Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@07:46:57 GMT

لیبی|مخالفت طرابلس با طرح اتحادیه اروپا

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۱۲۴۰۱

لیبی|مخالفت طرابلس با طرح اتحادیه اروپا

دولت وفاق لیبی رسما با طرح اتحادیه اروپا برای نظارت بر ممنوعیت ورود تسلیحات نظامی به لیبی مخالفت کرد. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰ بین الملل آفریقا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسینم به نقل از پایگاه خبری " الوسط -لیبیا "  رئیس دولت وفاق ملی لیبی  با ارسال نامه‌ای به رئیس پارلمان اتحادیه اروپا رسما با اجرایی شدن  طرح جدید نظارت بر ممنوعیت ورود تسلیحاتی نظامی به لیبی موسوم به " ایرینی " توسط این اتحادیه مخالفت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فایز السراج در نامه خود نوشت: ما از اتحادیه اروپا انتظار داریم که  بین متجاوز و قربانی تفاوت قائل شود. طرابلس از این اتحادیه انتظار ندارد که از تجاوزگر حمایت کند و دولت وفاق ملی  را که مورد تایید سازمان ملل است تحت فشار قرار دهد.

در این نامه آمده است: دولت طرابلس انتظار دارد که اتحادیه اروپا، قطعنامه 1970 شورای امنیت درخصوص ممنوعیت ورود تسلیحات نظامی به لیبی را اجرایی کند.

قطعنامه 1970 درسال 2011  براساس ماده 41 فصل هفتم منشور سازمان ملل به تصویب رسید که طیق آن تحریم های نظامی و مالی علیه طرف های درگیر در جنگ داخلی لیبی وضع شد. براساس این قطعنامه ورود سلاح از تمام مزرها زمینی هوایی و دریایی به لیبی ممنوع است.

آلمان 300 نیرو را به عملیات اروپایی نظارت بر تحریم تسلیحاتی لیبی اعزام می‌کند

السراج با ابراز ناخرسندی از اتحادیه اروپا تصریح کرد: این اتحادیه از قطعنامه 2292 شورای امنیت مصوبه سال 2016 به خوبی بهره برداری کرد اما از بقیه قطعنامه‌های این شورا درخصوص ممنوعیت ورود سلاح به لیبی از طریق زمینی غافل شد.

اتحادیه اروپا عملیات جدید نظارت بر تحریم تسلیحاتی لیبی موسوم به ایرینی را از 31 مارس ( 12 فروردین ) گذشته شروع کرد. این اتحادیه به دنبال آن است که در عملیات جدید خود از طریق هوایی و دریایی بر روند ممنوعیت ورود سلاح به لیبی نظارت داشته باشد.

هدف اتحادیه اروپا از اجرایی کردن این طرح، حمایت از روند صلح در لیبی و پایداری این کشور اعلام شده‌ است.

طرح ایرینی جایگزین عملیات دریایی قبلی اتحادیه اروپا در دریای مدیترانه موسوم به " سوفیا " شده  است.

انتهای پیام/

 

R7969/P/S8,88,89,90,1414/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا مصر اخبار "عربستان سعودی" اخبار "امارات" ترکیه اخبار "لیبی"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا مصر اخبار عربستان سعودی اخبار امارات ترکیه اخبار لیبی اتحادیه اروپا مصر اخبار عربستان سعودی اخبار امارات ترکیه اخبار لیبی اتحادیه اروپا ممنوعیت ورود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۲۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد