Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، محمدفرید سپری اظهار داشت: در سال گذشته بخش کشاورزی با وجود تحریم‌های ظالمانه با هشت درصد رشد بالاترین رشد اقتصادی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: سال گذشته با وجود مسائل جهانی و تحریم‌ها، صنعت نفت با رشد منفی مواجه بود اما بخش کشاورزی به نوعی نجات دهنده اقتصاد ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: ظرفیت‌های موجود استان برای بخش کشاورزی مطلوب بوده و کشاورزی را می‌توان محور توسعه در این استان دانست.

جعفری یادآور شد: نباید انتظار داشت اشتغال استان روی بخش کشاورزی متمرکز شود چون این قضیه سبب فشار بر منابع طبیعی و محیط زیست است و ما باید با حفظ وضعیت منابع آب و خاک زمینه افزایش بهره‌وری و افزایش تولید در سطح را مهیا کرده تا ضمن تثبیت شغل، موجب ایجاد اشتغال جدید شود.

وی بیان کرد: متوسط تولید محصولات کشاورزی استان کردستان سالانه حدود دو میلیون و ۹۰۰ هزار تن است که با بررسی‌های انجام شده در همه زیربخش‌ها می‌توان تولید محصولات کشاورزی را به پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تن رساند.

۳۰ درصد اشتغال کردستان در بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: ۳۰ درصد اشتغال کردستان در بخش کشاورزی است لذا باید از پتانسیل‌های موجود در بخش کشاورزی استان استفاده کرده تا با حفظ این وضعیت عملکرد را در واحد سطح افزایش دهیم.

سپری با اشاره به ضرورت فعالیت هرچه بیشتر اتاق فکر در بخش کشاورزی استان، اظهار داشت: باید در همه زیرمجموعه بخش کشاورزی برای بکارگیری پتانسیل و استعدادها به منظور نفوذ بیشتر دانش در فارم‌ها و افزایش بهره‌وری تلاش کنیم.

وی تفاوت کشاورزان پیشرو با سایر کشاورزان را در میزان تولید محصولات کشاورزی عنوان کرد و افزود: یک باغدار نمونه ۹ برابر باغدار عادی برداشت می‌کند، در بخش دامپروری ۲.۵ برابر و در بخش شیلات ۱.۵ برابر که این خود نتیجه بکارگیری دانش نوین و همکاری با محققین و استفاده از تجارب افراد با سابقه در این عرصه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: اجرای طرح تامین امنیت غذایی یکی دیگر از موفقیت‌های این بخش است که قطعاً بدون مشارکت و همدلی بین بخشی امکان‌پذیر نبوده و این نشان دهنده حضور افراد موفق، باتجربه و کاردان در بخش کشاورزی استان است.

سپری یادآور شد: تا پایان سال ۹۷، ۱۹۰۵ هکتار گلخانه در استان وجود داشت که سال گذشته ۶۱ هکتار مجوز داده شد که ۴۵ هکتار به بانک‌های عامل معرفی شده و برای ۲۱ هکتار ۱۲۰ میلیاردتومان تسهیلات عقد قرارداد شده است.

وی همچنین مبحث اصلاح و نوسازی باغات را یکی از پروژه‌های مهم در استان تلقی کرد و بیان کرد: با سرشاخه‌کاری انقلابی در باغات گردوی استان ایجاد شد به طوری که با بکارگیری این تکنیک موجبات افزایش تولید فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در بخش زراعت تغذیه بسیار مهم است که اگر با مبارزه با علفهای هرز و آفات همراه گردد تا ۷۰ درصد افزایش عملکرد را می‌تواند به دنبال داشته باشد.

سپری اظهار داشت: تقویت شبکه‌های پیش‌آگاهی برای ارائه اطلاعات به کشاورزان و شبکه‌های مراقبت باید طوری باشد که اطلاع‌رسانی به موقع درست و باتوجه به سیستم‌های جدیدی فعلی بکارگیری شود.

کد خبر 4907615

منبع: مهر

کلیدواژه: محصولات کشاورزی توسعه کشاورزی ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا ایلام ستاد مقابله با کرونا قزوین ماه مبارك رمضان شهرکرد بیرجند کمک به نیازمندان بارش باران استانداری قزوین جهش تولید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بخش کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ فریدون طالبی گفت: عشایر گیلان پارسال هزار و ۴۷۵ تن گوشت قرمز تولید کرده اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۱۳۱ تنی داشت.
وی با اشاره به اینکه پرورش دام، تولید گوشت قرمز، شیر، روغن حیوانی، پشم گوسفند، ماست، پنیر و کره نیز از فرآورده‌های دامی عشایر است افزود: عشایر استان گیلان سال گذشته ۵ هزار و ۶۵۶ تن شیر تولید کرده اند که نسبت به سال قبل ۶۸ تن افزایش داشت.
رئیس اداره امورعشایر گیلان گفت: جمعیت عشایری استان پارسال ۲۲ تن عسل، ۲۲۷ تن پشم و ۵۳ هزار جلد پوست گوسفندی هم تولید کرده اند.
فریدون طالبی اضافه کرد: عشایرگیلان همچنین حدود ۵ و ۳ دهم (۵.۳) تن گیاهان دارویی شامل آویشن، گلپر، گل گاوزبان نیز برداشت کرده اند.
وی با اشاره به تولیدات صنایع دستی عشایرگفت: عشایر گیلان ۲۴ هزار و ۵۰۰ مورد صنایع دستی شامل قالی، جاجیم، گلیم، جوراب پشمی، شال و کت و شلوار تولید می‌کنند. 
رئیس اداره امور عشایر گیلان با اشاره به اینکه گیلان هزار و ۵۹۸ خانوار عشایر با ۶ هزار و ۵۴۵ نفر جمعیت مورد تایید سازمان آمار کشور دارد، افزود:بیشترین جمعیت عشایری گیلان در شهرستان‌های غربی استان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه
  • فعالیت ۴۰دستگاه انواع پهپاد در عرصه‌های کشاورزی استان قزوین