Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@07:49:24 GMT

دستگاه پیله‌زن ماسک در ماشین‌سازی اراک ساخته شد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۷۴۶۷

دستگاه پیله‌زن ماسک در ماشین‌سازی اراک ساخته شد

سید «مبین حجازی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: پیش از ساخت این این دستگاه، پیله‌های ماسک به صورت دستی انجام می‌شد که هم استحکام کمی داشتند و از شکل ظاهری نامطلوبی برخوردار بود اما ساخت دستگاه پیله‌زن ضمن استحکام بخشی و زیبایی ظاهری سرعت عمل بیشتری نیز در تولید ماسک ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: ظرفیت دستگاه پیله‌زن شرکت ماشین‌سازی اراک به گونه‌ای طراحی شده که امکان پیله‌زدن ۲ هزار و ۶۰۰ ماسک سه لایه در یک ساعت وجود دارد و رول‌های پارچه‌ای مخصوص تولید ماسک را تا قطر ۶۰ سانتی متر پیله می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول پایگاه بسیج شهید رجایی شرکت ماشین سازی اراک با بیان اینکه تا کنون ۲ دستگاه پیله زن در این واحد تولیدی ساخته شده، بیان کرد: تا کنون ۴۵۰ هزار ماسک توسط این دو دستگاه پیله زنی شده و به کارگاه‌های تولید ماسک صلواتی در استان مرکزی جهت طی سایرمراحل دوخت، تحویل داده شده است.

حجازی بیان کرد: این نوع پیله زدن علاوه بر ظاهر مناسب ماسک، حداقل ۵۰ درصد بهره وری تولید را افزایش می دهد و از ابتدای راه اندازی این دستگاه نیز عکس و فیلم و نقشه‌های دستگاه در اختیار تعدادی از گروه‌های جهادی شرکت‌های صنعتی مجاور و گروه‌های خیریه گذاشته شد تا با ساخت تعداد بیشتری از این سیستم بخشی از مشکل کمبود ماسک در استان مرکزی و شهرستان اراک هرچه سریعتر مرتفع گردد.

وی افزود: ۱۵ نفر در طراحی و ساخت ۲ دستگاه پیله‌زن، ۶۰ نفر در پیله‌زنی ۴۵۰ هزار ماسک، ۲۵ نفر در دوخت کامل ۱۷ هزار عدد ماسک، ۱۰ نفر در ۶ مرحله ضدعفونی کردن معابری شهری اراک، ۱۰ نفر در توزیع ۲ مرحله محلول ضد عفونی، ۱۰ نفر در مونتاژ دستکش، هشت نفر در ساخت تجهیزات ضدعفونی و سه نفر در اپراتوری تولید مواد ضدعفونی کننده در شرکت ماشین‌سازی اراک فعالیت می‌کنند.

۳۰۰ گروه جهادی در استان مرکزی برای تولید ماسک، دستکش، لباس بیمارستانی و محلول‌های ضدعفونی سازماندهی شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اراک استان مرکزی ماشین سازی اراک گروه های جهادی پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اراک استان مرکزی ماشین سازی اراک گروه های جهادی ویروس کرونا اراک استان مرکزی ماشین سازی اراک گروه های جهادی ماشین سازی اراک استان مرکزی تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد

صادق کاظمی‌فرد مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: نکته پراهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول کرده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد که در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودروسازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده‌های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تأیید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر کرده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولیدشده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • ۳۰۰۰خوابگاه متاهلی در کشور در حال ساخت است
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود