Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@21:59:17 GMT

طالبان به گزارش جدید سازمان ملل واکنش نشان داد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۹۴۳۶

طالبان به گزارش جدید سازمان ملل واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آواپرس، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان به گزارش جدید دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان واکنش نشان داد.

در این ارتباط، طالبان اعلام کرده است که در این گزارش باز هم تلاش شده تا بر جنایات روزانه نیروهای آمریکایی و افغان در برابر غیرنظامیان سرپوش گذاشته شود.

سخنگوی طالبان همچنین با رد آمار و ارقام اعلام شده در گزارش دفتر سازمان ملل، افزوده است: در گزارش یوناما برخی از رویدادهایی که به طالبان منسوب شده بر اثر مین‌های کهنه و سابقه رخ داده و یا تلفات بر اثر خصومت‌های بین خود مردم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مجاهد: بیشتر تلفات غیرنظامیان بر اثر بمباران کورکورانه، حملات موشکی بر روستاها و یورش‌های طرف مقابل به خانه‌های غیرنظامیان است که در گزارش یوناما با این موارد برخورد سطحی صورت گرفته است.

به تازگی، هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در گزارش خود اعلام کرده است که در ۳ ماهه نخست سال ۲۰۲۰ میلادی، بیش از ۵۰۰ غیر نظامی در درگیری‌های این کشور کشته شده‌اند که ۱۵۰ تَن از آنها کودک هستند.

این گزارش همچنین بر ضرورت تلاش هرچه بیشتر تمام گروه‌های درگیر جهت حفظ جان شهروندان افغان به ویژه با توجه به افزایش تهدید ناشی از بیماری کرونا، تاکید می‌کند.

همچنین، گزارش یوناما به مجروح شدن ۷۶۰ غیرنظامی در ۳ ماهه نخست سال ۲۰۲۰ اشاره می‌کند.

گفتنی است کشتار غیر نظامیان از ماه میلادی مارس و همزمان با آغاز مذاکرات آمریکا- طالبان، افزایش یافته است.

یوناما مسئولیت ۳۹ درصد از تلفات غیر نظامیان را به طالبان، ۱۳ درصد را به گروه تروریستی داعش و باقی آن را به عناصر نامشخص مخالف دولت نسبت داده است.

کد خبر 4911121

منبع: مهر

کلیدواژه: طالبان افغانستان سازمان ملل متحد یوناما ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ عربستان سعودی فلسطین روسیه ایران سوریه شیوع کرونا امارات متحده عربی داعش افغانستان سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۹۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟

به گزارش همشهری آنلاین این نشانه‌ها و علائم هشداردهنده خودکشی از جمله شامل این موارد می‌شوند؛

الف- تغییرات گفتاری: چنین فردی ممکن است درباره میلش به مردن، احساس شدید شرمساری یا گناه و احساس سربار بودن برای دیگران سخن بگوید

ب- تغییرات عاطفی: چنین فردی ممکن است از چنین احساساتی شکایت کند:

احساس نومیدی و به تله افتادن و نداشتن دلیلی برای ادامه زندگی. احساس اندوه بسیار، اضطراب بیشتر از قبل و تشویش یا احساس خشم شدید. احساس داشتن درد عاطفی یا جسمی تحمل‌ناپذیر.

ج- تغییرات رفتاری

طرح‌ریزی برای مردن یا جستجو برای روش‌های مردن. کنار کشیدن از روابط با دوستان، وداع پایانی کردن با نزدیکان، بخشیدن وسایل و اقلام مهم زندگی به دیگران یا وصیت کردن. بروز دادن نوسان‌های شدید خلق‌وخو. بسیار کم یا بسیار زیاد غذا خوردن یا خوابیدن. مصرف فراوان‌تر مواد غیرمجاز روان‌گردان و الکل چطور واکنش نشان دهیم؟

اگر این علائم و نشانه‌ها در خودتان در یکی از نزدیکان و آشنایانتان بروز کرد، باید به فوریت به آنها واکنش نشان دهید. این نکات را در واکنش نشان دادن به چنین وضعیتی رعایت کنید:

- جدی بگیرید: این نشانه‌ها را نادیده نگیرید و پاسخ دادن به آنها را جدی بگیرید.

بدون قضاوت گوش دهید: طوری رفتار کنید که شخص دارای افکار خودکشی دریابد به او اهمیت می‌دهید و در کنار او هستید.

- افراد در این وضعیت بحرانی را ترغیب کنید که با یک درمانگر، مشاور، پزشک صحبت کنند یا با خط تلفن خودکشی تماس بگیرند (خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در همه جای ایران می‌تواند به شما کمک کند).

- اشخاص دارای افکار خودکشی را تنها نگذارید: اگر احساس می‌کنید این اشخاص در معرض خطر فوری هستند، با آنها بمانید یا خودتان آنها را به اورژانس ببرید.

واکنش «بتا»

شیوه واکنش به چنین وضعیتی در کلمه مخفف «بتا» خلاصه شده است که حرف ب در آن به بپرس، حرف ت در آن به ترغیب کن و حرف الف در آن به «ارجاع بده» اشاره دارد:

بپرسید

- آیا اخیراً خیلی غمگین بوده‌اید یا احساس کرده‌اید که از پای درآمده‌اید؟

- من درباره حال شما نگران هستم و می‌خواهم بدانم آیا می‌توانم به شما کمک کنم؟

- یا به آسیب زدن به خودتان فکر می‌کنید.

ترغیب کنید

- آیا می‌خواهید از یک مشاور یا شخص دیگری کمک بگیرید؟

= آیا اجازه دارم برای شما کمکی پیدا کنم؟

ارجاع دهید

آیا می‌خواهید با هم به یک مرکز مشاوره برویم یا از یک مشاور یا روانشناس برایتان وقت بگیرم؟

آیا می‌خواهید به شماره ۱۲۳ تلفن اورژانس اجتماعی زنگ بزنم؟

کد خبر 848555 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • واکنش رامین رضاییان به فحاشی هواداران پرسپولیس؛ بلندتر، نمی‌شنوم! + فیلم
  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • پاسخ سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک/ به نسل‌کشی واکنش نشان دهید
  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان