Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جمال‌الدینی تاکید کرد: بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی بطور کامل در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفته و حدود 800 بیمار در بخش های بستری و مراقبت های ویژه این بیمارستان ها پذیرش شده‌اند.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر سیدحمید جمال‌الدینی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، به ارائه گزارشی از اقدامات دانشجویی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، مجازی و درمانی این دانشگاه در زمان شیوع ویروس کرونا پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از زمان شیوع ویروس کرونا، اقدامات لازم برای آگاه‌سازی دانشجویان را انجام داد، گفت: قبل از همه‌گیر شدن ویروس کرونا در کشور، کنفرانس ها و سمینارهای حضوری برای آگاه‌سازی در این دانشگاه برگزار شد. همچنین انجام اقدامات لازم برای توجه بیشتر دانشجویان و اعضای هیأت علمی به بیماری های واگیردار مورد تأکید قرار گرفت.

دکتر جمال‌الدینی درخصوص آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، تصریح کرد: دروس عمومی به صورت مجازی با مشارکت دانشجویان در حال برگزاری است و درخصوص دروس عملی نیز در حال حاضر اعضای هیأت علمی با ضبط ویدئو، آموزش های مربوطه را ارائه می کنند. همچنین تارنمایی تحت عنوان «سدا» راه‌اندازی شده تا دانشجویان از طریق آن به پاسخ سؤالات و درخواست های خود برسند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، خاطرنشان کرد: دستورالعمل های ابلاغی سازمان مرکزی درخصوص فاصله‌گذاری هوشمند در این دانشگاه به طول کامل اجرا شده و در حوزه دانشجویی و فرهنگی نیز اقداماتی از جمله تشکیل پایگاه اطلاع‌رسانی، ارائه مشاوره در مرکز مشاوره امین دانشگاه، دوخت ماسک و اهدا به مراکز درمانی و... انجام شده است.

فعالیت دو گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سامانه 4030

وی با اشاره به فعالیت دو گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سامانه 4030، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تاکنون به طور متوسط حدود 470 نفر از دانشجویان این دانشگاه با این سامانه همکاری داشته‌اند.همچنین در زمان تشکیل هسته گروه داوطلبانه برای کمک به سامانه 4030، به صورت هفتگی دو کارگاه آموزشی برای پاسخگویان این سامانه توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شد و اعضای هیأت علمی به صورت خودجوش برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم، کمک می کردند.

دکتر جمال‌الدینی ادامه داد: بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی به طور کامل در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت و بیشترین پذیرش بیمار مشکوک یا قطعی کرونا در این بیمارستان ها صورت گرفته است. حدود 800 بیمار در بخش های بستری و مراقبت های ویژه این بیمارستان ها پذیرش شده‌اند. در واقع بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی پروتکل خود را در زمان شیوع ویروس کرونا تغییر داده و در خدمت کمک به درمان این بیماران قرار گرفتند. اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز به صورت شبانه‌روزی و با حضور در بیمارستان ها، به ارائه خدمات به بیماران مشغول بودند.

وی با بیان اینکه در بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات لازم برای افزودن 10 تخت به قسمت مراقبت های ویژه صورت گرفت، اظهار داشت: امور عمرانی این کار به اتمام رسیده و منتظر تجهیز این قسمت هستیم تا خدمات بیشتری به بیماران این حوزه ارائه شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در پی بخشنامه دانشگاه های دولتی برای حمایت از پرسنل پرستاری و کادر درمانی، با استفاده از اعتبار خود، اقدام به بومی‌سازی این بخشنامه کرد و حقوق و مزایای کادر درمان را افزایش داد.

دکتر جمال‌الدینی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، مسئولیت کمیته درمان دانشگاه را برعهده داشت، گفت: این دانشگاه همچنین به کمیته های دیگر از جمله کمیته سلامت روان، کمیته آموزش، کمیته آزمایشگاه، کمیته اخلاق و... کمک های لازم را ارائه کرد.

برگزاری وبینار با موضوعات اجتماعی مربوط به بیماری کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

وی خاطرنشان کرد: در پی فراخوان کانون دانشجویی شهید آوینی برای ساخت فیلم و کلیپ کوتاه، اقدامات لازم درخصوص فعالیت های دانشجویی و داوطلبانه در این بخش نیز صورت گرفت. به طور متوسط هفته‌ای یک وبینار نیز به صورت رایگان با موضوعات اجتماعی مربوط به بیماری کرونا و در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار می شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ادامه داد: آزمایشگاه تشخیصی کرونا با امکانات مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد و روزانه بین 100-90 نمونه آزمایش در این آزمایشگاه صورت می گیرد.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری، تأکید کرد: اقدامات لازم به منظور تحقق این شعار در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران صورت خواهد گرفت و تغییرات آموزشی و ارتباط بیشتر دانشجویان با کارهای مهارتی و صنعت در دستورکار قرار گرفته است.

دکتر جمال‌الدینی در پایان خاطرنشان کرد: اقدامات دیگری ازجمله کمک های نقدی، تهیه بسته های معیشتی، توزیع موادغذایی در مناطق محروم به صورت داوطلبان توسط دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران صورت گرفته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرونا معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی زمان شیوع ویروس کرونا اعضای هیأت علمی اقدامات لازم بیمارستان ها قرار گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است