Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اوسط هاشمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این کارگران هستند که در شرایط سخت با قبول زندگی سخت مشغول تولید و کمک هستند و به نوعی وقت خود را با قبول ریسک‌ها در اختیار دیگران قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه آسیب پذیرترین گروه در حال حاضر تولیدکنندگان و کارگران هستند، گفت: برای جبران خسارت‌های وارد شده به مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای سراسر کشور ما درخواست کننده از دولت و برآورده کننده خسارت‌های وارد هستیم.

اوسط هاشمی افزود: خسارت‌هایی به آموزشگاه‌ها و مراکزی که در بخش خصوصی مجوز گرفتند و در رشته‌های مختلف در مسیر توانمندسازی انسان‌ها کار می‌کنند و مهارت را ترویج می‌دهند، وارد شده است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۷۰۰ آموزشگاه آزاد در سراسر کشور پروانه فعالیت از سازمان فنی و حرفه‌ای کشور را دارند، تصریح کرد: به دلیل تعطیلی مدارس و آموزشگاه‌های عالی، بنا بر تصمیم ستاد مبارزه با کرونا تجمع کارآموزان و دانش‌آموزان در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای نیز به صورت اجباری تعطیل شد.

او ادامه داد: دولت علاوه بر سختی‌های حاکم درک عمیقی نسبت به خسارت‌های وارد شده دارد.

اوسط هاشمی با بیان اینکه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای این امر تخصیص داده شده است که در گام نخست ۵۰ هزار میلیارد آن برای جبران خسارت‌های اختصاص داده شده است، افزود: ستادی برای ارزیابی میزان خسارت‌های وارد شده و آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در جریان کرونا تشکیل شده است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: ظرف ۱۰ روز آینده سامانه‌ای برای ثبت نام و رجوع خسارت دیدگان اعلام خواهد شد و بعد از ارزیابی میزان خسارت و بررسی عملکرد ماه‌های مهر، آبان، آذر، دی آموزشگاه‌های خسارت دیده میزان خسارت تأیید می‌شود و در نهایت آن‌ها به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات معرفی خواهند شد.

او با بیان اینکه سود در نظر گرفته شده برای واحد‌ها ۱۲ درصد است و بازپرداخت آن نیز ۲ تا ۳ سال خواهد بود، ادامه داد: ۶۵ درصد مدیران و پروانه داران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بانوان هستند.

اوسط هاشمی افزود: بالاترین رشته‌های آموزش داده شده در سازمان فنی و حرفه‌ای خیاطی، طراحی و مد است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه مراکز آموزش ثابت و آموزشگاه‌های آزاد تمام توان خود را با کمک از جمعیت هلال احمر بسیج استانداری و ستاد استانی مبارزه با کرونا گذاشتند، گفت: با استقرار مراکز کارگاهی و آموزشگاهی و با جلب مشارکت کارآموزان برای تولید اقلام بهداشتی کشور دعوت شدند.

او تصریح کرد: در روز‌هایی که دسترسی به ماسک و سایر نیاز‌های بهداشتی کم بود، نزدیک ۱۳ میلیون ماسک، گان و سایر ملزومات توسط همکاران ما و مشارکت خیرین تولید شد.

او با بیان اینکه در جریان تولید ملزومات بهداشتی یک ریال از اعتبارات دولتی خود خرج نکردیم،گفت: با توزیع کشوری از دپوی محصولات در یک نقطه جلوگیری شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه ارزش و تقدس دانایی و توانایی را ندانستیم و در جامعه تبیین نکردیم، گفت: علم و دانش خوب است، به شرطی که آدمی را در موضع توانایی مهارت و خلاقیت به یک جایگاه رفیعی سوق دهد.

او با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از ورودی سالانه ما به کارگاه‌ها و مراکز مهارتی را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند، افزود: جهش تولید باید از مسیر جهش مهارت عبور کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان فنی و حرفه ای وزارت کار خسارت های وارد شده سازمان فنی و حرفه ای کشور آموزش فنی و حرفه ای خسارت های وارد رئیس سازمان آموزشگاه ها اوسط هاشمی وارد شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه، عصر شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: این استان از حیث کیفیت و کمیت هنرستان‌های جوار صنعت، برترین استان کشور است و با ورود به هنرستان‌های جوار صنعت، موجی از انرژی دانش آموزان و معلمان دریافت می‌شود.

وی افزود: برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دبیرستان در سال جاری یکی از مهمترین رویدادهای آزمونی تاریخ کشور است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

استاندار مرکزی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان راه نجات کشور یاد کرد و گفت: تقویت آموزش مهارتی در نظام آموزش و پرورش در گرو تأمین توسعه زیرساخت‌ها و تقاضا محوری است.

استاندار مرکزی با اشاره به برگزاری نمایشگاه مشاغل مرتبط با هنرستان‌های استان مرکزی افزود: این نمایشگاه در انتخاب رشته دانش آموزان برای ورود به هنرستان بسیار تأثیرگذار خواهد بود و امید است شمار برگزاری این نمایشگاه‌ها در این استان افزایش یاید.

کد خبر 6090418

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند