Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غر از اقدامات این واحد دانشگاهی درمسیر کرونا سخن گفت. او توضیح داد: «در واحد تهران‌غرب یک پویش دانشجویی و استادی برای تهیه دستگاه ونتیلاتور به‌نام پویش «اهدای نفس» برگزار شد.»

وی توضیح داد: «بیمارستان‌های کشور درشرایط عادی به‌تعداد کافی دستگاه ونتیلاتور دارند، اما درشرایط کنونی ممکن است با کمبود مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌همین‌جهت بیمارستان‌ها، تعداد دستگاه‌های درخواستی ونتیلاتور موردنیاز را ارائه داده و ما نیز دراین‌راستا پویش اهدای نفس را از نیمه‌شعبان تا اول ماه‌مبارک رمضان برگزار کرده و با مبلغ جمع‌آوری‌شده از استادان و دانشجویان تعدادی دستگاه ونتیلاتور خریداری شد که قرار است در یکی از بیمارستان‌ها به‌نام دانشگاه آزاد اسلامی نصب شود.»

داداندیش اضافه کرد: «تاکنون سه دستگاه تهیه شده و امیدواریم یک دستگاه دیگر نیز تهیه شود تا دستگاه‌های ونتیلاتور دانشگاه آزاد اسلامی به‌عدد چهار برسد.»او درخصوص برگزاری کلاس‌های مجازی نیز گفت: «برگزاری کلاس‌های مجازی را از نوزدهم اسفندماه با‌همکاری واحد الکترونیک آغاز کردیم. به‌عبارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غرب اولین واحدی بود که دراین‌راستا اقدامات لازم را شروع کرد. نکته دیگری که درخصوص کلاس‌های مجازی انجام دادیم، نظرسنجی از استادان و دانشجویان درباره نحوه و روند برگزاری این کلاس‌ها بود.»

او اضافه کرد: «یک سامانه خوداظهاری برای استادان نیز راه‌اندازی کردیم تا استادانی که کلاس خود را برگزار می‌کنند در این سامانه نام کلاس و نحوه برگزاری را ثبت ‌کنند. درحال‌حاضر نیز بسیاری از مشکلات حل‌شده است و دانشجویان با نحوه برگزاری کلاس‌ها آشنا شده‌اند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غرب با بیان اینکه دراین‌راستا چهار نظرسنجی انجام شد، اظهار کرد: «در آخرین نظرسنجی حدود ۲ هزار و ۸۰۰ دانشجو شرکت کردند. در نظرسنجی اول نیز استادان و دانشجویان با یکدیگر نظرات خود را مطرح کردند.‌ این نظرسنجی‌ها درراستای ارزیابی و ارتقای آموزش در کلاس‌های مجازی است.»

داداندیش درباره دیگر اقدامات واحد تهران‌غرب درحوزه کرونا گفت: «از اسفندماه که اولین دوره تعطیلی‌ها اعلام شد، برای دانشجویان یک سامانه پاسخگویی طراحی و به همه آنها اعلام کردیم می‌توانند سوالات و ابهامات خود را در این سامانه ثبت کنند. هدفمان از راه‌اندازی این سامانه، حداقل حضور دانشجویان در دانشگاه برای جلوگیری از انتقال ویروس کروناست.»

او با بیان اینکه با سازمان نظام‌وظیفه نیز کار را به‌صورت آنلاین پیش بردیم، توضیح داد: «دانشجویان در ابتدا باید با حضور در دانشگاه درخواست خود را مطرح می‌کردند. بنابراین با نظام‌وظیفه رایزنی کرده تا مراحل اداری به‌صورت آنلاین انجام شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غرب درخصوص طرح‌های پژوهشی در حوزه کرونا نیز گفت: «یک‌طرح پژوهشی از سوی بسیج دانشجویی درخصوص ارتباط تمام تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه ارائه شد تا با یک پلتفرم با یکدیگر ارتباط داشته و اقدامات لازم را انجام دهند. یک طرح نیز برای تولید الکل ارائه شد که این طرح را نیز برای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ارسال کردیم.»

او با بیان اینکه ششمین جشنواره فرهنگی خوراک نیز همزمان با ماه‌مبارک رمضان به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد، اظهار کرد: «برگزار چند مسابقه را نیز به‌صورت مجازی در دستور کار داریم؛ دانشجویان واحد تهران‌غرب که در رشته هتلداری مشغول به‌تحصیل هستند در درس آشپزی خود باید با پخت برخی از غذاها آشنا شوند. به ابتکار کانون‌های گردشگری و هتلداری، پخت غذا تبدیل به یک مسابقه و جشنواره شد. هدف از برگزاری این مسابقه نیز احیای غذاهای سنتی است که به‌دلیل جلوگیری از شیوع ویروس‌کرونا، به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.»به‌گفته او در ماه‌مبارک رمضان در چهارهفته، چهار مسابقه مجازی برگزار می‌شود که تمام این مسابقات به‌صورت مجازی است.‌او درباره اقدامات کمیته سلامت‌محور ستاد مرکزی مقابله با کرونا دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که برعهده واحد تهران‌غرب گذاشته شده نیز گفت: «چند جلسه با افراد و مسئولان‌NGO ها دراین‌راستا برگزار شد تا ببینیم چه اقداماتی را می‌توان درخصوص آموزش و کمک به خانواده‌ها انجام داد تا در خانه بمانند. دو اقدام در این خصوص انجام شد؛ اول اینکه دستورالعمل‌های لازم برای قرنطینه خانگی را با کمک کمیته اطلاع‌رسانی ترویج دادیم. اقدام دوم این بود که سامانه‌ای در واحد تهران‌غرب راه‌اندازی و آموزش‌های لازم برای دوره قرنطینه خانگی مثل کارهای فرهنگی و شاد اطلاع‌رسانی شد.»

داداندیش ادامه داد: «قرار بر این شد تا در این کمیته پلتفرم یا دستورالعمل‌های خودمراقبتی درمنزل را تهیه کنیم؛ خوشبختانه مراکز پزشکی دانشگاه این دستورالعمل‌ها را تهیه کرده بودند و ما ترجمه آن را ارائه دادیم.»

به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تاکنون یک سامانه برای ثبت درخواست‌های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و مالی دانشجویان و همچنین یک‌سامانه ثبت‌کلاس‌های مجازی توسط اساتید راه‌اندازی شده است. دونظرسنجی نیز در آخر اسفندماه ۹۸ و آخر فروردین‌ماه ۹۹ برای برگزاری کلاس‌های مجازی انجام‌شده و یک‌تیم پشتیبان کلاس‌های مجازی و یک‌تیم پاسخگو نیز تشکیل شده است.»

انتهای پیام /

167 / 167 پویش اهدای نفس دستگاه ونتیلاتور پروین داداندیش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دستگاه ونتیلاتور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب دستگاه ونتیلاتور برگزاری کلاس ها کلاس های مجازی صورت مجازی دراین راستا راه اندازی یک سامانه اهدای نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۶۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مدیرکل مسابقات و رویداد‌های علمی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی وزارت بهداشت خبر داد.

علیرضا عموعابدینی اظهار کرد: ۱۰ اردیبهشت سال جاری راس ساعت ۱۴ آزمون متمرکز غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علوم پزشکی وزارت بهداشت در ۶ حیطه برگزار می‌گردد.

وی تصریح کرد: برگزاری آزمون برعهده روسای باشگاه واحد‌های متولی این رویداد است و روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان روز دوشنبه یک ساعت قبل از آزمون سوالات را دریافت خواهند نمود.

وی توصیه کرد: روسای باشگاه واحد‌های دانشگاهی برای آماده سازی زیرساخت‌های برگزاری آزمون نظیر اطلاع رسانی به دانشجویان، اعلام محل برگزاری آزمون، حفظ رعایت حراست از سوالات آزمون و ...  تدابیر و تمهیدات ویژه‌ای را اتخاذ نمایند.

عموعابدینی بیان کرد: تا ۱۸ اردیبهشت ماه باید اسامی دانشجویان راه یافته به مرحله بعد در سامانه وزارت بهداشت ثبت گردد.  

وی ضمن بیان این موضوع که میزان سهمیه واحد‌ها برای همه واحد‌ها به ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و روسای واحد‌ها ابلاغ می‌گردد به مسئولین واحد‌های دانشگاهی توصیه کرد برای جلوگیری از هدر رفتن سهمیه با تبلیغات محیطی دانشجویان را به ثبت نام و شرکت در آزمون ترغیب نمایند.

عموعابدینی تشریح کرد: نتایج آزمون باید توسط EDO و EDC‌ها  از ۲۴ تا ۳۶ ساعت در قالب فایل اکسل به روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ارسال گردد و روسای باشگاه واحد‌های دانشگاهی نیز با تکمیل فایل اکسل اطلاعات را برای روسای استان‌ها ارسال نمایند.  

وی در پایان گفت: روسای استان‌ها پس از آماده سازی فایل تجمیعی موظفند تا ۴۸ ساعت پس از برگزاری آزمون یعنی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه نتایج را برای سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال نمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند
  • همدلانه با رادیو سلامت برای ارج نهادن مقام معلم | برگزاری پویش روز معلم روی موج سلامت
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد