتاری نیز با توجه به مأموریت‏‌ها و اهداف سازمانی خود، کارگروه تخصصی ویژه‏‌ای را با همکاری استادان نخبه‏ سراسر کشور تشکیل داد و فعالیت‏‌های خود را به ‏صورت جدّی و منظم شروع کرد. فعالیت‏‌ها و اقدامات انجام شده‏ این کارگروه در خصوص چالش‏‌ها و راهبردهای پسا کرونا در سه سطح کلان، میانه، و خرد دسته ‏بندی شد که در کل 18 موضوع اساسی به تصویب کارگروه رسید؛ همچنین موضوعات برای تدوین گزارش‏‌های سیاست‏گذارانه به هر یک از اعضای پیشنهاد دهنده محول شد.

جدیدی در پایان خاطرنشان کرد: برای مثال، در سطح کلان موضوع استفاده از تجارب دولت‏ در مواجهه با بحران‏‌های اجتماعی حوزه‏ سلامت مطرح شد؛ در سطح میانه، اعتماد اجتماعی، شایعات، رفتارهای نوع‏ دوستانه و مشارکتی، و انزوای احتمالی فردی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت؛ و در سطح خرد نیز اعتیاد به اینترنت، خشونت خانگی، تعارضات و مشکلات خانوادگی و بین‏فردی، تغییرات اجتماعی و حل مسائل اجتماعی از جمله موضوعات بسیار مهم مد نظر اعضای کارگروه بود.

انتهای پیام/

108 / 167 پساکرونا معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی علوم رفتاری محسن جدیدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پساکرونا معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی علوم رفتاری محسن جدیدی علوم انسانی و هنر تعالی علوم علوم رفتاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی در یکصد و دومین جلسه شورای عالی تحول و تعالی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به دستاوردهای سفر به استان خوزستان، اظهار کرد: نتایج این سفرها رضایتمندی مردم و حل معضلات ثبتی چندین ساله است.

وی بر فعال‌سازی کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی تاکید کرد و گفت: با فعال‌سازی کمیسیون ملی در کنار کمیته‌های حل معضلات ثبتی استان‌ها و ارائه فهرست معضلات مطرح شده در این کمیته‌ها به رؤسای کل دادگستری‌ها می‌توان از تمام ظرفیت‌های استانی از جمله نشست‌های شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تعامل با استانداران و رؤسای کل دادگستری بهره‌مند شد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه ضمن بررسی عملکرد ۱۲۴ واحد ثبتی پایین‌تر از میانگین کشوری در حوزه حدنگاری اراضی کشاورزی و تشکیل ۷ کارگروه ویژه برای راهبری این واحدها در بازه زمانی معین در فروردین ماه سال جاری، افزود: با نتایج حاصل از بررسی عملکردی کارگروه‌ها طی این بازه زمانی چند روزه برخی واحدها جهش قابل ملاحظه‌ای داشتند و ۷۴ واحد ثبتی با عملکرد بین ۳۰ تا ۵۰ درصد نیز نیازمند تعامل و جدیت بیشتر در کار هستند.

وی با بیان اینکه صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت در اجرای قانون جهش تولید دانش‌بنیان به نام صندوق پژوهش فناوری غیردولتی استان البرز رقم خورد، تصریح کرد: در استان سمنان با وجود شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری متعدد، امید داریم صدور اسناد اعیانی در اجرای بند چ ماده ۴ قانون جهش تولید دانش‌بنیان در این استان را نیز داشته باشیم.

بابایی در انتها خطاب به مدیران کل استانی، گفت: از برگزاری جلسات غیرضروری خودداری کرده و در راستای دستیابی به اهداف متعالی سازمان ثبت گام بردارید.

صفدر کشاورز معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ۷ کارگروه تخصصی شامل ۱۲۴ واحد ثبتی پایین‌تر میانگین کشوری در حوزه حدنگاری اراضی کشاورزی از ۹ استان، گفت: در بازه زمانی ۶ روزه تا اوایل اردیبهشت ماه عملکرد ۷ کارگروه بررسی شد.

وی در ادامه از برگزاری همایش بررسی عملکرد ۷۴ واحد ثبتی که عملکردی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد دارند، در روز ششم اردیبهشت ماه خبر داد.

هاشمی معاون توسعه فن‌آوری و خدمات الکترونیک سازمان ثبت نیز بر تعامل معاونان و مدیران کل ستادی و استانی با حوزه فناوری تاکید کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳ انتظار تعامل بیشتر با حوزه فناوری را داریم.

در پایان با ابلاغ رحمت‌اله اکرمی رئیس خزانه‌داری کل کشور، محمدکریم کشاورز به عنوان ذیحساب و مدیر کل امور مالی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور معرفی شد.

کد خبر 6088014

دیگر خبرها

  • رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی
  • نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد رعایت شود
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» رونمایی شد
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند
  • دهمین همایش بین‌المللی دوسالانه علوم شناختی برگزار می‌شود
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران