Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@21:44:22 GMT

استخراج و تولید کنسانتره مس در سال 98 کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۱۰۹۶

استخراج و تولید کنسانتره مس در سال 98 کاهش یافت

استخراج معادن مس و تولید کنسانتره توسط شرکت ملی مس در سالی که گذشت با کاهش روبرو شد. در عین حال، در این مدت تولید کاتد مس قدری افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، استخراج ماده معدنی توسط شرکت ملی مس در سال 98 با افت 6 میلیون و 681 هزار و 82 تنی نسبت به سال 97 به عدد 168 میلیون و 346 هزار و 29 تن رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان استخراج ماده معدنی توسط این شرکت در سال 97 معادل 175 میلیون و 27 هزار و 111 تن بود.

در سالی که گذشت، تولید مس کاتد به رقم 250 هزار و 130 تن رسید که در مقایسه با سال 97 رشد 2 هزار و 746 هزار تنی را تجربه کرده است. تولید کنسانتره مس نیز در سال 98 با افت نسبت به سال 97 روبرو شد، به طوری که از رقم یک میلیون و 170 هزار و 728 تن رسید. تولید این ماده معدنی در سال گذشته 3 هزار و 758 تن کاهش داشت.

در این مدت تولید کنسانتره مولیبدن نیز با افزایش هزار و 385 هزار تنی نسبت به سال 97 به 6 هزار و 138 تن رسید.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: مس استخراج کاتد سال 98 تولید کنسانتره تن رسید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز

«مصطفی رجبی مشهدی» از قوانین جدید و سختگیرانه برای مقابله با استفاده کنندگان غیرمجاز برق برای استخراج رمز ارز خبر داد و گفت: این قوانین به منظور حفظ حقوق مشترکان سراسر کشور و پایداری شبکه برق تدوین شده است.

وی افزود: تاکنون بیش از ٨ هزار مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از ٣٠٠ هزار دستگاه ماینر گردآوری و به مراکز قضایی واگذار شده است.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه برای تأمین برق این دستگاه‌های غیرمجاز باید نیروگاهی به بزرگی ١١٠٠ مگاوات احداث می‌شد، تصریح کرد: کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینر‌های غیرمجاز به صورت پیوسته در حال انجام است.

رجبی مشهدی با بیان اینکه براساس قوانین جدید ماینر‌های کشف شده، امحا خواهد شد، تاکید کرد: در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا صد برابر تعرفه‌های برق مشمول جریمه می‌شوند.

 مدیرعامل شرکت توانیر با توصیه به علاقه‌مندان این کسب و کار برای دریافت مجوز‌های لازم گفت: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ١٢ شب تا ٧ صبح بدون محدودیت به استخراج اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • چگونه پاکستانی‌ها از ضایعات الکترونیکی طلا استخراج می‌کنند؟ (فیلم)
  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه
  • بیت‌ کوین کمیاب‌ترین دارایی دنیا شد